Taş yükseltme ve büyü aktarımı görevleri

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by diadena, Jan 7, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. diadena

    diadena Forum Greenhorn

    Merhabalar, ben 1 senedir yoktum ve dark legacy sebebiyle geri başladım. Sıfırdan bir hesap kasıyorum. Şuan için 70 seviyeyim. Benim sıkıntım şudur; Ben hiçbir şekilde taşları parıltılı üstüne yükseltemiyorum ve itemlardan büyü aktarımı yapamıyorum. Bana bunun 1. seviyeden itibaren olan sarı (ana) görevlerin hepsinin yapılmış olması söylendi. Ben de bugün uğraştım ve 5 saatte bütün görevleri yaptım. Bütün şehirlerdeki bütün sarı (ana) görevleri yaptım ve bitirdim. Eskiden şema vardı, yeşil görev vardı taş şeması veriyordu ve item aktarabilmek için şema veriyordu. Bu görevler asla ve asla hiçbir şehirde bende yok. Bunun sebebini öğrenmek istiyorum ve bu lanet olası taş yükseltmeyi açmak ve item büyü aktarmayı nasıl açacağımı bana anlatır mısınız teşekkürler. EN ACİLİNDEN LÜTFEN.
     
    gameako3 and efsanepolat21 like this.
  2. efsanepolat21

    efsanepolat21 Forum Greenhorn

    +1 , eşya aktarma için ne yapmamız gerek ?
     
  3. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

     
    Arthemis TR likes this.
  4. gameako3

    gameako3 Padavan

    Maalesef yeni tezgah görevleri yok. Başarıların kısmındaki tezgah ile ilgili olanları yaptıkça tarifler açılacaktır.
     
  5. gametr1

    gametr1 Forum Greenhorn

    Oyuna yeni başladım.Büyü aktarımı için hangi görevi yapmalıyım.İtem birleştirme görevi var şuan ondan sonra mı açılacak?
     
  6. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba @diadena , @gametr1

    Tezgah'ın aktif olabilmesi için 12. seviyeden itibaren (taş birleştirme için) öncelikle İşe Yaramayan Parçalar (Mathew Allthings NPCsi) görevini tamamlamanız bu görevden sonra da Çömezden Ustaya (Petyax NPCsi) görevini tamamlamanız gerekmektedir. Fakat bu görev aşamalarında şu an sorun bulunduğu ve ancak Ocak ayı sonunda gelecek olan sürüm 246 ile düzeltilmesi planlandığı için görev tamamlanamamaktadır.
    Yüksek seviyede olup oyunumuza geri dönen oyuncularımız büyük ihtimalle görev seviyeleri hesap seviyelerinden düşük olduğu için bu görevlere otomatik olarak yönlendirilememektedir. Haritalara dönerek NPCleri tek tek manuel olarak bulup görevleri başlatmanızı tavsiye ediyoruz. İlave olarak Tezgah görevlerinin bir çoğu içerik genişlemesiyle kaldırılmıştır. Başarılar sayfanızda Tezgah ile ilgili başarılarınızı görebilirsiniz. Büyü aktarımıyla ilgili olarak ise, şu an Çömezden Ustaya görevinde sorun olduğu için tarifler alınamıyor dolayısıyla da görevi tamamlayamayan oyuncularımız aktarım yapamıyorlar.

    İyi eğlenceler diliyoruz.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  7. gametr1

    gametr1 Forum Greenhorn

    Peki bu sorun ne zaman düzelicek.Çünkü canavar çok zor kesiyoruz.
     
  8. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Tekrar merhaba,

    Şu an bu onarım için öngörülen tarih aralığı Ocak ayının son haftası. Umuyoruz herhangi bir aksilik ya da son dakika değişikliği olmazsa, sürüm 246 ile büyük ölçüde sorunların çözülmesi planlanıyor. Bu süreçte anlayışınızı ve sabrınızı rica ediyoruz.

    İyi eğlenceler dileriz.