Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Azt azt hiszem, hogy elárulhatom, hogy sokkal több hely lesz a köveknek is a tárgyakban, a rúnakövek pedig külön helyre költöznek, új funkció érkezik rá...

    Mivel a tárgyak, az optok változnak, nem biztos, hogy akarnád is a jelenlegiket átvinni...
     
  2. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    hát pedig gyanitom hogy akarnám....erősen kétlem hogy a BP úgy tervezi hogy erősebbek legyünk....mert akkor mi értelme az egésznek?

    kb az a terv hogy lebutitanak...hogy ismét tudjunk hova fejlődni... tipikus inflációhelyzet.. kihúznak 2 nullát a húszezresről amiből ugye lesz 200 forint..na de az árak nemnagyon változnak a boltban :D

    de ne legyen igazam... még az is lehet hogy karácsonyi csoda lesz (ha birják a szerverek..amelyek egy twich élő alatt is 150%on pörögnek...)
     
  3. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Igen elég sok dolog felesleges most csinálni én eventezni és érceket farmolni járok most fel mert elveIlg 10 drágakő és 5 rúnakő fog férni cuccokba.
     
  4. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    HÁÁT azért az olyanokat mint a 44.88-as védelmet a vértben átvinném meg a 358as sebzést vagy a gyürü 85 kritjét stb stb de ha ennél jobbak lesznek :)
     
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    előző posztban azt irtad hogy 1 darab 90+ sebzés erre a tárgyra jött mióta plat értékek vannak most meg 358%ot akarsz átvinni?
     
  6. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    A rúnackövek új funkciója alatt mit kell pontosan érteni? Én úgy tudtam hogy a karakternél jelzi ki a rúna köveket nem pedig a tárgynál, de ha új funkciót kapnak mi lesz azokkal amik csak egy tárgynak bizonyos értékét növelik? Pl gyűrű hp, vért védelem, öv ellenállás és sapi sebzés. Ezek mennek a kukába?
    Hogyha ezeket elveszítjük ténylegesen nerfelnek minket mert a 55-re visszaeső tárgyak is gyengítenek de ezzel nagyon legyengítik az univerzális felállásokat és tényleg mindenhova pajzsos tank kell.
     
  7. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Nyilván az az értelme, hogy újra legyen elfoglaltságod. Tetszik vagy nem, ki van ez találva... Ez nem az a játék, hogy jön a végén a "Congrat, game over" felirat, nincs "megölted a sárkányt, vidd a királylányt, ásó, kapa, nagyharang"...

    S azért nem akarnád, mert változik a karakter fizika is (picit már lesz a karakterlapon szereplő értékek rendszere), s változnak a tárgyak is (alapértékek rendszere és a lehetséges optok). Nyilván, lesz olyan, amit azért átvinnél, azaz akadhat ellenpélda majd, de többségében nem (hogy legyen célod... ;) )




    Meglátjuk hamarosan.
     
  8. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    90 X 4 AZ 360 :) EZ 1 90 ES 2 89ES ÉS 1 88AS Plusz az apró :) azt meg elirtam nem 88 87es esett hanem csak 88 89 esesek de 90es csak 1, Még azt is hallottam hogy a Dragan megszünik nem lesz több event. Ha igaz mi lesz a Draganos cuccokkal, gyöngy meg ilyenek pl 13 dragan botot tudnék összerakni a tervrajz meg komorérc stb-böl ezeket rakjam össze és olvasszam be meg ott van 4 tüzgnóm is ezekkel mi lesz????
     
    Last edited: Oct 20, 2020
  9. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Draganról ilyen infó még nem jött. Nekem is van gyöngy, egyéb cucc bőven. Én várok vele.
     
    Viharhozo1968 likes this.
  10. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    A fejlesztői csapat jelenlegi álláspontja (ami véglegesnek tűnik számomra):


    Tehát, ha meg akarod tartani, nemesítsd (ha lehet) új verzióra. Sajnos nem mindent lehet...

    Ha nem kell az újabb verzió, vagy nem lehet nemesíteni, de vettél bele drágakő helyet, akkor viszont várd meg a frissítést, így legalább annak andermant költségét visszakapod.
     
    Malinea likes this.
  11. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    ha berakják a tesztszerverre a tartalombővitést, remélem a meglévő karaktereinkre adnak egy kis lőketet, mert legtöbbünknek csak egy üres 55-ős karija van, amivel most se tudok 55 szinten tesztelni.
     
  12. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Sziasztok, tudja valaki hogy az egyesülés ékkö mágikus szinten milyen értékeket ad?? Mert a királyi ametiszt 240 a gyémánt 250 a kianit 250 de egyesités után csak 180 188 188 lesz az értékük,,,, a mágikus magasabb mint az alap értékek?? És csak alap királyi köveket lehet egyesiteni vagy akár mágikus királyiakat is ?? Köszi ,,,
     
  13. Bundin

    Bundin Regular

    Lehet mágikus királyiakat is összerakni én már toltam így össze a végeredmény is kék magikus lesz, de nem éri meg több a meló vele mintha porból húzod fel már a kombinált követ. Wikipédia_Jewel of coalessence
     
  14. -Postás-

    -Postás- Forum Greenhorn

    Üdv, tudnátok esetleg javasolni hogy az oldfieldhez raknának navigációt a moboknál ? Mert nagyon rossz, hogy nagyjából végeznék a pályával és jönne lefele a boss de egy ugrótökfej ott marad valamelyik pálya saroknál és el kell mennem keresgélni, és több idő megy el rá mint maga a pályára. :)
     
    Bundin likes this.
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    282-282-448-675-68 (kianit-gyémánt-ametiszt-onyx-rubin)
     
    Viharhozo1968 likes this.
  16. Q3pNI99

    Q3pNI99 Forum Greenhorn

    Sziasztok, érdeklődnék, hogy találkozott-e már valaki az enyémhez hasonló problémával: A játék teljes képernyő módban indul, viszont nem fedi le a képernyőmet, hanem kisebb. Ahhoz, hogy rendesen működjön kétszer kattintanom kell jobb fent a teljes képernyő gombra, ekkor végre tényleg teljes képernyőn jelenik meg a játék. Ezt minden alkalommal el kell játszanom amikor elindítom a klienst. Írtam már a supportnak, közölték velem, hogy még soha nem hallottak ilyen problémáról. Remélem tud segíteni itt valaki.
     
  17. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Üdv!

    Nyomj egy jobb klikket a DSO indító ikonjára és a Parancsikon fület képernyő fotózd ki, s tedd fel ide légyszíves!

    Illetve, win10-ed van?
     
  18. Q3pNI99

    Q3pNI99 Forum Greenhorn

    Szia, remélem ez az amire gondoltál. És igen win10-em van.
    [​IMG]
     
  19. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Erre, igen.

    Start -> Gépház -> Rendszer -> Kijelző

    Itt a Méretezés lenne érdekes, illetve alul kattints a Speciális megjelenítési beállításokra, s a megnyíló ablakban lévő infók...
     
  20. Q3pNI99

    Q3pNI99 Forum Greenhorn

    Itt a méretarány 125%-ra volt állítva. És miután 100-ra váltottam megoldódott a probléma. Viszont nem túl nagy a monitorom szóval így olvashatatlan nekem a szöveg. De egy kis keresgélés után sikerült találnom módot arra, hogy adott programok esetén ne legyen módosítva a méretarány. Hátha segít majd valaki másnak is: a futtatható fájl tulajdonságainál a kompatibilitás fülben kell egy "Magas DPI-méretezési működés felülbírálása" pipát aktívvá tenni. Szóval megoldódott a probléma. Köszönöm a segítséget!
     
    StSanya likes this.