Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    Akkor lehet már keverem :D Még megnézem hamarosan mi a helyzet az álkulcsos ládákkal, nem akarják könnyen adni azokat a tárgyakat, csak tudnám hogy fogy el az a sok álkulcs..
     
  2. Ryusei

    Ryusei Forum Apprentice

    szépen felsorolták majdnem az összes követ, runát, hogy miből mi lesz csak épp az egyik legfontosabbat hagyták ki amiről kellene infó az pedig a tudásos runa, mert gondolom sokan vannak vele ugy, hogy vesznek aranyért jópárat, hogy rls után majd fel lehessen huzni 5db-ot maxosra a többit meg beolvasztanánk porrá, hogy a többi runán is tudjunk huzni 1-2 szintet. Talán okosba megoldják, hogy a meglévő runákat ne lehessen porrá csinálni csak azt amit veszünk újat rls után ?
     
  3. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    Lehetséges, hogy lemaradt, és CE után nem is lehet venni a prémium kereskedőnél. Én úgy emlékszem tudást növelő rúna volt teszten, %-os értéket adott, a vehető Zumpénél és Grizmeknél 10%-ot adott. Na most hallottam olyat, hogy sokan vettek egy talicskányit, hogy majd őröljék, de nekem ez túl easy rune dust makingnak tűnik..
     
  4. Ryusei

    Ryusei Forum Apprentice

    már megoldották. sikerült feljutnom tesztre ma. a tudásos runa porrá készítése 1,5k por helyett már csak 125 por köszönhetően a sok nyazlisnak aki teszten aktiv:)

    A törp kasztról a fejlesztéssel kapcsolatban annyi hozzáfüzésem lenne, hogy legalább az alaplövésre adják vissza vagy tegyék a lángszóróra azt, hogy lövésenként ad +3 gőz, mert még azt az 1-1 tornyot is nehéz lerakni sokszor 160 gőz mellet.. továbbá gondolják át, hogy értelme a rakétának ha csak 10% védelmet tör és ellenállást meg nem. A halmozása meg nem kivitelezehtő ,mert max talent mellet is 10mp a töltése.
     
  5. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    Várható volt, nem számítottam másra :D

    A dühös ütésből is kivették a visszatöltést, itt minden skillt teljesen átfordítottak, most a jobb lábunk lesz a bal karunk, a jobb karunk meg a bal fülünk CE után o_O
     
  6. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Akkor most a newer version-t hogy kell érteni az ékkövek helyett kapható cuccokból? A kiegészítő infó a 2 db legyőzhetetlenes kőről arra utal hogy megkapjuk a új verzióját az ékkőnek vagyis a többi felsorolásban lévő ékkőnek is megkapjuk az új változatát és némelyik mellé trapizoid követ is?
     
  7. Bundin

    Bundin Regular

    Az új ce.vel kapcsolatban az a meglátásom, hogy a törpe illetve a harcos kasztot szétverik a törpe alapvető skilljeit mint a tornyok teljesen szétrombolják, az egyes skillek gőzköltségei brutál magasak, de legalább végre a sok mágus az angol szerveren ismét boldog lehet hogy a magi lesz a legerősebb kaszt a hógolyójukkal, illetve a végtelenségbe spammelhető tűzgolyójával, aminek ráadásul mana költsége sincs hát gratulálok a fejlesztőknek...az ijjászról nem tudok nyilatkozni azt nem próbáltam ki.... azt nem értem, eleve nagy érvágás a törpéknek, hogy kinyírják az aktuális szettjeit, de még hogy a skilljeiket is elveszik, mint a harcostól is, akiknek eddig se volt könnyű köszönjük szépen
     
  8. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    Kicsit nekem is félreérthető, de gondolom a szürkéből szürke, zöldből zöld, kékből kék lesz, lila meg nincs még senkinek. A kiegészítés szerint más nem jár mellé, csak átváltják.

    Itt minden kasztot átalakítanak, kérdés melyiket előnyére és hátrányára. Az biztos, felejtsük el amit eddig tudtunk vagy megszoktunk a játékról az évek alatt, tanulhatjuk újra.
     
  9. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    A Rune of Enhancement-nek (Érték ékköve) mi lesz a sorsa? Az Érték drágaköve megmarad, de az Érték rúnaköve nincs benne az átváltási táblában. Jó lenne tudni megmarad-e, mert ha nem akkor előtte fel kellene használnunk.

    Kőfejlesztés alapanyagoknak mi lesz a funkciója? Krizokolla, Kalkozit, stb.
    Mert teszten a munkapadon már nem lehet velük drágaköveket fejleszteni, de viszont továbbra is játékban vannak, sőt lesz belőlük ritka és legendás változat is.
     
  10. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    Teszten én tudtam használni, és rendre pl lila rúnakőből narancsot csinált a joker rúnakő, a joker drágakő pedig trapézt a királyiból, birodalmit a briliáns trapézból, szóval értékesek lesznek továbbra is. Van 7 j.rúnakő félretéve nekem, mindet a lilákra használom majd el.
     
    Steve75 likes this.
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Egy játékostársunk, @Csimike jóvoltából néhány tipp, illetve segédlet.


    1.png
    2.png 3.png 4.png 5.png 6.png
     
    Steve75, bibere and jackoneill1976 like this.
  12. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Ha minden igaz, a rúnák por értékei:


    rúnák.jpg

    FONTOS! Teszten jelenleg a tudás, matéria és a tapasztalat pont rúnák zúzása CSAK 125 por, a fejlesztésük 250 por, így nem javasolt a tudás rúna felvásárlása!
     
    Last edited: Nov 28, 2020
    Steve75, bibere and jackoneill1976 like this.
  13. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    de most akkor a max felhasználható rúna 5 darab lesz(tipusonként)?? gondolok itt a fejes/amulettben a %os dmg meg a speed disz/fegyverben lévőkre,hp rúnák..azokból van sok(és több cuccba...)..de akkor a max 5 lesz a többi megy a porlasztóba? mi a biztositék hogy a bugensang alkotóinak nem kapcsol át vmi és 2 hónap múlva a hotfixek hotfixének a hotfixei után ismét többet lehetlesz berakni.. vagy ez a CE hosszabb távra készült?(mint az i5-6-7?)
     
  14. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    FRISS INFÓ! Teszten a kockák újra adnak drágaköveket.
     
  15. Bundin

    Bundin Regular

    Most voltam fenn tesztszerveren ezt az idegesítő funkciót, hogy nem mutatja az itemek kraftjait ezt szedjék már ki, mert értelme nincs ezt nem is nagyon értem ebben mi a fejlesztés.
     
    Last edited: Nov 30, 2020
  16. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Ez legalább időt ad számunkra a legkritikusabb problémák megoldására a tartalombővítésben, még az ünnepek előtt.

    most nem ezért..de "ez ad időt a legkritikusabb hibák" ??? szóval rengeteg bugról tudnak..de azokat nem javitják csak a legkritikusabbakat? most ez komolyan hivatalos hozzáállás? édes jó istenem..hova süllyedt ez a játék..
     
    Steve75 likes this.
  17. Georg1974

    Georg1974 Forum Apprentice

    A frissítés még be sem jött, de te már tudod, hogy a mágus túl erős lesz, bár nem játszol vele. Ellenben itt fröcsögsz. Érdekes figura vagy.
     
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    1 felszerelésnemesitő komolyan 5 arany??

    Ennyiért váltják be? Bakker... Az mégis milyen érték lesz 5 arany a CE után? Mint most 1 réz? Haljak meg ha közösségi érme lenne érte 1:1ben... arany minimum 1:100 illene... Sőt még több is..
     
  19. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    De legalább a fonalat 4x annyiért mint ha most alakítanád át őket :rolleyes:
     
  20. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Tesztszerverről hallottál már? Rég bent van a frissités.

    Más. Nem tudom ezt az új skill padot minek erőltetik? Sikerült megoldani, hogy a skillek alig látszódnak benne, de mégis tőbbet kitakar a képernyőből mint a régi, mivel magasabb lett. Mért nem hozzák vissza a régit? Ott 2 skillel többet használhatnánk és még a képernyőből is kevesebbet venne el.