Discussion Čarodejník Kruhu

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Nebula, Sep 2, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. blackassam

    blackassam Forum Expert

    @Skuska55 ...pokud v tom vyloženě tápeš, tak můžeš vyzkoušet tento simulátor. Není sice zadara, ale zatím to nejlepší co jsem kdysi dávno zkoušel. Akorát nevím jestli tam proběhla aktualizace na povýšené šutry přes svitek + nové klenoty ve hře.

     
    Last edited: Oct 26, 2020
    micuna13, Skuska55 and Geredis like this.
  2. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Ďakujem, mrknem tam a vyskúšam to. Ono to zabolí keď ponkujem 2 roky a vložil by som to do niečoho čo by nebolo najvhodnejšie.
     
  3. Skuska55

    Skuska55 Advanced

  4. *EyesFuture*

    *EyesFuture* Someday Author

    Menšie zmeny,obrana zaostáva skrz kamienkov ale to sa dofarmí časom (hlavne tie biedne odolnosti myslím).

    [​IMG]

    S buffom z opasku
    [​IMG]

    Bežne používam + Buff na manu +100 a na dmg +24% s tým to vytiahnem na 75K, plášť má zatial len základné očarovania a rezervy v dmg sú ešte aj v opasku a helme.

    Zatial spokojnosť.
     
    blackassam likes this.
  5. blackassam

    blackassam Forum Expert

    @elithyacz .. mám pár dotazů, tím že máš vymaxované runy na CD kolik ti to udělá na teleport a vortex ( s rameny a bez)...?
    Celkem koukám že hodně preferuješ odolky v tvém případě přijde dost rapidně naddimenzované vůči zbroji...teda pokud mi něco zásadního neuniká :) ale musím uznat že v jedovatém doupěti jdou odolky sakramensky znát:cool:.
    Jinak nebylo by třeba lepší se vzdát dvou nebo tří run na odolky v plášti a radši si tam dát zimní runy ?...takhle celkem přicházíš zbytečně o nějakých cca 15k HP ne-li víc...:rolleyes:
    Jinak moc hezky vymazlený mág :)
     
    Last edited: Feb 15, 2020
  6. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Wortex 15s teleport 7s a bez ramen wortex 21s a teleport 7s.
    S těmi runami v plášti bych dostal 9k života což mě na férovku na peklech III a IV moc nepomůže.
    Momentálně ponkuji i zbroj do ramenou tak uvidíme jak to bude vypadat. Mám jedny ramena se starými očarkami a když je nalhodím tak mám 38k zbroje a 26,5k odolek. Zkoušet ponkovat nějaký pul/pul je pro mě utrpení už jen vyponkovat toto byl záhul.
    I když s tím ponkováním jsem vlastně na bodu 0 bo má přijít za pár měsíců ten velký NOVÝ OBSAH tak bych nerad něco vytvářel zbytečně. I tak to zatím dávám vše celkem s přehledem.
    Pekla IV bossové bo mobíci padají jako nic i když některý obrněný co si stojí v kolečku jenž vyčaroval je celkem sranda.
    Q2+3+7+8+9 = na pohodu
    Q4 + 5 = menší pohoda
    Q1 + 6 = dostanu na hubu.
    A děkuji.
     
    Last edited: Feb 16, 2020
    blackassam likes this.
  7. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Ahoj 9k hp je nejak malo. S vanocnima runama, kdyz naponkujes krit.dmg do ozdoby a za to hp do prstenu, tak jen za to musis dostat 2x tolik x tech treba 20% za vanocni runy. Kdyz vezmu dotek zarmuku+kameny mas 4800 hp x 140% dve ocarka napr x 20%vanocni runy je 8k hp do zakladu, mozna jeste x 20% znalosti, no to neni moc teda, kolik to prida ve statech tezko rict. Je pravda, ze u wara to ma o dost vetsi efekt, protoze varim z 6.3k hp v prstenu a buhvi jestli to pocitam spravne, snad se objevi Zefyr1 a da sem spravny vzorec. Pravda je, ze bys musel vyhazet rubiny z ozdoby a prisel i o nejakou dmg, nejen odolky. Tak asi jsi to zkousel a nevyhovovalo ti to, me to otevrelo dvere ke skokovemu zvyseni hp +- 25k pri 2/2 ozdobe
     
  8. blackassam

    blackassam Forum Expert

    @elithyacz ....Runy na CD 25,5 % wortex bez ramen 22s teleport 7s....no trošku zklamání těch 4,5 % co mi ještě chybí asi prozatím teda oželímo_O:(....Namíchat ramena na 2/2 je opravdu dílo nakonec sem nechal polokrevníka s jednou zlatou v platině jako provizor, ale další čistá platina se zatím ještě nepodařila spojit. V knize mám nastavené na max odolky zbytek zbroj. Tím že se už podařilo lepší grimm torzo možná by se dalo použít přenos pro ramena 3/1 ( odolky/zbroj ) runy tam mám momentálně 190% - v knize by se to pak dalo rozhodit půl na půl a pro případ něčeho pak líp doladit ( zbroj cca 35K odolky 30K momentálně - ještě se pak navýší až dodělám diamanty v plášti zatím sem je nezvedal).
    @setoneto ....taky mi přijde že těch 9K je nějak málo to udělá rozdíl u mě když vyhodím 3 zimni runy ( 13% na HP) z pláště a to mám v rukavicích nacpané kyanidy :D tím že používám runy na spotřebu a jako kompenzaci slabiny grimm torza:)....,ale je super že je to teď mnohem víc variabilnější a že se dá jít různými cestama jak to případně dál ladit. :):rolleyes:
     
    Last edited: Feb 16, 2020
  9. Agr3ssoR

    Agr3ssoR Forum Greenhorn

    Ahoj, mas to velice pěkně poskládané :O . Už dlouho jsem něco takového neviděl. Jenom se chci zeptat, mam velký problém. Už je to dlouho co jsem blbec prodal Khalis plášť kvuli Inventaři. Teďka bych za nej dal cokoliv a nevim jak to udelat na ponku. Dekuji za Odpoveď
     
  10. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Plášť z Khalys je nyní velký problém to je pravda a nezbývá něž pořád zkoušet a zkoušet ponk.
    Bohužel je to random na ponku takže na náhodu.
    Obávám se žádná jiná rada pro to není.
     
    Last edited: Mar 31, 2020
  11. BoLiKuS85

    BoLiKuS85 Forum Greenhorn

    Jakou essku naponkovat na dragana? Zkoušel sem ledovou redku, ale přišlo mi, že mu beru míň, než s normální redkou. Používám ledovky.
     
  12. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Last edited: Jun 11, 2020
    micuna13, setoneto and -Touchwood- like this.
  13. ViperMK3

    ViperMK3 Forum Apprentice

    Zdar, dá sa tu niekde zistiť čo za sety by mal mág zbierať, lebo ja to podla tých obrázkov nepoznám. :D
     
  14. *EyesFuture*

    *EyesFuture* Someday Author

    micuna13 likes this.
  15. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Zatím lv 79 teď pojedu na pohodičku event i když ty odměny, ruku na srdce devs, nic moc. Po počátečním šoku jsem se na to vrhnul výsledek 5 volných stránek a zamiloval jsem se do ponkování fakt pecka, druhou ruku na srdce devs. Pár chyb se najde třeba ty klenoty jsou vyřešené celkem por mě na nic. Bo než se dostanu na fialové tak to bude maratónek hraní bo vše mám převedené na modré fialové a oranžádu a není kde brát.
    [​IMG]
    p.s. všechny stávající sety jsem skoro obrečel přeci jenom 8 let hraní je 8 let hraní ale tato nová hračka za to stojí. Stále doufám že nějaké pěkné sety budou.
     
    micuna13 likes this.
  16. blackassam

    blackassam Forum Expert

    [​IMG]
    Tak základ by byl do startu :p...a teď by to chtělo nějaké lepší itemy:cool::D.
     
    Last edited: Dec 15, 2020
    micuna13 likes this.
  17. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Včera jsem si krapet zablbnul a změnil výbavu už se mi nějak ty základní sety omrzely jsou všechny de facto stejné. Nyní přemýšlím o hlavě a náhrdelníku z vlka. Jedu na kritiku a rychlost útoku (nejlépe ze zálohy a ještě lépe když monstra ještě spí Rimmer rules)
    [​IMG]
     
    blackassam and micuna13 like this.
  18. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Nostalgická vzpomínka...před CE
    [​IMG]
    [​IMG]

    Provizorní variace...po CE
    [​IMG]
     
    Last edited: Jan 13, 2021
    micuna13, ргцт and elithyacz like this.
  19. *EyesFuture*

    *EyesFuture* Someday Author

  20. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Parádní mág líbí počítám, že máš některé itemy otevřené na full šutry.