Discussion Diskuzia ku akciám

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Ares, Oct 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Ulisson

    Ulisson Someday Author

    ok, zacal jsem otevirat amfory na Krakoru a asi to ma vetsi smysl nez v Zeleznym lese - vzhledem k dropu perel :). Muzete mi prosim jeste nekdo rict zda ma cenu cpat perly do tech soch na Krakoru nebo si je mam radsi schovat na Dragana?
     
  2. mad.max

    mad.max Regular

    50x dragan 150 klučov na amfory a svitek nikde ...
     
  3. TondaMatony

    TondaMatony Forum Apprentice

    Bože sem si naivně myslel že když mám konečně ten svitek tak ho odevzdám a hotovo a ono ejhle musím sbírat ještě nějaký Draganovi znaky a to je dalších cca 3000 perel na vstupy na mapy tak kdo nemá druhou lištu hotovou a nemá svitek tak bych začal svitkem.
     
  4. elikape

    elikape Forum Apprentice

    Může mi někdo říct jak mam splnit ukol v sirnaté poušti?? mám zničit všechna pavoučí vajíčka na mapě ale když na ně klikám nic se neděje.Je to bug či co??
     
  5. ki84

    ki84 Advanced

    Podľa komentov tu jasne vidieť, že kto zvitok nemá z grindovacej, plechovej hrôzy, Vzbury raketových mužíčkov alebo nemal zatiaľ šťastie ho dropnúť, má problém. Bez toho zvitku dokončiť event si ani neviem predstaviť ako by sa dalo. So zvitkom dáva u toho druhého Dragana z neho a z bedne, odmeny za jeho zabitie na I2 spolu do postupu 350, z klasického Dragana 35....Nehovoriac o tom, že v tom Hornom hrade u Dragana nie a nie minúť perly. Čo na tom, že tam nepadajú jadrá. Tých je už v hre dosť. A aj silovo sú každý niekde inde. Už keď to bolo v evente Raketových mužíčkov, pokladal som to za chybu, aby sa tým zvitkom takto prepájali dva eventy. Teraz sa to potvrdzuje. Určite by bolo vhodnejšie, ak by sa ten zvitok získaval keď aj hneď za dlhú, grindovaciu úlohu priamo v tomto evente, než ho mať v postupovej lište iného eventu alebo sa spoliehať na náhodný drop. Pretože tu zase bude platiť, že sýty hladnému neverí a isto sa nájdu nešťastníci, čo budú mať s jeho dropnutím veľký problém.

    Tak ale času máte ešte dosť a tie odmeny za to stoja. Verím, že to skôr či neskôr dropnete a event potom dokončíte naozaj rýchlo. Veľa šťastia :)


    Pre mňa je tento event znamená to, že zase zopakujem svoju pomaly už mantru, že BP nevie nič poriadne nastaviť a behá od buka do buka. Ten event je tak štedrý, že ja si za celé svoje hranie v tejto hre nič takéto nepamätám. Nepadajú síce štvorlístky ako v Cirkuse, ale malých rún z bedne po Draganovi padá naozaj veľa. Chce to ale ten zvitok. Perál mám aktuálne cez 4 000 a neviem pomaly čo s nimi, posilnených cca 20 a tiež veľmi neubúdajú. Kľúče k amforam, na mraky. Vstup na I4 bez nutnosti míňať fragmenty pekelného prechodu, atď. atď.

    Mohol to byť fakt super event, keby ten zvitok bol za úlohu priamo v evente a keby bol postup a drop vecí viac vybalancovaný. Ale tak snažili sa. 6/10


    Mám aj ten amulet, ani neviem ako som sa k nemu dostal, len zrazu bol v inventári. Bola to odmena za niečo alebo z niečoho padá? Ak sa dropuje, tak kde?
     
  6. faxx1

    faxx1 Forum Apprentice

    nejdřív musíš zabít minibosse… dej si navigaci
     
  7. Pašák

    Pašák Forum Greenhorn

    No 300 klíčů fuč 25x dragan a svitek nemám a to sem platící hrač . Svitek měl být na konci 2 lišty nebo na začátku 3 lišty. Tak zase přišly o platícího hráče.
     
  8. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    ki amulet je z úspěchu ve hře když vymydlíš to bojiště. od pekla 1
     
    ki84 likes this.
  9. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Na peklo 2 jsem šel proto, protože jsem nevěděl, že napoprvé padaj všechny uniky. A i2 je pro mně taková zkušební úroveň, abych si otestoval, jak těžký to bude. Jelikož mám všechny už několik let, je mi to vlastně fuk. Pokud uniky chceš na i4, určitě tam jdi. Chcípnutí na mapě nic nemění, k dropu se proumíráš v klidu. ;)
    Jak dělat event tu říkat nehodlám, nebo se v tom zas bude BP vrtat a příště to půjde hůř.

    A s těma svitkama zas záleží, kdo je v jaký dropový skupině. U nás v gildě někdo 50 Draganů a žádnej svitek. Jinej člověk 30 Draganů a 5x svitek. Prostě náhoda je zas náhodná jen pro někoho.

    No a Dragana choďte rozhodně v pěti. Když má každej jednu perlu, máte hned 4 kola zadarmo. ;) Další možnost je vlízt třeba na Krákor a čekat na zoufalce z lokálu, kteří se do minuty začnou hrnout i s perlama. Akorát to chce mít ve skupce alespoň jednoho dobrýho hráče, kterej ho sejme. Nebo v případě slabších hráčů se k tomu nějak proumírat.

    P.S. Jo a ti prokletí, kterým nemůže padnout svitek, mají většinou i mizernej drop mocnejch perel. Takže těm se pak nedivím, že zuří. I když já event dodělám jen s těma pár perlama co napadalo a bylo v liště. Jenže já naštěstí nemusím dropovat sety....
     
  10. _Batole_

    _Batole_ Junior Expert

    Což o to, když se prohodím na tanka, tak na pohodu vydržím P4, ale kdo chce dneska ve skupině tanka, že? :D
    Dík za tip. Netuším jestli to bylo tím, ale zkusila jsem to, úkol jsem vypla a na 4 pokus padl. Uff, ale stejně mi ten drop náhodný vzal kus radosti ze hry.
    Ostatním neštastným a nakrklým přeji aby co nejdříve padl.
    Jináč za mě dost slušný odměny.
     
  11. DuSiK.x

    DuSiK.x Someday Author

    Takova mala rada. Pokud by mel nekdo problem s temi modrymi bombami v Bojisti cernych rytiru, tak se zkuste postavit ke vstupu do kruhu (samozrejme do bojove oblasti) :)
     
  12. mad.max

    mad.max Regular

    tak update mam hotovu 3. listu prakticky celu na i4 draganovi a zvytok nikde a kluce už su na čisle 200...:cool:
     
  13. elikape

    elikape Forum Apprentice

    Jak to tady tak čtu z tím svitkem tak koukám že jsem asi rekrdmanem.Já ho totiž dropl na třetí pokus:)
     
  14. mam-to-rada

    mam-to-rada Forum Apprentice

    Neviem, či som na tom tak len ja, ale už je to 20. kolo púšte a stále nemám Správu chovateľov...Keď si dám navigáciu, označí iba bossov 4x. Padá to iba z nich alebo celá mapa ? Skúšal som aj aj..tiež som bol už na každej obtiažnosti a nič..
     
  15. anti.

    anti. Regular

    včera kolegovi vypadl z amfory ale osobně bych svitek z amfor nehledal, já mám pokud se nepletu už 7 svitků a určitě to dotáhnu na počet 10 xD do budoucna mám vystaráno, asi to bude tím, že po hale nijak zvláště neprahnu, celé to zřejmě odfarmím na původním draganovi
     
  16. mad.max

    mad.max Regular

    Update : Draganovi bolo vynadané pripomenuté čo sa po nom chce a na prvú dobrú zvitok vydal. Čest jeho pamiatke :D
     
    elikape, -Touchwood- and Gauthor like this.
  17. Klipface

    Klipface Forum Greenhorn

    Ahoj, kde se dají farmit ty runy v eventě? Díky.
     
  18. MortisCz

    MortisCz Someday Author

    Komu nepadne svitek je moznost udelat 3-4 listu i jinak bez dragana. Treba chodit vykopavky a kdyz se vam otevre druha mapa tak tam dostavate postup. Jinak solo dragan je lepsi chodit jak toho normalniho. Je tam milionkrat lepsi drop a rychlej postup. Za 12 cervenych perel event hotovej.
    Za me event 10/10 udelali to pekne promakany.
    Jeste sem nenarazil ale na ty specialni rytire co jsou v uspechu. Kde je hledat ? Kde se nejcasteji objevuji
     
  19. elikape

    elikape Forum Apprentice

    Za 12 cervenych perel event hotovej.Dělám snad něco špatně??Já byl dragana snad jen třikrát zatím jsem nemněl moc času a do postupu mám snad nějakých 450b. je snad nějaký fígl jak jde udělat event rychleji?
     
  20. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Právě na těch "spec" mapách... Už jsem měl 3x...bohužel furt toho samého (prvního v archivementu)