Discussion Ötletbörze

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Bundin

    Bundin Regular

    Na ja nem értem hogy az alap cuccok ami mindenhol máshol is mint csapból a víz szinte folyik, miért kell az event mappon is hogy essen? Eventmappon ezek a cuccok ne essenek ezt is lehet továbbítani Sárkányszett, Szikrahányó szett, dzsungelharcos, sárkányharcos, aranyharcos kosztüm, amúgy ezeknek a droppját a köztesekből is kivenném....van elég egyébb map ahol eshet.
     
  2. Bundin

    Bundin Regular

    Na a minap úgy döntöttem elkraftolom a kék szintű pozsgásomat csinálok gyógyítalt, 346 db-ot tudtam csinálni a problémám az üzletben egyesével vehető csak a kék üvegcse alapanyag hozzá, nem is értem, hogy miért nem lehet a splithez hasonló kis csúszkás vacakkal vásárolni, odamegyek a bolthoz ott az áru, control+plusz klikk az árun, megjelenne a csúszkás mennyiségbeállító ablakocska, és hajrá be is tudnám lőni a csúszkával, hogy én biza veszek 346 üvegcsét, nem ezt nem lehet, ehelyett kattintsak 346x az üvegcse ikonra, és dögöljön meg az egér, meg az játékos is... szóval a javaslatom ez lenne, control+plusz klikk az árun esetén ugrojon fel a split funkciónál megszokott kis csúszkás beállító, csak itt nem szétosztanánk, hanem beállítnanánk, hogy mennyit veszünk, így minden helyen egyszerűsíthetőek lennének a vásárlások nagyobb tételekhez....
     
    Last edited: Jul 21, 2020
    bibere and jackoneill1976 like this.
  3. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Közösségi érméért Jesse O'Barkernél ne csak a köztes bossokhoz lehessen belépőt venni, hanem a szférás eventekhez is legyen megvásárolható belépő! Ha már ilyen szféra hiány van.
     
  4. petrezselyem95

    petrezselyem95 Forum Greenhorn

    ha már annyian bányásznak és olyan lassan megy lehetne olyan rúna is amivel +1+2+3 növény is eshetne mert ez így marha lassú és legalább lenne egy kis változatosság
     
  5. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Szerintem meg unfair lenne azokkal szemben akik már kibányászták és összeszedték a hozzávalókat ha most sokkal gyorsabbá tennék.
     
    jackoneill1976 likes this.
  6. petrezselyem95

    petrezselyem95 Forum Greenhorn

    itt elég sok minden unfair pl a sebesség rúnákat mikor kiszedték és még sorolhatnám, bp-t nem nagyon érdekli ez
     
    Bundin likes this.
  7. nflramirey

    nflramirey Forum Apprentice

    Üdv lenne pár ötletem fejlesztésre. Ahogy az emelt szintű mappokon az ölj meg minden szörnyet követés létezik berakhatnák minden mappra főleg olyanokra ahol pl a mobok dobnak event haladást. A petek testreszabhatósága sem lenne rossz ha már a caraktert lehet pl ha a vandál nyúl adhatna más képességet átkraftolni egy másik meglevő pet képességét. Egy trezor bővités sem lenne utolsó. Az eventekhez tartozó targyakat a specialis táskaban jobban el tudnam képzelni. Pl színes por, dragan titokzatos tekercse, event belepők és az összes eladhatatlan tárgyat. A még fel nem oldott haladasi savhoz a hozzávalót nem lehetne felvenni a taskába. Pl itt a dragan ha nincs feloldva a 3. sáv ha leölöm dragant elvész a haladás holott azért megküzdöttem. Ha fel van oldva a munkapad és a bolt a tudásnál lehetne gyorsbillentyű hozzá ahogy az olvasztótégelyhez ill a világtérképhez is ha van. Autoloot kibővitesehogy be lehessen alitani hogy mindent felvegyen bár ezt már biztos sokan írták. Legalább cardhunban lehetne egy olyan kereskedő ahol az összes buffot meg lehetne venni nem pedig az összes varost bejárva keresgélni hogy kinél mi is van. El tudnék képzelni olyan képességet vagy tárgyat (héliosz amulett mintájára) ami a bányászatot ill a gyógyfű szedést segítik pl duplázza a dropját vagy gyorsítja a kiszedést. Akar alapbol jelölve lehetnének a mappon az ércek, füvek nem csak ha arra jársz. Egyenlöre ennyi. Várom a véleményeket.
     
  8. Ryusei

    Ryusei Forum Apprentice

    Egy olyan ötletem lenne, hogy jelenleg aki fent van a játékban zöldel mutatja aki nincs fent azt pirossal.
    Lehetne egy köztes jelzés is mondjuk sárgával azokra a játékosokra akik 5 percnél tovább afk vannak.
    Hasznos funkció lenne, mert így nem írkálgatnánk fölöslegesen olyan játékosokra akik nem aktivak és a klánon belül is lenne értelme figyelemmel lehete kisérni, hogy kik azok akik csak belépnek, de nem nagyon csinálnak semmit ill. kik azok akik fent vannak és játszanak, de nem írnak vissza nem köszönnek stb..
     
    opos2012 likes this.
  9. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Úgy látom a drágakövek mennyiségét növelni akarják így javasolnám hogy lehessen 3 egyforma királyi kőből is csinálni pirzmát. Ez olyan stattal bírna rubin esetén kék királyi 90 sebzéses prizmába 66 sebzéses vagyis 3x66 sebzéses vagyis 198 sebzés és változtassák meg hogy ne összesen lehessen 10 prizma hanem minden tárgyban 5 db. A bossoknál meg lehetne egy olyan rendszer hogy minden boss ad egy bizonyos mennyiségű boss pontot vagy érmét nehézségi szinttől függően egyre többet amit a tárcában lehet gyűjteni és ebből lehessen lekraftolni a tárgyakat ne a boss adja így nem lesz a sírás hogy nem adja.
     
    Last edited: Oct 30, 2020
  10. Bundin

    Bundin Regular

    A csoportos mappra belépésnél volna egy ötletem. A jelenlegi állapot, hogyha egyszerre lép egy 5 fős parti egy mappra, akkor Minimum egy embert kihajit a szerver a pálya "közepére" szinte, ez sajnos azért van, mert minden egyes partitagot ugyan abba a pontba akkar letenni a játék. Ez könnyen orvosolható lenne, ha egy partit eleve nem egy pontba próbálna berakni egy mappra, hanem pl mondjuk mint a 6 oldalú dobókockán az 5-ös annak megfelelő formációba egy kis távolsággal a akrakterek közt, hogy még véletlenül se érzékeljen ütközést a karakterek közt a szerver. Azt hogy ki hova kerüljöna formáción belül a legegyszerűbb ha a csoportablakban lévő sorrend alapján helyezi le őket az egyes pontokra, és meg is oldva, a bedobálódási probléma...

    Erre lesz majd az hogy legendásba húzhatod majd a sima királyi rubint.
     
  11. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Ezt már korábban javasoltam én is de nem érdekelte őket. Azt még hozzátettem hogy másik megoldása az lenne ha a területeken ugyanúgy átfuthatnánk egymáson mint városba de semmi változtatás nem történt.

    A drágakövek mennyisége azzal nem nő ha legire húzzuk őket csak erősebb lesz. Viszont így prizmával olyan lenne mintha még 1 drágakő szintet beraknának királyi után.
     
  12. Bundin

    Bundin Regular

    Nem véletlen hogy nem tették ezt az opciót rögtön elérhetővé a prizmakövekkel kapcsolatban túl OP lenne egy legis királyi 180 sebzést ad ezt 3x egy kőbe foglalva elég durva lenne 540 sebzés egy foglalatban, egy ilyet max úgy tudnek elképzelni, hogy ilyen prizma esetén max egyett lehetne használni egy tárgyban gondolj bele egy fegyóba beletolsz 10*540 sebzést, plusz erre rájön a fegyó 4platt többsebzése 362% a tárgyra egy kicsit durva. de csak nézzük a ejlenlegi opciókat 5*270sebzés se lenne kutya rögtön duplázódna szinte az alapom max értéke kb175000 lenne. Ehhez Mortis szett + q7 buff 400k alapsebzés rombi nélkül.
     
    Last edited: Nov 13, 2020
  13. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    @Bundin Plat max 27% lesz(erre a tárgyra).. Q7 szett kilőve..nincs szettbónusz... Megokoskodták ezt rendesen...
     
  14. Berem

    Berem Forum Greenhorn

    Igen megokoskodták rendesen, tudástalentben, meg 3000%-ot tudsz rátalentolni a kétkezes fegyverre, tuti kényelmetlen lesz a dolog míg meg nem szokjuk ismerjük. Ami jobban aggaszt, hogy bányászni a teszten nem tudsz, csak akkor, ha szerszámokat veszel anderért, és a szerszám fogyóeszköz ez inkább aggaszt, minthogy egyes szettek megszünnek, és jönnek új szettek heylette úgyis, nema szettek a probléma, hanem pl az hogy dropp derogál a nullához, és most azon akarják rommá keresni magukat, hogyha fejleszetni akarsz valamit, ahhoz amit bányászni kell azt csak anderért vehető szerszámmal tudod.
     
  15. Bundin

    Bundin Regular

    A CE-hez özletnek és ezt gyorsan továbbítani kéne.
    Bányászat CE-ben a multitool bónuszt adjon a bányászatkor, a kiszedhető mennyiséghez, de ne legyen alapfeltétele a gyüjtögetésnek, illetve a bányászatnak, nonszensznek találom azt, hogy anélkül nem tudsz fejleszteni. Mint extra cucc ami bónuszt ad a bányászatban oké, de mint kötelezően megvásárolandó eszköz felháborítónak tartom.
    A régi szettek, nem értem miért kellet teljesen gajravágni a régi cuccainkat, értem ne legyen szett, de a három tulajdonságsort miért vették el a legtöbb régi szettből? Meg isten igazán, a régi szetteket is meghagyhatták volna, max nerfelve. Az se nagyon tetszik, hogy nincs értelme tornyokat használni szinte akna, rakéta, lángszóró/ólomeső jelenleg ha nem ezeket használom lapátolhatom el magam a teszt szerón, az aknával ugyan az a gondom, mint a régen a régi olajfoltal, miért csak magam alá tehetem? miért nem lehet egy kicsit magamtól távolabb dobni a cumót? Nem közelharcos a törpe, a lángszóró hatótávja is lehetne másfélszer ekkora mint most.
     
  16. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    De miért bányászna bárki is? Ha a királyi kővekből opál kővet csinálunk akkor magasabb érték lesz benne, mintha felhúznánk zöldre majd kékre a kőveket. Vagy nem jól tudom? Ha piramios kőveket akarsz csinálni 3 db királyiból akkor van értelme bányászni, de azt is inkább fényes porból csinálja az ember.
    Mondjuk teljesen ellentmond a logikának, hogy bevezetik az opál kőveket és mellette megmarad a zöld, kék királyi húzás.
    Vagy a kékre húzott királyi kővekből is lehet Opál kőveket csinálni? Ha igen akkor persze szükséges a bányászás.
     
  17. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Nekem jelenleg minden kövem kék...akkor megszívtam? Mondjuk van még sok királyi kövem alap szinten mert nem volt hely már berakni..azt feleslegesnek tartottam feljavítani...
     
  18. Bundin

    Bundin Regular

    Az húzott királyi kövekből is lehet piramis követ csinálni, tehát akkor opált is, emellett opálkővel nem tolhatod tele az összes tárgyad, tudtommal max 10db-od lehet. A másik, a sima királyi is tovább fejleszthető trapezoiddá, meg még feljebb ugye és a legmasabb szintű követ megint húzhatod zöldbe, kékbe, ritkába, legibe ugyanis már elérhetőek a legisig az összes alapanyag ehhez.
     
  19. Tom_Paris

    Tom_Paris Forum Greenhorn

    Sziasztok!
    Arról tud valaki valamit, hogy a "hatalmas"-ra fejlesztett rúnákkal mi lesz? Egyetlen videóban, vagy képen nem láttam ezeket a maximumra fejlesztett rúnákat.
     
  20. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Ezentúl a színe fog számítani milyen nagy vagyis a hatalmasból lila színű lesz és a legi a maxos.