Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    nevim jak u vas ale zas je chyba v matrixu.. byl jsem 2x fialovou mapu(full).. z toho cernyho vstupu z pouste.. (1x cervena,2x fialova).. no a v archivements mam 0/25 Throt nebo jak se jmenuje ten posuk na konci...
     
  2. Se máš, ještě jsem to štěstí s fialovou mapou neměl. Ne a ne ji dostat.. :(
     
  3. miso456

    miso456 Forum Greenhorn

    ahoj, ako mozem napisat adminovi?
     
  4. ViperMK3

    ViperMK3 Forum Apprentice

    https://ctrlv.cz/MZl9[​IMG]
    Skúšal som teda ďalšie možnosti ako zvýšiť dmg a bolo mi povedané, že cez ponk, kde vložím prvé 2 veci, ktorých očarovania sa skombinujú a druhé 2 sloty slúžia ako "poplatok" za to očarovanie. Povyberal som teda všetky kamene a runy a nemalé peniaze a nakoniec zvyšla táto blbosť čo nechápem ako. Teraz neviem čo s tým mám akože robiť, pretože som teda očakával že dostanem naspäť moju IX sekeru v silnejšej verzii.
     
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Musíš kombinovat "stejný" věci když chceš zpátky první dva... Tj.. Obourucky 4x(to je jedno jestli meč nebo kladivo) nebo jednorucky 4x. Nesmíš míchat jinak he to nevratny a random ocarky...
     
    micuna13 likes this.
  6. ViperMK3

    ViperMK3 Forum Apprentice

    Ono sa rozlišuje ešte aj toto, ach

    Tak nič no upgrade z 10K dmg na 2K, a sme na začiatku....
     
  7. micuna13

    micuna13 Advanced

    Last edited: Jun 5, 2020
  8. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Já jsem chytil jednu fialovou mapu a úspěch taky 0/25. Jinak mi to pravidelně vybírá modrou mapu, protože modrá je dobrá. :D No a unik jsem neviděl ani jednou. Představa že bych z nějakýho důvodu potřeboval dropnout celej set a ještě navíc se solidníma základama mi přijde fakt směšná.
     
  9. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  10. _Batole_

    _Batole_ Junior Expert

    Ahoj, kdysi jsem pro úplné nováčky dělala jednoduchý návod, možná se ti bude hodit stejně jako odkaz od Micinky na almanach od Amperiona
    https://docs.google.com/presentatio...klga9hUZF-Ca3g/edit#slide=id.g2154ccb686_0_54
    Mám i starý návod na přenos očarek, jádra jsou dnes sice trochu jiná, ale princip zůstává, tak se mrkni.
    https://docs.google.com/presentatio...3M1fFzHpZ9u2l8Q/edit#slide=id.g21e469c98f_0_2
     
  11. ViperMK3

    ViperMK3 Forum Apprentice

    Zaujímavé, ďakujem.
     
  12. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  13. Adelka

    Adelka Forum Greenhorn

    Teď k věci: 5.6.2020 kolem 16:30 odpoledne jsem běhala doupě u Asara a najednou mě to vyhodilo ze hry, ze skupiny a z gildy, když jsem se chtěla přihlásit nešlo to. Zkusila jsem to několikrát, a pokaždé mi to hlásilo "Nebyl nalezen žádný účet s touto přezdívkou ani heslem".
    Zkusila jsem reinstalovat klienta, všechno možné co jde, nic nepomohlo. Stále jsem se nemohla přihlásit. Od té doby jsem se na můj účet nepřihlásila. Druhý den na to jsem si založila druhý účet, abych mohla kontaktovat podporu. A tento den jsem se koukala na svůj účet, na ten který se nemůžu přihlásit, a vidím že je online. Je jasný, že se někdo na můj účet dostal, i když nechápu jak. Poradíte mi někdo prosím jak to řešit dál? Stálo mě to hodně času a úsilí a ráda bych dostala svůj účet zpátky.
     
  14. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  15. Klipface

    Klipface Forum Greenhorn

    Ahoj, dá se ještě někde sehnat plášť moci? Měl sem ho ale vyhodil tak jestli se nedá někde koupit alespoň transmog. Díky.
     
  16. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Může padnout když ponkujes plášť z těch príží...
     
  17. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  18. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Něco z discordu:
    Banánujou Dragan banány.
    Udeřilo Banovací Kladivo!

    Hrdinové,
    vývojáři Drakensangu Online dnes zabanovali uživatele, kteří v naší hře využili bug, aby získali výhodu nad ostatními hráči. Ti, kteří dobrovolně a úmyslně zneužili tento bug, aby dosáhli nemožných množství cenných předmětů, musí nést zodpovědnost za své činy a čelit následkům. Jejich činy jednoznačně porušily naše Všeobecné obchodní podmínky:
    1.2.9 Zneužívání programových vad a/nebo chyb k osobnímu prospěchu je přísně zakázáno. Nalezené vady nebo chyby by měly být neprodleně ohlášeny vyplněním kontaktního formuláře pro podporu.
    Tento čin byl tak závažný, že permaban je jediný oprávněný trest.
    Našli jsme a zabanovali všechny hráče, kteří tento bug využili? Nejspíše ne! Museli jsme se zaměřit na ty hráče, kteří tento bug využili do určitého rozsahu. Vzhledem k zvláštním okolnostem, při kterých se tento bug objevil a šlo získat velká množství předmětů, jsme se museli ujistit že nezabanujeme někoho, kdo tento bug využil nevědomě a neúmyslně. Vyhrazujeme si právo zabanovat více exploiterů.
    Již teď pracujeme na vylepšení našeho trackeru, který nám v budoucnu pomůže použít banovací kladivo rychleji a přesněji, ikdyž doufáme, že to nebude potřeba!
    Děkujeme za vaši pozornost a pochopení!
    Váš Drakensang Online Team
     
    Last edited: Jun 9, 2020
    micuna13 likes this.
  19. DuSiK.x

    DuSiK.x Someday Author

    Mohli by deluxářům dát autosběr všeho kromě vybavení :)
     
  20. setoneto

    setoneto Forum Pro

    co to zase je za vopruz to black lives matter, muze mi to nekdo vysvetlit? rousky nestacily, tak mi dava cinan jeste sofwareovy nahubek nebo jak si to mam vysvetlit? to jako reknu nekomu ve skupine pindourku a dostanu ban? to bude hned za chvili pocitam :) jsem zvyklej mluvit tak, jak mi zobak narostl a obcas i sproste a pocital jsem, ze kdyz to nekomu vadi nebude se mnou hrat nebo tak neco, nemam ve zvyku nekoho urazet, ale mam se ted bat rict cernej byl v pohode, ale bilej byl snad retard z jedlickarny jako jsem to rekl dneska v praci po kontrole dvou borcu? nebo uz nesmim zdravit sve dobre kamarady stylem nazdar teplometi jak jsem leta zvyklej? zajimalo by me jestli to bude nejaky scanner chatu nebo na udani
     
    MortisCz likes this.