Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Prozatím pořád můžeme jen o tomhle spekulovat. Až to bude na ostrém tak teprve budeme moc zhodnotit celkovou situaci.
    Tak nebo tak, si stejně vzali velkou porci naráz. Už jen z toho důvodu pokud mají v plánu totálně překopat DSO. S rizikem o zaujmutí nových hráčů na úkor těch stávajících... o které třeba pak můžou přijít pokud je dovedou do bodu, kdy budou začínat zase od nuly. Teda pokud nevymyslí nějaký transfer, kterým jím pak umožní navázat nit tam, kde právě skončili.
    Pak už rozhodne jen nový obsah. Jestli bude opravdu tak hluboký, aby zaujmul nebo to dopadne obdobně jako při zavedení Qaizahu.

    Když zavedli platiny, tak ze startu byl drop hodně slušný. Tak i drop hotových gold 4x použitelných očarek. Což hodně pomohlo řemeslu.
    Zásadní problém pak nastal, když to v tichosti začali postupně osekávat. I když tady by se též už dalo spekulovat jestli za tím stálo třeba drop rate skupin... tím že některým hráčům sem tam ještě padalo a jiným dlouhodobě nic použitelného. Každopádně, kdyby množství byla zachována tak jak při zavedení, tak by nebyl problém na slušné vybavení v platině pro všechny hráče. Dalo se to i případně řešit navýšením šance pro ponek na přenos očarek stejného typu.
    Zpomalení zdokonalování v řemesle by tak zůstala už jen na potřebných jádrech pro přenos nebo zvýšení tieru. Což by už nemusel být až tak zásadní problém pro hráče.
     
  2. Khrone

    Khrone Someday Author

    Menší reklama na CZ/SK discord neuškodí - zde je oznámení o odstraňování předmětů s R243. Brzy proběhne giveaway za 100 členů v podobě 50 Komunitních mincí pro 3 vítěze. Pozvánka na server je v mém podpisu, a pro jistotu i tady: https://discord.gg/PCbEDUb

    [​IMG]
     
  3. Nakopávač

    Nakopávač Forum Greenhorn

    Opět po nějaké době musím konstatovat, že vyváženost arény je opravdu...ale opravdu skvělá....bravo...bravo... BP
     
  4. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Vytvořil jsem shrnutí všech informací, které zatím máme o nadcházejícím rozšíření hry. Průběžně budu tuto stránku aktualizovat.
     
  5. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Jsem zvědavý na toho 29 co to bude.
    Mimochodem po posledním hotfixu mi totálně přestaly padat red perly. Do hot mi alespon za 2h 4 perly padli a ted ani prd.Takhle se fakt nedá ten event dodělat.
    [​IMG]
     
    Last edited: Sep 24, 2020
  6. Ulisson

    Ulisson Someday Author

    JJ mám ten samej problém - teda ne že bych nemohl dodělat event (s tím jsem ani nepočítal :-D. Ale redky prostě nepadaj :-/
     
  7. Uber_Soldat

    Uber_Soldat Junior Expert

    Na red perly ked ti nepadaju,treba behat opakovatelnu ulohu na hrade, ale to zrejme nie je nic nove. Tam mas zarucene 3 perly.
     
  8. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    To je pravda akorát tam musím 5x zmastiti Dragana který je také za perlu .Já hraji většinou sám takže se mi to nevyplatí.
     
  9. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Vidíš to máš určitě za to, že nehraješ s námi na Grimmagu ...tam by se tě každý z radostí určitě už ujmul :rolleyes::p:D
     
  10. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Grimmag Grimmag to je ten server který teď skoro pořád nejde. Jo to by byla výhra :)
    Pecka bude pokud někdy dojde ke spojení serverů když nyní když je nějaká povedenější akce tak jsou mapy neskutečně lagnuté ohledně načítání a až se spojí aktivní hráči ze spojených serverů tak si nezahraje nikdo.
    Ale asi to mám za to bo moje aktviní hrací doba je většinou mezi 23:00 - 05:00 což už většina lidiček prdí do peří jak se říká.
     
  11. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Neboj kdyby jednou k tomu přece jen došlo tak i na Grimmu se najdou noční sovy... což je i zároveň ideální doba k hraní tím že jsou odlehčené servery;):D
     
  12. Bloodborne

    Bloodborne Active Author

    Grimmag Grimmag to je ten server který teď skoro pořád nejde. Jo to by byla výhra :)
    Ty Eli uz to neni co byvalo kdysi ted sice rom mam pauzy jak ..ale nee na event se sem tam prihlasim a jde to ...uplne ale jsi mi pripomel video ktere jsem natocil taky na dragana ktere uz je starsi rosnik a ..pokusim se to najit a myslim ze mozna to zapadne :)
    at delame co delame nemuzeme se ..bla bla :)

    ty nemohl jsem to najit do ted jsem to hledal a prekvapilo me kolik blbosti jsem z drakana natocil


    ale smysl je nejaky takovy .......spojeni jde jen o spojeni :)

     
    Last edited: Sep 25, 2020
  13. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Tak dle nového odkrytého políčka to vypadá že bych si mohl svého bumbrdlíčka udělat ještě bleskovějšího než nejbleskovějšího tedy pokud jsem to dobře pochopil.
     
  14. Cultiva

    Cultiva Forum Apprentice

    jj miluju rangery celou dobu jen utikaji a nejsem je schopnej trefit a když už je trefim maji hned adrenalin nebo skok a zas prchaji vesele než mě konečně ustřili aniž bych je jako war mohl aspon jednou praštit pres hlavu jak si zaslouži
     
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    nebylo by od veci zakomponovat do CE konecne poradnou schopnost pro wara.. ocenil bych treba schopnosti "mladyho dragana".. po skoku na miste zemetreseni ..a s poradnym dmg jak ma on.. na i5 insta dead s 300k hp kdyz me trefi :D
     
  16. Cultiva

    Cultiva Forum Apprentice

    třeba by aj stačilo skratit coldowny na stejnou uroven
     
  17. adus125

    adus125 Forum Greenhorn

    Ahojte, neviete náhodou kedy začnú rebríčky v medzisvetoch ??
     
  18. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    V rozpisu na Říjen nejsou a v Listopadu se lidé budou spíše hrnout do DL nicméně ke konci Října a do začátku DL by to mohli dát hošani.
     
  19. Omnyse

    Omnyse Someday Author

    Prosím o radu, v úspěších v Dracania - Duria se nachází skrytý úspěch pod "Zrada města králů", naprosto nevím co mám udělat, aby se mi to splnilo. Děkuji, pokud to sem nepatří omlouvám se.
     
  20. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    @Omnyse, ten úspěch se jmenuje Meč králů. Vypadá to, že budeš muset splnit úkolovou linii spojenou s Princem Aldredem (v Laboratoři lží).