Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Bundin

    Bundin Regular

    Amúgy a dev teamet meg aki engedélyezte hogy így berakják a CE-t azt kéne a cégtől kibannolni… elsősorBANN!!!
     
  2. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Nekem leginkább úgy tűnik jelenleg, hogy a játékomat leginkább a játék "készítői" vagy mondjuk úgy a pancser team rontják el! Szóval az összesnek BAN!
     
    tozagol, jackoneill1976 and Bundin like this.
  3. Bundin

    Bundin Regular

    Amúgy ilyen a klánom statisztikája nov.24.-től a zöld vonal a taglétszámot mutatja, a kék sáv meg a napi maximum forgalmunkat jól látható, hogy a CE napján megugrott nem kicsit az aktivitás, majd szépen megzuhant miután a CE-ről "lehult a lepel":
    [​IMG]
     
    tozagol likes this.
  4. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Nem sok köze van a játékhoz a készítőknek az is biztos! Ott van például Fondorlatos Archust, pillanatok alatt tünteti el az 1.6 millió életemet, de harcosként álljak mellé, aztán azonnal felrakja a fehér pajzsot magára amitől ütök rá pár ezret (úgy, hogy egyébként pajzsnélküli minibosszra 3 millió felettieket is ütök) ő meg üti rám a százezreket hihetetlen gyorsasággal, felgyógyulni nulla sebzésből így nem tudok a sárkánybőrrel (ami már értelmes védelmet, ellenállást nem ad, mint rég), megállni mellette harcosként nem tudok, védelem, hárítást építeni nem lehet, mert a karakterfejlesztés a játékban annyi, hogy tegyél be sebzést meg kritet amennyit tudsz, mert ugye a tárgyakban nulla alapértékek vannak, Archus 26 millió életpontos minibossz (régen bossznak sem volt ennyi élete vagy csak pokoli bossznak), hány órát üssem??? Van pajzstörés, de minek ha minden fos minibossz rakja fel a pajzsokat amitől gyakorlatilag semmit sem sebzek rá! Aztán persze mivel sokáig ütöttem droppot nem dob! Undorító lett a játék! Oda ültetném elé a készítőket és egy hétig napi 12 órában játszatnám velük! Csak, hogy jól szórakozzanak!
     
    tozagol and Viharhozo1968 like this.
  5. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Globálisan ez a helyzett. Elég Cardhunban megnézni mennyi csopi van köztesben, kb. harmada se mint CE előtt. Azért megnézném a fejlesztők arcát amikor szembesűlnek a statisztikával. Dolgoztak rajta egy évet minimum és a "munkájukkal" annyit értek el, hogy fele annyit játszanak az emberek.
     
    tozagol, Bundin and Elégedetlenkedő like this.
  6. Tom_Paris

    Tom_Paris Forum Greenhorn

    Sosem gondoltam volna, hogy a kedvenc játékomat (ezt) hanyagolni fogom. Amióta elértem a 100. szintet teljesen elment az egésztől a kedvem. Belépek elfogadom a napi semmit és kilépek.

    1. A CE után a napi kihívást nem is tudom mikor fogadtam el egyáltalán, mert értelmetlen olyan helyre menni öldösni ahol engem ölnek.
    2. Az Őr és a Szingularitás kiherélése felháborító. Mágusként csak ezt használtam, hogy egyedül tudjam csinálni és élveztem.
    3. Küldetések: Egy része jó a másik részét, szerintem jövő karácsonykor se tudom teljesíteni, mert nem dobja el ahol és akinek kéne.
    4. A CE óta kb. 20 db Boss-t öltem meg, azt se értem minek, mert nem adott semmit. Ha Normál szinten olyan a boss ölés mint pokoli 4 en volt ez értelmetlen.
    5. Nem azért fejlesztettem fel magam több év alatt (mindent 80%)-ra, hogy ez most 30% ot érjen és azonnal meghaljak.
    6. A Tudás fejlődésére meg nincs szó. Talán ha az eventek minden haladási sávjába betesznek 9999 tudást akkor van értelme. Ellenkező esetben sok év alatt el lehet érni a végére.
    7. Köztes számomra már nem létezik, pedig jó időtöltés volt.
    8. A runák és gyémántok porrá őrlésének menete és azok mennyisége amit kapunk 0. A pályák teljesítése és élvezése helyett a semmiért kattintgatok az egérrel a városba.
    9. Az anderért és lóheréért kapható maximum 100. szintű szettek semmit se érnek. Legalább lehetne venni magasabb szintű cuccot ami nagy valószínűséggel nem ér semmit, de jól néz ki.
    10. Azt mondták, hogy a képességeket úgy alakítják ki, hogy bármerre lehessen fejlődni. Hát sikerült ez is nekik. Kb. az alap dolgokra rárakta az ember a fejlesztést a többire nem maradt. Bár amire rakhatnák, az is megöl. (Lehet én nem értek ehhez az új játékhoz, akkor elnézést mindenkitől)

    Már korábban említettem az egyetlen pozitívumot: A kék cuccok áthelyezése a munkapadon. Csak azt nem értem miért nem lehetett volna mindent csereberélni az alapértékeket is. Nem mintha azzal előrébb lennénk.

    Sajnos nagyon vissza kéne venni a nehézségekből, hogy számomra játszhatóvá váljon ez az új valami. Nem fogják megtenni, úgyhogy néha benézek ennyi maradt.
    Az a szerencse, hogy van hasonló játékból elég sok amiben sikerélménye lehet az embernek. Munka mellett arra vágyom, hogy kikapcsolódjak és nem idegeskedni és szenvedni.
     
    tozagol, Elégedetlenkedő and Bundin like this.
  7. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Én is kíváncsi lennék egy statisztikára mikor mennyi altív játékos van belépés szinten, legalább 1 óra játék szinten vagy mennyi játékidőt fordítanak a játékosok most és CE előtt a játékra. Egyre nehetebb csopit találni bárhova bár én is egyre kevesebbet játszok.
     
    tozagol likes this.
  8. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Kipróbáltam teszten Sargon eventet. Kissé bosszúsan vettem észre, hogy Sargont, de még a kapúőrt is csak fényeszivel lehet őlni. Jó, tudom, hogy arra számit a BP, az emberek majd anderért veszik a fényeszit.
    Ezzel gyakorlatilag event kilőve, mert a szett csak pokoli, vérfűrdő szinten érne valamit, oda meg rengeteg eszi kell, annyit nem lehet kifarmolni. És mi van az új játékosokkal vagy akik új kasztal játszanak CE után? Nekik nincs a tarsolyukban régebbi eventről fényeszi, tehát maradna az anderért vásárlás, amit nyilván nem fogok megtenni.
    Blama lesz ez az event is úgy érzem, fűrészelik az ágat maguk alatt a srácok rendesen.
    Csoportkeresés is nehézkés lesz, random csoport kilőve, mert elmegy a bosshoz az 5 fős csopi, aztán az 5 főből majd 2 fő rak be fényeszit.
     
  9. Bago

    Bago Forum Apprentice

    javitás utáni elsö észrevételek,
    normál sigri 20 ölése után 0 tudás
    az eddigi 0 düh költséges szétzuzásom most 1 dühbe kerül.... logikus ha alap 15 dühköltségböl levonok az árzuhanásbol adodo 15 dühöt akkor 1 marad :D vagyis 15-15=1
    a sárkánybör még mindig nem szabadit fel a kábito hatásokbol pl fagyasztás.
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    illett volna 2 nappal a DtU előtt ezt javitani ha már 2 hónapig dolgoztak a hotfixen...

    [​IMG]
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  11. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    A nulla dühös képességből "javítás" után lett 10 dühös képesség! A 860%os sebzésből lett 780%-os! A sárkánybőr gyógyítása is lecsökkent. Jobban járnánk ha ezek a pancserek nem nyúlnának inkább semmihez! Amit ezek "kijavítanak" az csak rosszabb lesz! Undorító hányás, amit ezek a játékkal művelnek! Totálisan tönkretették, játszhatatlanná tették az egészet! Ha valami egy csöppet is játszhatóbbá teszi ezt a sz... akkor az hiba és gyorsan javítják! Ez a játék már senkinek sem ajánlott!

    A dragan haragra gyúlt kardjából meg továbbra is csak egyes szintű készül! Inkább ezt javították volna, vagy inkább mennének már el valami melegebb vidékre jó távol ettől a játéktól!

    Azt bezzeg nem tudták javítani, hogy nulla semmi alapértékek vannak a tárgyakban, és sz... nem ér az egész játék! Ha esik rúna az akkor a földön egy szürke pici kocka, hogy véletlenül se vedd észre! Talán ezt kellett volna javítani inkább, hogy jól látható legyen, és ne hagyja ott a játékos!

    A fehér körös pajzsot azt bezzeg továbbra is rá kell tenni mindenre, nehogy már lehessen valamit is értelmesen sebezni! Inkább azt kellett volna kivenni, hogy értelmesebben lehessen játszani! Mert a játék célja a szórakozás! És nem a munka, meg a szívás! Komolyan semmi eszük ezeknek!

    Ilyenre én egy fillért nem költenék az is biztos! Nem is értem ki költ még rá!?
     
    Last edited: Jan 20, 2021
    tozagol likes this.
  12. faad87

    faad87 Forum Greenhorn

    Az a helyzet srácok, lányok hogy már akkor elkezdett mélyrepülni a játék mikor szekciókra bontották a népet. A moderátorok is bele.rnak az egészbe, nincs fordítás semmihez. Még egy egyszerű "kockák tartalma" megnézéséhez is angol oldalra irányít át! :D Vagy kevesen vannak vagy már őket sem érdekli ez az egész. Ahogy az angol szekciót néztem, ott is kitört a forradalom,de senkit nem érdekel az ő véleményük sem. A hibajavítás után belépve mondom megyek egy templomnegyedet, megnézzük mit javult. Hát semmit... Fél pályánál esett ki az első poti... na mondom lehet ez nem sikerült, de a tudás dropp biztos kárpótol. Mondanom sem kell, ez sem vált be. A szféra esegetett, de azzal eddig sem volt gondom, pont így esett előtte is. Magyarán: Én játszok vele tovább mert elbohóckodok a semmivel is, de aki komolyan költ is rá, hát azt ne tegye. Az 55-ös törpimet is hagytam a f..ba, kezdtem egy kis mágust. ideig-óráig elvagyok vele.
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  13. Bago

    Bago Forum Apprentice

    hát az a helyzet hogy elkezdödött a legyözhetetlen event és hát meg kell valjam , hogy normál szinten magotina már meg is fogta a karaktert ugyhogy részemröl be is fejezödött az event:D .... kitartást az önkorbácsolást biro embereknek és sok jo droppot.
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  14. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Mentem szólóban 1 próbakört vadival kínzón (174k sebzés/53% kritikus érték jabbax kísérővel), olyan 15 perc alatt lett meg circus+boss+boss titkosban (228 haladás). Tételezzük fel, hogy csopiban mindez megvan 5 perc alatt (ha titkosban közel van a boss és nem kell az egészen átnyargalni hozzá az egész pályán) akkor 264 körből meg is van az event ami potom nettó 22 óra befektetés, azaz naponta kicsit több mint 2 órát kell tolni. Nem vagyok benne biztos, hogy kell ez nekem. :D
     
    tozagol and jackoneill1976 like this.
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    dettó.. egy kör.. 228/20k.. számoltam -vetettem.. akinek 5 anyja van..
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  16. Malinea

    Malinea Forum Apprentice

    3 féle láda nyitható.
    Rettenthetetlen hősies láda - 160/láda - Vérfűrdőn
    Ezüst hősies láda - 80/láda - Pokoli és kegyetlen szinten
    Réz hősies láda - 40/láda - Normáltól halálosig

    Vérfűdőn kinyitottam mind a négyet, megosztom a tartalmát:[​IMG]
     
    bibere and Hentes0 like this.
  17. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Az eventen fájdalmas szinten bementem harcossal titkosba, őrös pálya, ezerféle akármi esik rám, egy pillanatra megállni nem tudok a harcossal, hogy ütögessek, tömegével iszom az italokat, hogy életbe maradjon a karakter. Bekábul, befagy, hatalmasat ütnek rá. Úgy, hogy a sivatagot meg a közteseket pokoli szinten a pályákat nagyjából simán lejátszom. Ezt a játékot már totálisan elmebetegek készítik akiknek semmi közük a valósághoz! Az ilyen elmebetegeket minek engedik oda játékkészítéshez!??????? Brutálisan sz.r, játszhatatlan a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beléptem, hogy megnézzem milyen az event, hát kár volt! A harcos meg játszhatatlanabb mint valaha! Nem tud megállni sokszor még fájdalmas bossz, vagy pokoli minibossz mellett sem! Régebben legalább volt védelme, hárítása, most meg már semmi oszt úgy játsszon. Álljon oda bármihez. Tűnne már el az összes jelenlegi "fejlesztő" a játék közeléből is!

    Mindenre kell ugye fehér pajzs, hogy semmit ne sebezzek rá, semmit se gyógyuljak belőle.

    Ünnepi amfórát kinyitom és nem volt benne semmi!

    Bosszokat leütöm és zöld meg kék tárgyak a jutalom.

    Felháborító, amit a játékos közösséggel művelnek ezek a pancserek! Totálisan tönkretették az egész játékot! Egy hányás lett ez a játék!
     
    Last edited: Jan 23, 2021
    tozagol likes this.
  18. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Azt tudja valaki ki volt az az OKOS aki a sima ellenállás rúnákat és a jég,méreg, stb rúnákat egynek számolta??? Vagyis ha van 5 sima ellenállás rúnád akkor a jég stb rúnára azt irja ki hogy 5/5 van bent miközben egy sincs. Mi a fsznak van különböző nevük ha nem tudod használni??
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  19. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Kb. ez a legkisebb problémám! Milliónyi nagyobb van :)
     
  20. kupek68

    kupek68 Forum Greenhorn

    Teljes mértékben egyet értek veled! És ha már itt tartunk, beszaladtam a könyvtárba vérfürdőn gondoltam megnézem milyen lett a javítás után.Az 5 szörnyet szépen szét pakolták a pályán, a gyengítő halálok csak úgy rajzanak körülöttük.Mire végig értem -80% élet,-60% düh,de csak a karakternek,nálam 200%-on állt a düh jelző,Az utolsó bossnál már ott álltam letolt gatyával élet és düh nélkül.Mégis mit akarnak, mennyi életet és dühöt szedjek össze hogy a pálya végére is maradjon??Azt már elfogadtam hogy fejlődni nem lehet a játékkal csak ha horror összeget költesz rá,de hogy a szórakozás utolsó morzsáit is kiölik az már pofátlanság,a dropról már nem is beszélve,láda nyitás nélkül körönként átlag 1 kék, 2 lila tárgy.Ezek útán már nem csodálkozom hogy a teljes létszámú klánomban az aktivitás jelenleg nulla, egyedül állok bent és szomorkodom!
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.