Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Ahoj, omlouvam se, ze reaguju tak pozde, ale mel jsem to na starem NB a dostal jsem se k tomu az ted. Zaktulaizoval jsem udale pro vsechny obtiznosti. V R231_5 je limit HP zysen na 10G. Pokud jsem se nekde nesekl, tak tento limit by nemel dosahnout zadny z PW bossu.

    HP Grimmag (ten ma nejvice HP):
    [​IMG]
    HP Medusa, Arachna, Heredur, Bearach, Herald:
    [​IMG]
    HP Khalys, Sigrismarr:
    [​IMG]

    Snad jsem neudelal nekde chybu a ty cisla tak opravdu jsou.
     
  2. odckuler

    odckuler Forum Apprentice

    Ahojte, chcel by som nahlasit bug. Je to prkotina, ale dost neprijemna. Vliezol som na mapu s cervom ako prvy, a kupoval som prasok temnej moci na esku. (ten prasok je uplne dole) A vzdy ked niekto vlezie na mapu tak ten scroll skoci uplne hore. A ako som klikal na ten prasok, a scroll skocil hore tak som nechtiac kupil maly hrdinsky balicek za 31k v ktorom je uplne H... Ten scroll bar skoci hore len ked som prvy na mape. Posielam aj video. (cca 20s. na konci je ukazka). Neverim ze by si niekto ten super balicek kupil. Nie je ten bug schvalne? :D
     
  3. Ares

    Ares Advanced

    Ahojte, rozhodol som sa ukončiť svoje pôsobenie v tíme, takže sa s vami chcem rozlúčiť. Dúfam, že ste boli s mojou prácou, ktorú som pre vás vždy s radosťou robil, spokojní. :) Prosím, buďte na mojich kolegov dobrí, vždy pre vás robili a aj budú robiť maximum :) Na záver vám chcem popriať hlavne veľa zdravia, ktorého v týchto časoch treba určite najviac.:)

    S pozdravom,
    Ares.
     
    Dukynka, setoneto, chozeee and 4 others like this.
  4. Bloodborne

    Bloodborne Active Author

    Ares po par mesicich si me donutil se prihlasit sem :) ...chlapiku ,rozhodne ti preji at se ti dari a dso forom ti dalo nejakou zkusenost- to je to +
    ty hajzliku jeden :-D ja vim moooc dobre ,ze si mi dal taky banana :-D ,ne delam si ... at se dari ,vubec se nedivim ze utikas ,ja nevim jak to rict,ta hra je proste strasna a verim,ze te ukonceni...no proste se na to nemuzes divat ,tak jeste jednou at se dari a diky , ze jsi venoval cas foru
     
    Ares likes this.
  5. Cotopaxi78

    Cotopaxi78 Forum Pro

    Moc se mi nelíbí systém vstupů na nová pekla.
    Bude pakárna nasbírat "žetony" pro každé nové peklo. Buď utratit veškeré zásoby materi/tm nebo začít farmit žetony už na i3 pro vstup na i4, na i4 žetony na i5, atd. :D Moc se mi to nelíbí.
     
  6. setoneto

    setoneto Forum Pro

    aha, nenapadlo me, ze se budou farmit vstupy na kazdy peklo zvlast, to bude trochu opruz a dost to zbrzdi ten zacatek, co nadelame :)
    padla mi dneska uz druha kuze od herolda, jedna na i3 za klice, druha i3 mezisvet, nevim jestli otocili knoflikem nebo jsem mel z pekla stesti, ale asi bych to zkousel kdo ji jeste nema
     
  7. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Za materi/TM vstupy na pekla 5 az 7 nepujdou bezne koupit. Pujde to jen kdyz bude na ne zapla akce na prodej.
     
  8. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Ty vstupy dost rozbijou možnosti skládat skupiny. Top farmářů se to nijak nedotkne, ale běžnejch hráčů ano. Minimálně že začátku. Ale jelikož si myslím, že ty vstupy budou pro běžný hráče vzácnost, tak i později.
    Budem třeba chtít jít na i7, ale jeden hráč nebude mít vstupy. Tak se teda rozhodneme, že půjdem nafarmit na i6, ale tam nebude mít vstupy druhej hráč. Tak teda půjdem na i5, ale tam nebudu mít vstupy já. Takže zbyde i4, ale tam nikdo z nás nechce. Navíc než by se to nafarmilo, tak se stejně skupka rozpadne. A tak se radši rozpustíme rovnou. Nebo půjdem na i2 (což bude obdoba současnýho fatalu). Ale tam nikdo skupku potřebovat nebude. Zahrajem si sice spolu, ale budem se nudit. A skládání skupek bude o dost těžší.
    Takže slabší hráči budou muset prudit v lokálu a zoufale psát pls pls, nebo si silnej hráč v gildě vezme jen jednoho jedinýho slabocha o kterého se bude starat a zbytek bude mít smůlu.

    Noo a taky je to opatření , který poškodí hráče, co si dají pauzu. Když se někdo vrátí třeba po půl roce, nebudou mu moct ostatní pomáhat tím, že ho vezmou na nejvyšší úroveň a rychle ho dostanou vejš. Buď budou muset postupně absolvovat všechny úrovně, nebo to rovnou po dvou dnech zabalí. Ten kdo má teď pauzu, bude za rok v háji tak, že se potom nevrátí.
     
    Last edited by moderator: Apr 5, 2020
    setoneto likes this.
  9. t1pete

    t1pete Forum Greenhorn

    Beriete si príklad z vedenia ? To vás tu zamestnali na ignorovanie dotazujúcich hráčov, ale na cenzúrovanie nadávok ? absolútna neochota ... Ešte k tomu aj teraz,keď majú ľudia sedieť doma, oni nie sú ochotní za 3 dni odpovedať na jednu sprostú otázku,zaslúžite si odmenu.
     
    Last edited: Apr 5, 2020
  10. Bloodborne

    Bloodborne Active Author

    Gauthor ,okamzite 5 kliku at si udela za multipost ....a 5 let zakaz psat na internetu ,ze je spartan :D

    sice uz mam asi odehrano od listopadu takovych 15 hodin,ale veris ze bych si zasel tuto arena a venoval ji klidne 3 hodky :)


    ta arena byla proste....no me se to libilo :)
     
    Last edited: Apr 4, 2020
  11. Dionýsos.

    Dionýsos. Forum Greenhorn

    Přeji, aby ses měl v životě fajn a děkuji za odvedenou práci.

    Bývalý kolega Dio :)
     
    Ares and Alodar like this.
  12. Alodar

    Alodar Active Author

    A v čom presne je problém? Posledná tvoja otázka (ak nepočítam tieto dve zo včera) bola v septembri minulý rok tu a aj ti na ňu bolo odpovedané. Akosi nerozumiem z akého dôvodu sa rozčuľuješ.
     
  13. t1pete

    t1pete Forum Greenhorn

  14. Alodar

    Alodar Active Author

    No keby si sa niečo spýtal, pravdepodobne by ti niekto odpovedal, bohužiaľ tu z tvojej strany nijaká otázka nebola. Jediné čo si chcel bolo, aby sa ti ľudia vyjadrili k návrhu, ktorý sa nachádza v anglickej sekcii. Tam ale CZ/SK modi nemajú nijaké práva a nesmú tam pridávať príspevky, čiže tam ani nič nepísali. Celú anglickú sekciu majú na starosti anglickí moderátori, ohľadom tohto sa musíš obrátiť na nich.
     
  15. t1pete

    t1pete Forum Greenhorn

    Áno,to je pravda,lenže oni nič,nemohli by ste ich aspoň nejak kontaktovať ? alebo by mi stačil len názor,či by návrh prešiel,naozaj mi na tom záleží.
     
  16. Alodar

    Alodar Active Author

    Kontaktovať ohľadom toho ich môžem, ale či to bude mať nejaký efekt zaručiť nemôžem. Oni si to tam spravujú podľa seba, dokonca ani neviem aké majú podmienky v kreatívnom kútiku a či to vôbec ešte funguje, vzhľadom na to, že kreatívne kútiky z fór, ktoré sem boli presunuté zrušili.
     
    t1pete likes this.
  17. Hogget

    Hogget Forum Greenhorn

    Chcel by som poradiť ako splniť túto úlohu. Neviem čo presné mám urobiť kde hľadať ten drahokam alebo ako ho vyrobiť.[​IMG]
     
  18. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    Daj si do invu nejaky bruseny drahokam ked tak vyber s equipu a mas hotovo. O nic neprides vrati ti ho len si chce pozriet asi nejaka uchylacka na kamene .
     
  19. Alodar

    Alodar Active Author

    Potrebuješ jej ukázať akýkoľvek brúsený drahokam t.j diamant, rubín atď. Daj si ho do inventáru a malo by to fungovať.
     
  20. elithyacz

    elithyacz Forum Baron