Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    momentálně disponuji tímhle a to nechávám na ty nový runy co ještě nemáme a co stím zlatem je na nic, tak koupím ještě 1500 run pro zichr :eek: http://prntscr.com/vs07pu
     
    micuna13 likes this.
  2. micuna13

    micuna13 Advanced

    kombinovat na pyramidky jistě NE , bude drahé rozložit ty , které jsem složila bez kritiku, bojím se že ten drahý rozkladač bude taky na jedno použití :confused:

    kombinovat očarka už vůbec NE, ponk jsem nakrmila už až moc , kdyby tak chtěl puknout :D právě proto že nemám ve všech věcech platiny , tak se ptám co si nechat , 4 x platina mám jen zbraň a jeden prsten:rolleyes:

    jak koukám , tak jsem jako chudá příbuzná :D:D zlato mi klidně pošli ;)
     
  3. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    no kterou koliv věc s platinama schovat co ti padne jako 98% a víc , ale podle mě jeden předmět bude každý dělat odolky + šutry a očarka atd, očaka už budou jen u předmětu, takže vyšlechtit 10 šutrů na zlatý imperialní a pác tam očarka takže to vidím po jednom prředmětu odolky zbroj bloky běh a rychlost utoku , a ty nejduležitější budou hp zranění a krytik ty asi udělá2 a některý ;)3
     
  4. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    těžko říct, protože oni sami neví, hráči se rychle přizpůsobují a chtějí ušetřit, BP zase prodloužit hraní a samozřejmě mít zisk. Co se týče předmětů tak jestly schovat nebo ne, je to jedno změní na nich staty. Momentálně jsou očarka schované, proč asi ? Je pěkné že lze prohodit očarování ze zelené na třeba unik, ale došlo jim že tímto způsobem to hráči udělají do 2 dnů. Hráči budou mít spousty run, na testu mám 240m a to jsem jen zbíral do denních. Bedny a kostky fungují, sice z nich padají zelené věci, ale na lvl postavy (takže počkat na 100 lvl:rolleyes:). Na druhou stranu je to dobrý zdroj platin očarek. Na předmětech jsou jen 3 očarka (vs4) takže míň ponkování. Navíc drtivá většina starých věcí nepůjde ponkovat (uniky):eek:
     
  5. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    tak jako ty 2 pláště na rok za 96k temných, není špatný co sou v premium day , ale bude z těch eventu ještě něco použitelný , že je tam dali ?
     
  6. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    No když říkáte boty tak asi boty :)
    [​IMG]
    Jako fakt? Johnův lék za 125k mám jeden v inventáři klidně ho BP prodám za 50%.
     
    Last edited: Nov 29, 2020
    Warodzilla likes this.
  7. Bennynator007

    Bennynator007 Forum Apprentice

    Budou se všechny měny v měšci převádět do rozšíření nebo budou nějakou měnu rušit a měl bych za ni radši něco nakoupit, at mi nezmizí či ji nepřevedou na jinou měnu?
     
  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    to jsou jinak usmevny ceny na to ze za dva dny to muzes vyhodit vsechno :D
     
  9. _Batole_

    _Batole_ Junior Expert

    Ahoj, když jsem naposledy testovala ten srp, či co to je, na tu rudu a kytky, tak bohužel to bylo 1 srp na 1 rudu/kytku.
    Dost drahej špás.
     
  10. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    @Cotopaxi78, přesně jak píše Moya. Multinástroj se po jednom použití spotřebuje. Nicméně rudy a bylinky poměrně slušně padají i na mapách.
     
  11. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    taky si říkám proč to dávají do hry, když si to v pohodě nadropuji (asi to krouhnou) a donutit mě požívat ponk k výrobě tinktur asi nepůjde :) To si raději koupím. Ona ta logika : léčivý nápoj (40% ) 25 ks za 140 zlata nebo 1400 TM ? vyšší nelze koupit za zlato, pouze TM nebo vyrobit. Ok , ale vyšší má delší CD, čili raději loknu levnější a častěji. Kdyby byl ten krompáč n a 24h tak jo, ale na jedno kopnutí fakt ne. Ví už někdo k čemu je zlatá příze? Obyč zrušili a na zlatou jsem nenašel použití, asi se špatně dívám :(
    runu znalostí Emilka už nenabízí za 450 G ale Gnob za 7800 drakenů
     
    Taurissan likes this.
  12. micuna13

    micuna13 Advanced

    ještě mám jeden dotaz : je nějaká změna s mazlíkama společníkama ? půjdou vylepšovat cresceritem nebo je nějaká změna ?
     
  13. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Grizmek na ně prodává klec za TM. Do který je můžeš dát a ona je teleportuje na bezpečný místo, kde si budou šťastně hrát navěky.:D:D

    A ne, není to blbej vtip a ano, dostaneš za to crescerit.
     
  14. micuna13

    micuna13 Advanced

    viděla jsem ji na screenu :rolleyes:
     
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    tak 3.prosince.. komedie pokracuje :D
     
  16. no comment.

    Toto mě na BP štve (hodně jsem se musel držet, abych nenapsal se..) :mad:
    Neumí dodržet termíny..
     
  17. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    To nedodržování termínu nás štve asi všechny. Nicméně se tohle dalo čekat. Kdyby to pustili opravdu prvního,tak nás to všechny jen překvapí. Uvidíme,jestli to bude třetího. Osobně čekám minimálně ještě jedno odložení.
     
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    o to nejde... sami si dali termin(dokonce 24.11) tvl..snad vim co mam za lemply co na tom makaj..ne? mohli dat termin "do konce roku" popr. prvni kvartal 2021..a nikdo by nerekl ani popel..ale ne..musi dat pevny cas..pritom to budou hotfixovat pul roku
     
  19. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    S těmi hotfixi máš pravdu. Ale i na to už jsme zvyklý. Takže první posunutí bylo o týden, další o pár dní no a třetí posunutí třeba o měsíc? Za chvíli se na to rozšíření přestanu těšit,jestli to takhle půjde dál.
     
  20. Tak já mám jasno... do nahrání CE jsem na jiné hře.