Discussion Diskuzia ku akciám

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Ares, Oct 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Tazmaniak.CZ

    Tazmaniak.CZ Forum Apprentice

    • Dá sa to aj slušne napísať.
    Letni festival: postupova lista (sory za slova nektere jsou horsi)
    do ted kazdy event mel narok kazdy na jehoo splneni, ale dneskem jste to uplne ********* jen proto aby jste meli pokud mozno od co nejvice lidi ty ******* prachy.
    Aspon je tady videt kam se to vse odsupuje a kam by jste s hrou chteli smerovat...druhou puly eventu splni jen ten kdo si koupi roucho.
    Udici na kterou vytahnu povetsinou ************** ( musim rict ze ne vzdy ) tak ji date k prodeji za 600tm :-D ...zkousel nekdo z vas na ty udice chytat.....jak se to vyplati?
    Nakup za zlaty jen jednou denne, zase aby si musel koupit za TM ....
    Co takhle uplne zrusit drop TM aby jste meli jistotu ze si to koupi za zivi vsichni ( doufam ze vsichni rozhoodne ne )
    jdete do ****!!!!!!
     
    Last edited by moderator: Jul 5, 2020
    MortisCz likes this.
  2. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Udice i lístky k minihrám můžeš koupit asi 20x to je děs.Pokud chceš splnit 99x udici tak máš smolíka leda že by jsi pěkně to vytemňákoval.
    Na udice jsem ulovil prsten jinak stejně od toho nic nepotřebuji myslím z eventových věcí. Měl jsem 10 token takže pejsek s melounem je doma. Koně až příště možná. snad je napadne dát ty barevné prášky do vaku jinak zbytečné 4 místa v inventáři. Mini výzvy celkem sranda zabaví na 10 minut a pak šup na žebříček. Ohledně systémů pláště kdo nechce nekupuje zase takové peckové věci tam nejsou. I když kostým černokněžníka a dva mrožáci potěšili dlouho jsem ho sháněl.
    K akci 2 vstupy na to abych dostal prdlačku a to z akce na otevírání truhel a hledání jackpotu je fakt všivárna (nejspíše se mi to nelíbí že hned jsem tu prdlačku dostal) Uhýbání před monstry celkem šlo a povedlo se na první dobrou. Ovšem zničení goblinů to fakt nevím jak mám dokončit a to jsem mág takový war by se na to měl rovnou vyprdnout snad jen trpajzlík to dodělá. Nejvíce 21/35 bída.
    Předakce mě docela i bavila farmení prachu a denní na mapě bylo fajn. Ale co teď s tím prachem? mám 4 místečka na rok zabraná to není dobré.
    Resumé dvakrát jsem zašel něco koupil jen ta mince co jsem vydělal aniž bych musel koupit plášť a nyní radši jdu na klíče které se mi budou hodit až zase bude twitch mini akcička.
     
    Last edited: Jul 5, 2020
  3. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Tak si nech jen zelenej prach a ušetříš tři místa. :)
     
  4. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Na pohodu Gaute
    1 - já su skrblík a něco vyhodit je mi proti srsti.
    2 - prodal jsem 4k kamenů duší stejně nikdo nechce umírat a nemám je jak využít.

    Když máte plášť a přečkáte tu mini akci s nakládačkou kolik vlasstně dostanete do lišty pokroku? Jinak pokud neco vydelam tak si koupim to vybaveni lego tier 10

    [​IMG]
     
    Last edited: Jul 5, 2020
    anti. likes this.
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    za mapa kde stojis v koute je ok.. 7x bedna a nemas sanci umrit....i kdyz nechapu proc musim na normal..

    ta druha kde prichazi moby po jednom a jsou 1 hit nechapu jak nekdo muze dat na 100.. ja dal 30.. vickrat jsem nebyl..

    no a ta treti je snad vtip.. pochopil bych otvirani ve stylu ze vis co riskujes..tj, ukazal by se drop a kdyz neco zvednes ze zeme tak to znamena ze jses spokojen a koncis.. . 2x jsem to zkousel a druhy poklop uz znamenal konec..vickrat tam nepujdu..

    +1..taky by me zajimalo kolik da postupu mapa se stanim v rohu.. za 80 korun kdybych to zitra poslal tak kdyby dalo 200 tak to dam abych dostal mince z listy ....abych to utratil za premko
     
    Last edited: Jul 5, 2020
  6. anti.

    anti. Regular

    synku ty máš neskutečné štěstí na essku z truhel to se musí nechat...


    Event hodnotím 10/10 dal bych 21/10 ale do prd... měl jsem 15 nebo 16 tokenů a dnes jsem přišel a měl jsem jich asi 7 a to jsem si asi tři kupoval za temné...

    mapu s gobliny jsem testoval jen s rangerem, na 51lvl to ale nemá moc smysl, mapy s otvíráním truhel je opravdu jen nepovedený vtip (s rangerem první, s mágem třetí a s trpem třetí, první a první prázdná, takže mám dát za vstup dva tikety, když jsem vážně hodně vděčný, když hned první truhla není prázdná? to určitě ale s trpem jsem to holt prostě chtěl zkusit, je to hra), zajímalo by mě co obsahuje ten Jackpot, případně jaká je šance a mapa která je na čas je fajn, ta to všechno zachránila a díky tomu mohu i přes jisté nedostatky říci, že není důvod tomuto eventu nedát 10/10

    kdo si stěžuje na tento event je prostě uplakánek
     
  7. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Tak co jsem koukal na jednom videu na jůtubě tak to vypadá na 50 minci do postupu a 5 do měšce.
    Jo sem tam se nějaká ta eska najde na druhou stranu dokud s ní nic neudělají tak mi budou ty mega essky jen překážet :)
     
  8. elikape

    elikape Forum Apprentice

    Taky to nevidím tak tragicky.Roucho za osm pětek není zase taková rána.Mám ,ale jiný problém mám 9 tokenů a nevím kde vzít ten desátý naa toho mopse dá se někde dropnout? nebo jen koupit.
     
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    já mám jenom 7..

    zajimavost.. v archivement mi ukazuje 13/20..
     
  10. anti.

    anti. Regular

    já mám 17/20 a v batohu jich je 8, tak koho mám ... :mad:


    já čekal Jackpot v množství třeba 1000 mincí do měšce, takže jackpot k ho...
     
  11. anti.

    anti. Regular


    k čemu ti je dodělání druhé lišty? :D tenhle event je peckovní, úžasný, skvělý a už se těším až si ho budu moci zahrát příští věk ( a za všechny čtyři postavy abych vyvařil :D )
     
  12. elikape

    elikape Forum Apprentice

    Ajá mám 13 z 20 a mám jich 9:):)
     
  13. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Ahoj, mohl by nekdo v bp otocit spravnym knoflikem na drop sferaku, kdyz uz je na to akce? Skoro nepadaly ani v pousti, u lisek i v qckach. Dekuji predem, rad bych totiz nadelal aspon neco malo, abych nemusel behat dtu jak kikot na tryzni a zbylo mi treba i na mesicni event poust esenci, ktery jen asi omylem neni v rozpisu
     
  14. Cotopaxi78

    Cotopaxi78 Forum Pro

    Prave jsi krasne shrnul zaludnost mikrotransakci, protoze spoustu lidi si prave rekne, ze to jsou drobne. Jenze pokud si koupi ke kazdemu eventu plast, premko a dalsi serepeticky, tak za ty prachy bych si mohl poridit aaa titul co mesic a jeste by mi zbylo. :D
     
  15. Tuk4Tuk

    Tuk4Tuk Forum Greenhorn

    koupis ho u obchodnika za 50 solarních minci
     
  16. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Last edited: Jul 10, 2020
    micuna13 likes this.
  17. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Info k dropu klicu - byl jsem 20x stoky pod kryptou a stalo mne to realne 201 klicu (o tolik mi ubylo klicu v batohu) a udelal jsem cca 1375 postupu. Stoh klicu na inf3 je nejcasteji 4, obcas pak 12. Neni to zadna slava, ale mohlo to byt i horsi. Kazdopadne pokud to bude stejne na toxickych vyparech, tak jsem presvedcen, ze infernal obtiznosti nebude sance, z hlediska klicu, utahnout. Inf3 tam stoji 144 klicu. Mnoho hracu si asi nebude moct dovilit ani inf1 (72 klicu).
     
  18. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Budu rád když to vůbec pojedu nějak na to nejni vůbec chuť. Možná alespoň ty mini výzvy pokud tam nechají těch 100 cresceritů tak bych si vytunil všechny mazlíky.
     
  19. anti.

    anti. Regular

    před 14h hotová lišta 2/2k čistě přes červy, víc zatím dělat nemusím, Toxické výpary? ty jsem nedělal ani minule a mini pojedu jen oblíbené mapy, když se mi bude chtít
     
  20. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    to kde se ma farmit optimalne tech nekolik tisic klicu dle BP?