Dark Legacy geri bildirim

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by aBDuLHaMiTHaN, Jan 15, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    çölde eziyetli modda lider vasfındaki mini bosslar yeniden canlanmıyor. diğer minilerde sorun yok
     
  2. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Hata raporunuz için teşekkür ederiz. Durumu incelenmesi için merkezimize bildireceğiz. Bu süreçte anlayışınızı ve sabrınızı rica ediyoruz.

    Saygılarımızla;
    İyi eğlenceler dileriz.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  3. ahmetsonsuz1

    ahmetsonsuz1 Forum Apprentice

    Merhabalar,

    Öfke Mücevherinin 2 özelliğinden birisi çalışmıyor. Önceki sürümde bu mücevher şu anki haliyle %20 kritik hasar değeri %15 saldırı hızı veriyordu. Ama kritik hasar değeri kalkınca bu özellik herhangi bir etki etmiyor. Saldırı hızını sağlıyor.

    "Bir düşmana kritik hasar verirken 10 saniyeliğine %30 şansla '...' değerini %20, saniye başına atak değerini %15 artırır."

    Birkaç kelime eksikliği de bulunuyor açıklamasında.

    [​IMG]

    https://hizliresim.com/axSUuB
     
  4. gametr1

    gametr1 Forum Greenhorn

    60 level oldum fakat materi isteyen görevlerim var ve materi çok zor atıyor bu yüzden karakterimi geliştiremiyorum.Materi düşmesinde bir sıkıntı var sanırırm
    zaman kadar eski görevinde 2000 materi istiyor o kadar materiyi nasıl kasıcaz.Her yeni mapı açmak için materi istiyor ve sürekli artıyor 1500 materidi 2000 oldu mapı açamadığımız içinde görev yapamıyoruz.
     
    Last edited: Jan 18, 2021
  5. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    bi ara merkez materi kodu vermişti. bu kodun süresinin sınırsız ve tek bir hesapta bir kez kullanılabilmesi için modlardan rica edebilirsiniz :cool:
     
  6. sibano

    sibano Padavan


    • BRIGAVIK kodu var materi için bu ayın 31ine kadar kullanılabiliyor
     
  7. Damm1tmaN

    Damm1tmaN Someday Author

    Bugün yayınlanan yama notları kısmına az önce göz attımda zamanında yenilmezlerden baya iyi bilgelik seviyesi kasmıştık. Önümüzdeki yenilmezler için bilgelik seviyesi konusunda telafi amaçlı bir güzellik yapılıp bol keseden düşmeli diye düşünüyorum. Hadi biz 200 le başladık zatende daha 100 bile olmayan oyuncular var. Ben setleri pek bilmediğimden ve kafa yormak istemediğimden salmıştım şu sıralar oyunu. Geçen vaktim oldu farm yapayım dedim lonca arkadaşım anı set tavsiye etti 2 gün baya geçit vb bir sürü kaynak harcayıp parça bulmaya uğraştım. Anca 3 kere portalı bulduktan sonra elde var 0. Sonra youtubede heredurda mage ve korucu yayınları yapan oyuncunun önceki videolarında anı set düşen haritanında buglu olduğunu duydum. Bilgelik ve geçit konusunda gerçekten ama gerçekten telafi yapılması lazım.
    Pvp yapsak bug yapan oyunculara karşı mağdur duruma düşüyoruz emeğimizle farm yapsak oyunun kendi bugları yüzünden emekler heba oluyor.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  8. gametr1

    gametr1 Forum Greenhorn

    Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Bu gibi sorunlar tezgah görevleri materi,bilgelik,küre dropları gelicek yamayla düzeltilecekmiş.
     
  9. ahmetsonsuz1

    ahmetsonsuz1 Forum Apprentice

    Merhabalar,

    İyileştirici sağlık iksiri'nde bir sorun var zannedersem. Canımız azaldığında iksiri kullandığımız zaman ilk başta %20lik bir can yeniliyor. Daha sonra 10 saniyelik saniyede %2.5 can yenilemeye başlıyor. Ancak bu iksiri tekrar kullandığımızda %20'lik can yenilemeden saniyede %2.5 can yenileme süresini yeniliyor. Yani tam açıklayabildim mi bilemiyorum. İksiri 2. kez ya da 10 saniyelik süre bitmeden kullanınca anlık can yenilemeyip 10 saniyelik süreyi yeniliyor.

    Ve galiba çeviri hatası da var. Yani çevrilmemiş bir yer.

    https://hizliresim.com/oWTpSD
     
  10. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    yarın gelecek olan düzeltici yama notunda:
    *Birçok Yetenek ve Beceri şu an için düzgün çalışmaktadır.
    çalışmaktadır cümlesi çalışacaktır mı olacaktı acaba? zira düzgün çalışmayan bi ton skil varken bu tuhaf geldi.
    merkezin geri bildirimleri okumadığını düşünmeye başladım.
    mage olarak şuan en çok kullandığım skil don hücumu ve bir özelliği çalışmıyor diye geri bildirim yapmıştım
    https://board-en.drakensang.com/threads/icerik-genislemesi-dark-legacy.82215/page-19#post-760102
    bu skilde hatalı çalışan bir durum da söz konusu şöyle ki skili kullanınca karakteri, skili ilk kullandığımız alana geri atıyor. o anda lag yok hiç bişey yokken geri atıyor.
    tekillik bazı bosslarda etki etmiyor diye daha önce belirtmiştik. grup skilleri/ becerileri hatalı yani o kadar çok hatalı skil ve beceri var ki, merkez ekip 3 maymunu oynuyor. tuhaf iş ya valla anlamıyorum cidden
     
    buzmavi501 likes this.
  11. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    -Av Tuzağı ve Patlayıcı Ok becerilerinin, etkilenen alandaki tüm düşmanlara isabet etmemesi sorunu düzeltildi.

    Mapte tüm düşmanlara etki ediyor derken sabit boss'ları ne yapacağız ? yada sabit yaratıkları.. bossların dibine açınca ekranı yaklaştırınca boss uzakta kalıyor. Av tuzağını kendi altına değil önüne açması lazım. Bunu düzeltmeyeceklerini tahmin ediyordum çünkü oyunu test eden yok ettiğini söylüyorlar ama 2 map dönüyorlar oluyor mu oluyor tamam geç.

    [​IMG]

    Ayrıca küre ve bilgelik drobu aynı hatta %1 veya %2 daha fazla yine çok eksik ve az düşüyor.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  12. gametr1

    gametr1 Forum Greenhorn

    https://hizliresim.com/J1JQd6 şu büyü aktarımını nasıl açacağım oyun gittikçe kötüyü gidyor herşeyi hatalı olmaya başladı.Yeni başlayanlar büyü aktarımı yapamıyorlar.Büyü aktarmam için büyü aktarma şemasını nerden nasıl alıcam.
     
    NofeArTR likes this.
  13. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    30 tane herhangi efso item üreterek açabilirsin. Kitapçıklar genelde satılmıyor başarıdan açılıyor.


    [​IMG]
     
    aBDuLHaMiTHaN and terq1 like this.
  14. [kofin]

    [kofin] Junior Expert

    Merhabalar,
    Merkez ekip doğru yamayı yaptığına emin mi acaba? yanlışlıkla eski yamayı yüklemiş olmasın? Çünkü gözle görülür bir değişiklik yok. Dün pırıltıdağda kan gölü zorlukta 100 lvl myrdosch Kalkanı düştü. acımasız modda 4 tur çölde khepre kestik cehennem girişi alamadık. Mavi mini bosslardan cehennem geçidi düşmüyor. antik bilgiyi yerden hala 4-4 yada 3-4 şeklinde topluyoruz. Cehennem geçidi (ismi kangölü geçidi olarak değişmeli ) parçası ve antik bilgi yine sıkıntı . Küre drobunu bilemiyoruz çünkü hali hazırda yağmacının serveti var.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  15. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Geç yanıtladığımız için üzgünüz fakat konuyla ilgili yeni bilgi aldık. İletmiş olduğunuz bu durum hakkında genel bir hata bulunamadı. Haritada gözden kaçırmış olma ihtimaliniz ya da anlık olarak oluşan bir sorun sebebiyle mini bosslar yeniden canlanmıyor şeklinde görüntülenmiş olabilir.

    Droplar konusunda tüm geri bildirimleri okuyoruz ve iletmeye devam ediyoruz. Sürüm 245 canlı sunucuya uyarlanalı henüz 1 gün oldu dolayısıyla bir süre bu artışlar hesaplara nasıl yansıyacak takip etmemiz gerekiyor. Sonrasında eğer gerekli görülürse umuyoruz bir miktar daha artış olabilir. Bilgi drobu şu an en değerli ve nadir drop. Dolayısıyla sanıyoruz düşme ihtimalini biraz daha zorlayıcı seviyede tutmak gerekiyor fakat yine söyleyelim geri bildirimleri iletmeye devam edeceğiz.

    İyi eğlenceler dileriz.
     
    Beta likes this.
  16. Hasanbey0

    Hasanbey0 Someday Author

    Tegan palto kalktı mı? Tezgahta yapımı yok ama tegandan deri düşüyor gösteriyor.
     
  17. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand



    Arthemis TR
    mage hatalı ve hiç çalışmayan skiller.
    1. hata : mage buzlu rüzgar skili her seferinde patlamaya yol açmıyor
    2. hata: vurulan düşmanlara don hücumu x1 donma uygular... çalışmıyor!
    benim için şuan en önemli skiller çalışmıyor
    NofeArTR arkadaşımın dediğine göre liderlerin etrafındaki mobları temizleyince liderler canlanıyormuş. Biligilendirdiği için teşekkürler
     
    Last edited: Jan 22, 2021
  18. Doktorbey

    Doktorbey Forum Greenhorn

    Sıradan yani beyaz toniklerin üretim şeması bende bulunmuyor. Örnek olarak:kuvvet toniği için hirajada kolyaxdan Qaizah karışımları gerekiyor diyor ama kolyaxda bu yok diğer bazı tüketim malzemeli için aynı durum geçerli bu türlerin yeşil ve mavi karışımlarıda üretemiyorum çünkü başarımlardan önce sıradan üretmemi istiyor yardımcı olurmusunuz https://hizliresim.com/PqyFHd
    https://hizliresim.com/t87Qpv
    https://hizliresim.com/nSWXeH
    https://hizliresim.com/LjZPHW
    https://hizliresim.com/8JFKjg
     
  19. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    [​IMG]

    gümüş helios tılsımını altına çeviremiyorum. bildiğim kadarıyla ve fotoda da görüldüğü üzere 'büyü aktarımında kullanılamaz' ibaresi yer alıyor.
    iyi de ben gümüş helios tılsımını altına çevirecem büyü aktarımı yapmayacam ki??
    bununla alakalı bir hata olup olmadığını merkeze sorar mısınız?
     
    Beta likes this.
  20. PASA61

    PASA61 Someday Author

    karakterlerin yetenekelri ne zaman düzelicek neden dso hızlı bir çözüm üretmiyor , madem bu yama bu kadar sorunlu olucaktı neden getirdiler hiç yoktan eski haliyle zevk alıyorduk şimdi oyuna girmek istemiyorum su lanet 246 yamayı bekliyorum ama ondada hiç umudum yok yine yetenekleri calışmıyacak , yetegi kullanamadıgım zaman o lanet mapları nasıl kesmemi ve oyundan nasıl zevk almamı bekliyorsunuz...
     
    hellsing00 likes this.