Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. blackassam

    blackassam Forum Expert

    [​IMG]

    no ještě jeden malý detail..jestli vlastně půjde vůbec přenášet pak ten to plášť, když z něho vznikne legendární bez rarity síly nebo střežení.:rolleyes::D
     
  2. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 27, 2020
    ondra-8 likes this.
  3. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    [/QUOTE]S týmto ti na fóre nedokážeme pomôcť to vie len podpora. Napíš na podporu z prihláseného účtu, dôkladne opíš svoj problém napíš im hlavne presne o ktorú úlohu ide (názov ulohy prípadne jej zadávateľa) nech podpora má všetky potrebné informácie. Úlohu ti vedia resetnúť. Pri písaní na podporu treba dodržať toto je tam všetko čo ti treba vedieť. [/QUOTE]

    Psal jsem několikrát a vždy ticket (Karol) zamkl. Můžu ti se postnout odpovědi. Výsledek stejný. Jdi na fórum zkušení hráči ti pomůžou, i když vím že ne, že je to problém hry. Přitom by mi stačilo kdyby mi odemkl vstup do Hiráje, Balora bych oželel. Ale nové úkoly a lokace by mi v posunu dost pomohla.
     
  4. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Tady je to nad slunce jasny, tohle bych i bral 3x utocny stat do gwen, pujde to i obracene, ale proc cpat obranny staty do utocneho plaste
     
  5. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

  6. CzSamurai

    CzSamurai Forum Apprentice

    ondra-8 jen technická otázka, nemáš malý lv na vstup? někdy totiž pomůže k otevření nový lv, podobný zásek byl i v andrakashi u železnice nebo u koboltích dveří.. do hiraje je podmínkou vstupu zabít balora..
     
  7. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    jsem 52
     
  8. Alodar

    Alodar Active Author

    Ak nemáš niekde otvorený vstup musíš spraviť príslušnu úlohu pri ktorej sa vstup odomkne. Ak tú úlohu máš z nejakého dôvodu spravenú, tak musíš napísať na podporu aby ti tú ulohu resetli. Nikto ti nevie len tak odokmknúť vstup do oblasti, robí sa to prostredníctvom úloh.
     
  9. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    jak píši v Yaltapetlu nemám už žádné (mimo opakovací - co nic neřeší) úkoly. Naskenoval jsem všechny udělané úkoly do ticketu aby měla podpora co nejvíc informací. To samé jsem psal na podporu 2X odpověď

    [Zmazaná komunikácia s podporou]

    a zámek na dotaz, určitě na podpoře ví že to fórum nevyřeší, ale sám asi ví taky kulové, anebo e mu prostě nechce trávit s tím čas

    *Upravil Ares
     
    Last edited by moderator: Mar 1, 2020
  10. RIDDICK4444

    RIDDICK4444 Forum Greenhorn

    ahoj lidi mam dotaz jak si muzu stěžovat na člověka z BP pan Karol je totiž totalne neschopny clovek a s takovou aroganci pristupem a neochotou jsem se na hre ještě nikdy nesetkal
     
  11. Ares

    Ares Advanced

    Ahoj, ak ťa podpora pošle na fórum, znamená to, že z tebou poskytnutých informácií je zrejmé, že pomôcť ti dokážeme na fóre. Podpora neslúži ako diskuzný kútik na riešenie bežných problémov a získavanie rád. Na toto slúži komunita hráčov, ktorá ti poradí vždy lepšie ako jednotlivec. Podpora slúži na riešenie problémov ktoré v žiadnom prípade na fóre nevyriešime (sú zhrnuté tu). Odporúčam si to vlákno prečítať a splniť všetko čo je v ňom napísané. Do hláv pracovníci podpory nevidia, preto treba dobre popísať problém!

    Na tom sa dá pracovať. Napíš na fórum teda presne podľa týchto bodov, v čom je problém:

    • názov úlohy
    • aký je problém s úlohou?
    • ako problém vznikol?
    • pokúsil sa hráč nejako problém napraviť? (reset úlohy, zmena mapy, ...)
    • ako by sa dal podľa hráča problém napraviť?
    • ...
    Ak usúdim že problém treba riešiť na podpore, osobne sa ním budem zaoberať.
     
  12. -Touchwood-

    -Touchwood- Someday Author

    Ares, Ondra to tu už popisoval několikrát a nikdo mu tu efektivně neporadil, jinak by s tím tady a na podpoře přeci pořád "neotravoval". Pokud na podpoře narazil na Karol, není se čemu divit, že je frustrovaný, daná osoba je specialista na superrychlé zamykání tiketů bez jejich vyřešení. Ostatní lidi na podpoře nápomocní, ale Karol bohuzel. Jinak už ani místní komunita není hry znalá jako dříve, obzvláště, kdo by si pamatoval roky staré úkoly.... Prosím koukni se mu na to, přeci ho nenecháte čekat další týden či dva. Děkujeme.
     
  13. Alodar

    Alodar Active Author

    A ja mu už niekoľko krát písal, že otvorenie oblasti je spojené z úlohou a úloha sa dá resetovať cez podporu. Tu na fóre mu nikto nijak lusknutím prstov oblasť neotvorí nerobím zazraky. Je mi to lúto, že má problémy z hrou ale na fóre podobné veci nevieme vyriešiť. Mal by sa teda riadiť tým čo písal Ares.


    Na podpore, treba napísať o čo ide, z akého dôvodu a kompetentná osoba si to preberie.
     
    Last edited: Mar 2, 2020
  14. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    a já několikrát psal, že ŽÁDNÉ úkoly nemám, snad umíte číst. Já už nevím jak to napsat. Navíc jsem se řídil pokyny z podpory a to : jdi na fórum - viz zmazané.
    Ares děkuji za zájem, stačlily by ti čísla ticketů nebo musím znovu vše naskenovat?
     
  15. Alodar

    Alodar Active Author

    Čísla tiketov by boli fajn aby sa na to dalo spätne pozrieť. A pre upresnenie aby sme si to tu trochu upratali môžes prosím ešte raz presne opísať o čo ide (aka oblasť, ktorá uloha ...) lebo sa v tom asi trochu strácam.
     
  16. *EyesFuture*

    *EyesFuture* Someday Author

    A čo že si my to vymazal Alodar? :rolleyes:
     
  17. Alodar

    Alodar Active Author

    Dôvod Spam viac tu.
     
  18. *EyesFuture*

    *EyesFuture* Someday Author

    "Spamovanie nie je samozrejme možné zamieňať s príspevkami do skupín a vlákien typu „Pokec o všetkom možnom”, ktoré sú pre voľnú komunikáciu vytvorené."

    Mslel som si že Diskusný kútik je práve takéto vlákno, nie raz to tak bolo prezentované, či ti len prekáža že som poukázal na vaše rozdielne názory na rovnaký problém a tak si to radšej šmaril do spamu nech to nikto nevidí? :)
     
  19. Alodar

    Alodar Active Author

    Dve citácie a k tomu napísaný traja smajlíci je zbytočný spam. Už táto diskusia o tom je zbytočná.
     
  20. Jjjj13

    Jjjj13 Forum Apprentice

    Ahojte 5 let mě na druhém učtu stojí postva.Tak jsem tento rok párkrat za ni hral ze 39-jsem dal na 40lvi ale tím asi budu končit nemužu ponkovat kameny v kingu žadnej ukol jen na plašt Už jsem splnil ukoly ve 3 městech a nic!Mezisvět zavřen tam mužu až lvi 50.