Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    Za wara je to celkem pekny jednoduchy jen dobre nastavit talenty a ta regenerace je brutalni nonstop temer akorat me stve ze nefunguje odstunovani tak nekdy jen tak 10-20s koukam a cekam :) je to tak dobry ze ani neverim ze to tak zustane :D to sami ranger proste pecka a to samo kouzelnik
     
  2. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Že bych dneska Mělník i na wara? Sice tam mám 55lvl,ale jinak bída. Třeba by to teď mohlo být lepší :)
     
  3. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  4. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    s tímhle fatal je jak už na té úrovni i4, a to mám toho psíka možná že za chvíli ořelím 40% xp :D http://prntscr.com/vvnaqs
     
  5. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    mohl bys prosim poskytnout podrobnejsi info? jaka regenerace?
     
  6. JEKAJE

    JEKAJE Junior Expert

    Takže zatím pouze pár negativních věcí protože pozitiva se hledají těžko. Hodně věcí taky hodnotím subjektivně a věřím, že časem se můj pohled může změnit.
    1. Nový design / grafika předmětů otřesná. Vypadá to hnusně, je to nepřehledný a jednotvárný. To samý nový design run a klenotů, které teď snad ani nemá cenu kupovat na tieru 1 za takový ceny, abych je pak rozdrtil na prach.
    2. Nová lišta s HP a schopnostma je miniaturní a ošklivá.
    3. Pouze 25 run. Moc obraných kamenů k ničemu co akorát hru zbytečně komplikují (oheň, jed, led, atd.). Chápu, že chtějí abychom si měnili build před každým bossem, ale takhle ta hra bohužel nikdy nefungovala a fungovat nebude.
    4. Skilly (z pohledu warriora). Přijde mi to nedodělaný a nepromyšlený. Proč mám u schopností věci u kterých je napsáno, že se odemykají na lvl 1, když žádné další lvly, na kterých by se něco dalšího odemklo, nevidím? Hodně skillů je stejných nebo značně horších a ta jejich synergy vás tak akorát nutí používat určité skilly dohromady abyste z nich měli aspoň něco.
    5. 5 schopností je málo. BP tímhle hráče akorát omezuje a ubírá jim variabilitu.
    6. Bolestivá až Bloodshed v denních výzvách je k smíchu. Odměny z truhel také.
    7. Nemluvě o tolika chybách co tahle CE má. Celé je to uspěchané a nedodělané.
    8. Válečník.
    Skok je teď nepoužitelnej. Ta schopnost je myšlena jako útok díky kterému se dostanete mezi nepřátele a poskytne vám zlost. Nemluvě o tom že ani nemůžu přeskočit překážku bez to ho aniž bych si nějak opatřil zlost.
    Dračí kůže to samý. 5 sekund je málo. Nemá imunitu. A pokud se nepletu, tak léčení je slabší. Jedno uvolnění s 27 sekundovým cooldownem po kterým můžu bejt zastunovanej hned znova, protože jsem pořád na tom samým místě, je nedostačující.
    Čelo, co mi po zásahu nepřidá zlost, je taky výmysl nějakýho génia. Ta schopnost přidávala zlost z nějakýho důvodu.
    MWS mi připadá nepoužitelnej sám o sobě. Pouze s ostatníma schopnostma díky synergy. Což mě znovu přivádí k tomu, že tohle rozšíření přináší pouze iluzi variability a možností. A přitom hráčům variabilitu ubírá, třeba méně sloty na schopnosti.
    9. Nedokážu si představit jak se cítí nováčci při pohledu na těch 100 lvlů před nima, protože ani mně na 55 se to nechce expit. Moc levlů a žádné stupňující se odměny (např. lvl 60 by odemkl něco atd.) abych vůbec měl motivaci se přes těch 45 lvlů dostat.
    Třeba časem změním názor.
     
    koudet2 likes this.
  7. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    coudo ty runy + talenty, hrčí to nahoru ty hp suprově + skill tam máte nějakej, teď sem chodil s warem a neuvěřitelný , lepší jak já,je to první den než se na to příde do levelu 100 bude každej spokojenej jak píše zefir ta runa přidává , aletam je ten háček levelem víc ona nedává z celkovýho ale tam ... však víš ty sem dáváš ty grafy a výpočty
     
  8. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    jekake já když zapnu hru a chytnemě nevím kolik má levelů a co tam dělat vůbec asi jak tohle pred 3 rokama na bolest mě nechtěli vzít do cirkusu to bylo asi po patch z 50lv na 55 tak teď je to to stejný, když tě to neba nehraj když t uhru máš rád budeš hrát , a když si nasereš 10 negativ + dalších 10 lidí takto přestanou hrát i ty co to baví;)
     
  9. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    no nejsem ted na hre zkusim popsat snad to najde az dojdu hodin screen na warovy musis nastavi 80% kritiky potom nastavis v talentech dobijeni cd za udeleni kritickeho poskozeni ( jaky koliv skill co udela zraneni) nastavis si trnovy stit ze za kazdou utrzenou ranu od npc ti vyleci 5% bodu zivota z 900k hp masakr funguje to 20s a dobijes cd za chvilku takze neomezeny skill dale je tam draci kuze jako podpora v mezi case na regeneraci


    Ps: stale mam obraneho dragana takze pekny bloky min mi berou :)
     
    Last edited: Dec 4, 2020
    couda22 likes this.
  10. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    místo eventu údržba , ale to nevadí, třeba něco spraví even je jak loni de o tu baňku jen z to uděláme top runu
     
  11. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Už to neustálé vychvalovani leze krkem...

    Hraje se to jinak,souhlas..špatný to není..

    Jen to vyladit..mě je těch 5 skillů prostě málo..klidně bych připlatil TM za odemceni minimálně dvou... Plno bugu taky nemuseli zavádět..nevěřím tomu že na testu kdyby to běželo několik měsíců a ne týden tak se nevychytaj...prostě klasická laxnost od BP..

    Btw ty itemy s bílým pozadím...tak to měli zrušit (bez kompenzace..) copak já vím co s níma? Mě to místo nezabíralo proč bych to vyhazoval?
     
  12. GrandImperator

    GrandImperator Forum Apprentice

    Ahoj , jde vám spustit hra ? Mě to vždycky spadne a napíše to NEBULA nevíte čím to mit být?
     
  13. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    seš jak já bude se to jenou hodit co bych to vyhodil , krámy doma krámy ve hře , a pak když to vyhodíš co skladuješ 10 let se najednou za 14 dní hodí :D
     
  14. Striatta

    Striatta Junior Expert

    Malá otázka na chevasitos... to píšeš každou větu úmyslně zvlášť? Přijde mi to tu jako jeden velký monolog ;o)))

    Jinak nejsem nadšená z těch novinek, spousta věcí, je krokem zpět...viz grafika map..příšernost, ale budiž, zvykneme si.
    To, co mi nejvíce vadí a bylo to tu již několikrát podotknuto je lišta dovedností.
    Maličkatá, na notesu ještě menší ))) a hlavně počet.
    To myslí opravdu vážně? Udělat z hráču "dvoutlačítkové" lenivce?
    Byla bych naopak pro přidat více políček v řadě. Ale přecvakávat lištu nahoru dolů (i když přenastavím) je podle mne zhůvězilost a herní propadák.
     
  15. ki84

    ki84 Advanced

    Mne sa to aj celkom že páči, len. Tých možností denných úloh je zbytočne priveľa a tie zlatky za to aj tak nestoja. Nech dajú normálnych bossov na ľubovoľnej obtiažnosti za menej mincí a potom tých z Medzisveta za viac a ako tretiu možnosť minibossov, načo to takto komplikovať. Podobne zredukovať aj tie prvé úlohy na tavenie, skladanie, dropovanie, zabitie, príšeriek Ten inv sa im ozaj nepodaril. Skúsil im niekto povedať, že okrem vodových farieb existujú napríklad aj temperové? Vlastnosti ako celkom zaujímavé, cd na výbušný je taký dlhý, že som sa s ním dočasne rozlúčil, ale veď uvidíme časom. Ranger má nejako málo silný útok, čiastočne to rieši tá háveď čo okolo neho behá. Hotový Pán zverov :D Porovnávam to so svojim trpaslíkom, ktorého mám ozaj len pre tieto porovnania. So slabučkými kameňmi, ani jeden kráľovský, pár runami a klenotmi a má škody zhruba 3/5 z nepomerne viac hraného rangera. Je to len môj dojem alebo sa naozaj pri triedach inak počítajú škody? A inak couda22, mal si pravdu, prach bude ozaj problém, aspoň pre mňa určite :D Ozaj, včera som dropol prvý brúsený kameň na rýchlosť pohybu, snáď to nejako padať už len bude.



    Mám na vás otázku ohľadom tých príveskov na runy a klenoty. Dá sa to nejako vylepšovať a tým rozširovať sloty alebo niekde dropnúť, tak aby tam tých slotov mohlo byť viac?


    A ešte o niečo by som poprosil. Je zvyšovanie rún, drahokamov a klenotov podmienené nejakými ďalšími formulkami? Alebo levelom?





    Ďakujem a zabavte sa:). Idú sviatky, teraz sa veľa toho aj tak robiť dať nebude, ja tomu dám čas,nebudem to súdiť celé hneď.
     
  16. JEKAJE

    JEKAJE Junior Expert

    A co takhle se nad těmi negativy zamyslet a zkusit pochopit i pohled ostatních hráčů. Většina věcí je rozhodně k horšímu a kolikrát nedává smysl. Tohle rozšíření je nedodělané a uspěchané, se spoustou bugů a hromada věcí je krok zpět. Kritika je důležitá čast této hry ať se ti to líbí nebo ne.
     
    ргцт and koudet2 like this.
  17. Bloodborne

    Bloodborne Active Author

    prodam 2 dela za 2 vlky nebo jednu ohnivku

    teda co oni z toho udelali lajk se divy odbornik zasne :)

    snad po hotfixu se to trochu da dohromady u trpa je celkem tragedie ted hrat a cekat na paru 3/s kdyz delo bere 70 nebo kolik

    jinak co vymysleli za ............... drzim se na uzde :-D - 60% pary a vcera jsem mel na tyhle mape - para a minus 80% hp na 30 minut myslim -to je trosku prestrelene na 30 min

    [​IMG]

    jsem si precetl vcera en forum a lidi jsou z patche uplne nadseni :D
     
  18. MortisCz

    MortisCz Someday Author

    Bloodborne presne tak tak ja strilim jen rychlou strelou a sekundarni pouzivam plamenomet jinak bych byl furt bez pary. Specialni strela se neda vubec pouzit zere strasne moc pary. Ja tusil ze zas pos... trpasliky. Skousel jsem 50 jinrejch kombinaci v talentech uz sem totalne bez goldu a furt to neni lepsi. Muzu dat max 1 delo a konecna. Pak uz nemam paru ani na skok.
     
  19. MortisCz

    MortisCz Someday Author

    Pripada vam ze padaj jenom plaste ? Neni to trosku prehnany s tema plastema ? Dalsi vec kdyz koupite minci na doupe tak porad sviti. Ve stary hre ztmavla ze se uz nedala koupit. Strasne moc nebul, cestina chybi, bily okynka misto ikon. Ikony hruza des mapa jeste horsi. Kameny nejdou povysovat prachem, nektery jo nektery ne asi nakej bug
    Kamenu a run priserne moc nevim na co je 50 jinejch odolek kdyz staci odolky celkove Diamant a ne ledfovej ohnivej jedovej uz tomoho mam 4 karty a nevim co s tim. Kobol taky plnej run a vseho. Talenty vubec se vtom nevyznam. Aspon ten reset mohli nechat gratis. Malo slotu v herni liste jen na 5 talentu. Prosim at vrati ty ikony jak to bylo bylo to prehledny v tomhle ab yse prase vyznalo
     
  20. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    U trpa je to s těma dělama a párou špatný. Ale to se na dalších lvl zlepší. Je dobrý dát si v talentech zkracování CD za konečný úder. A mydlit to k dělu plamenometem. Má krátký dostřel,ale dává pěkně. A používat raketku. Pak ten CD je trochu únosnější