Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Jasně že to opravěj. Nejpozdějc zejtra. Protože to je důležitý. To, že už měsíc běhám s nastaveným skupinovým talentem na +5 sféráků a doteď mi nepadl ani jeden navíc, to je OK. To nestojí za opravu ani za omluvu. Ale tohle se přeci opravit musí. :rolleyes::confused::mad:
     
    jackoneill1976 likes this.
  2. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Tak to je jasný. Zřejmě team na opravu chyb zvýhodňující hráče je mnohem větší a šikovnější než team na opravu bugů a chyb znevýhodňujících hráče :)
     
  3. MisterNoob

    MisterNoob Advanced

    My beháme ten event s úplne random skupkami (hlavne teda aby tam bol jeden vortex mág :)) Ide to úplne v pohode na trýznivke, nejako necítim potrebu bugovať dokolečka jedného bossa. Hlavne keď je vstup 1 ks. Aj tak sa mi množia kľúče, zlaté bedne spawnujú dosť málo oproti minulému eventu. Okrem toho Gauth má recht, ja by som to neriskoval, BP na bugy v neprospech 5erunká za prospešné občas banuje.
     
    ki84 likes this.
  4. JEKAJE

    JEKAJE Junior Expert

    Nikoho neodsuzuju za používání takovýhle věcí, ještě navíc v téhle hře, ale tohle je stejný jako ten bug na piňaty z výročního eventu. Taky můžu říct, že jsem nevěděl, že je to bug. Rozdíl je akorát ve stupni závažnosti, ale každýmu je jasný, že tohle není zamýšlená funkce eventu. Pořád je to cílený zneužívání chyby ve hře.
     
  5. blackassam

    blackassam Forum Expert

    lepší to momentálně asi nebude ...:D
    [​IMG]
     
  6. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Na Instagramu je, že dnes by snad měl být od 20:00 twitch tak pokud bude můžete se zeptat "kompetentní" osoby co ona na to. :)
     
    blackassam likes this.
  7. JEKAJE

    JEKAJE Junior Expert

    Ono se to dá překrucovat, ale proč? Jsi si vědom toho, že je to chyba. A jak jsem řekl, záměrně hraješ určitým způsobem, kterým bys normálně nehrál. Prostě děláš něco speciálního, aby jsi tu chybu mohl využít. Ano, možná musíš Herolda párkrát zabít než porazíš Balora samotného, ale ne tolikrát, že si splníš celý event. Kdyby z Herolda nic nepadalo, tak na jedný mapě tak dlouho nezůstaneš a Herolda tolikrát nezabiješ. A i kdyby jsi Herolda musel opravdu tolikrát zabít kvůli Balorovu štítu nebo co, tak kdyby z něj nic nepadalo, tak už na Balora příště raději ani nepůjdeš a ušetříš čas na chození jiných bossů.

    Vždyť jsi se tu sám přiznal. "Já taky nikdy nevšímal Herolda (...)" a "Proto jsem se divil co po mě ty rusaci chtěj..že at nechám Balora jen ať držím pryč od Herolda na druhé straně mapy.." a "Zabijes jenom Herolda (...) a čekáš na další respawn..Balora necháš být (...)"
     
  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    jezisi tak nezavid a bez zalovat BP...jsem se podelil o zkusenosti aby to mohl kdokoliv vyuzit bez toho aby tem nenazrancum posilal penize za plast a TM za vstupy protoze talenty na sferaky nefungujou..tudiz kdo nemel sfery..nenafarmi...(mimochodem predevcirem mi jeden psal jak odchazel ze skupiny ze ma 34k/40k ale uz dosli sferaky tak nevi co ma delat dal)

    jinak jsem to pouzil na poslednich 15k postupu... mel jsem 25k/40k nez jsem sel s tema rusakama(dodelal bych to i bez toho v klidu..nakoupeno porty jsme mel.. zbylo mi 47...).. a to jsem vubec nevedel co se chysta,byly jsme parkrat full mapy..circus+boss ruzne..a pak ze balor port.. tak jsem sel s nima.. videl jsem ze nejsou marny tak co..

    a klidne at me BP zabanuje za tohle..ale byla by to kravina protoze jak jsem psal..zadny navod jak hrat event neni! a to ze bych nezabijel
    herolda..je to pravda.. nekolikrat jsem to mel i predtim a furt jsem se na to vy*ral.. me osobne na mape neprekazi..kdyby to z neho nepadalo tak ho nezabijim.. ale byl bych blb to tam nechat lezet. proc taky? ti povidam..sam bych balora ve skupine 5/5 nemilosrdna nikdy nezabil..ty rusaci mi nepomahali..ani jeden nemlatil balora.. jenom herolda..co jako jsem mel delat? teleportovat a vyhodit sferaky oknem? to by se libilo vsem obhajcum?

    ale co povidas je kravina,ja za to nemuzu ze to z neho padalo..

    bych to prirovnal asi k tomu ze jdu hospody na pivo a vedle skupinka krasnych holek ma oslavu a kazdou chvili me zvou na panaka..a ja reknu ne protoze jsem prisel na jedno pivo.. taky to "nehraju jak obvykle" a klidne vypiju 20 panaku az zacnu blejt jak sakal :D.. proste vyuzita situace :p ...
     
  9. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Není to první ani to nebude zřejmě poslední chyba co se tu objevila...spíš je zarážející ta četnost zásadních chyb, které se ustavičně v poslední době neustále objevují. Není to jenom teď po CE, ale za poslední dva roky se toho naskládalo víc než v předešlých letech. Ať už šlo o duplikování předmětů, relogy denní nabídky nebo chyb v událostech jako Dragan, Jarní festival, Temná minulost, Rakeťáci...DTU...tak, že zásadní problém mají v testovaní než to vypustí do oběhu. Teda pokud nemají někoho v týmu, kdo by tyto chyby případně vytvářel záměrně...jako případnou svou bokovku.
    Nebýt toho, že hráče ustavičně nějakým způsobem zašlapávaj do země tak samo už pak vybízí že si případné kličky vyhledávaj. Snížení SF zvyšování progresbaru nebo uměle další stěžování a navyšování v obtížnostech. Tak že přímou úměrou si za ten to stav může hlavně samo BP.
    Nejvyšší gól že přimo pak Jesse sám vybízel na Discordu k využití situace ať se to týkalo Dragana, který se v postupu mohl udělat přes pavouka tím, že si hráči nechali otevřenou mapu a vzájemně střídaly...nebo Temná minulost, kdy stačilo resetovat quest na zabití bosse, abys dostal uspěch a s tím byl spojený i zisk na unikáty.
    Tak že nezbyde než se nad tímhle jen pousmát....foto na hotfix přímo vystihuje situaci.:rolleyes::D
     
  10. JEKAJE

    JEKAJE Junior Expert

    Já tě neodsuzuju za to zneužití chyby, já tě nezabanuju a BP taky ne. Souhlasím, že tohle není super závažný a BP by za to rozhodně banovat neměl. Ale pořád je to úmyslný zneužití chyby ve hře. A to přirovnání absolutně nesedí.
     
  11. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Vášnivá debata. Začínám si myslet, že BP tam ty chyby dává úmyslně. Kdyby to dělal jen jeden člověk nebo jeden tým za účelem obohacení,tak by na to asi brzy přišli. Vzhledem k tomu, že ty chyby jsou téměř v každém eventu nebo akci,tak už to začíná být podezřelé. B mě zajímalo,jak to teda testují. To jako vlezou na event, zmáčknou tisíckrát levé a pravé tlačítko na myši a tím test skončí?
     
  12. Robocop

    Robocop Forum Connoisseur

    jackoneill1976
    preco to vobec riesis a sa rozculujes a uz vobec niekomu vysvetlujes? tych chyb v hre je tolko ze uz ani nieje jasne co je chyba a co nie :D:Dzachvilu bude chyba aj to ze stojis dlho v meste a blokujes druhym login :D
     
  13. MisterNoob

    MisterNoob Advanced

    haha, presne... BP nám oznámi že ich geniálny vynález na "spestrenie" hry - 30-minútový debuff nechať len tak vyprchať v meste je ťažké porušovanie pravidiel a namiesto toho by sme mali s tak krásne upravenými statmi štastne hrať krvavé obtiažnosti. Ideálne sólo, aby nádherné účinky debuffu nebodaj neboli niečím rušené. Kto poruší príkaz hlava dole! :D
     
  14. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Jako ten debuff taky nechápu. Ať to expiruje v reálným čase. Proč když vypnu hru, tak nezmizí? Takhle se člověk musí nechat "viset", ostatním se jeví jako online, píšou mu a o už dávno 20 minut třeba čumí na bednu a nebo spí. Navíc zaclání ve městě a zatěžuje servery...

    Jediný co mě napadá, že si tím uměle zvyšujou počet hráčů ve hře. Že řeknou: hele šéfe, vidíš jak máme milion lidí online? On je pochválí a už nevidí, že 80% z nich už vlastně online není, jen visí.
     
    ki84 likes this.
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    @ki84 takže to že se zabije mob na mapě(i když víckrát)je moc...když máš garantovaný drop 100%.. Ja už nevím jestli hrajeme stejnou hru

    nic extra se nedělalo,port na mapu a hraješ..nestandardne? Ano..ale kde je napsáno jak se to má dělat?

    Víc už se k tomu nebudu vyjadřovat..ať si každý udělá obrázek sám. pomalu se člověk bude bát zabíjet malý pavouky u aranky..náhodou aby to nedropovalo (když už boss nedává nic)
     
  16. micuna13

    micuna13 Advanced

    ki84, brzdi trošku s urážkami , bladeho jsi poslední dobou napadl už podruhé bez důvodu , už poprve jsem se divila že to přešel
    pokud píšeš k věci a bez urážek , nemám problém tvůj příspěvek ocenit ( jen aby sis nemyslel že jsem proti tobě zaujatá když jsi před časem shazoval a urážel většinu déle hrajících )

    oprosti se prosím od osobní zaujatosti
     
    Striatta likes this.
  17. Striatta

    Striatta Junior Expert

    Micu má pravdu, proč se tu urážet a vytahovat něco, co bylo.
    Je nás tu už tak málo. Jeden se chce podělit a šup, hned se v tom všichni šťouraj chytrolíni, jak bába v koksu.
    To jsme fakt dva národy...běda, když má někdo o kousek víc...šup ho nahlásit a dělat ty.ty,ty.
     
  18. ki84

    ki84 Advanced


    Mhm. Celé roky ste sa tu s Asekari vozili po Spravedlnost a náramne sa pri tom bavili. Ďakujem za prednášku o etikete :). A urážky? Bol som to snáď ja, kto tu iného hráča za jeho herné výkony označil za tlstého trapáka? Bolo som to ja, čo tu roky rokúce plakal, urážal iné triedy a keď ich orezali, tak sa im vysmieval, tešil sa? Koho si tu kedy okrem neho videla napísať, keď došlo k orezaniu iných tried, že tak im treba? Keď došlo k zmenám v aréne a on začal mlátiť trpaslíkov, tak normálne napísal, že tak im treba, že im to praje. Ja nemám krátku pamäť.

    O mentálnej výbave toho hráča vypovedá aj to, že si jednoducho potreboval uložiť aj takú mikroskopicky marginálnu vec akú som s tým eventom napísal na fórum. No načo mu to vôbec mohlo byť? Napíšem ti na čo. Je to tak zakomplexovaný a pritom ješitný a zlomyseľný človiečik, že ho to potešilo a potreboval si to uložiť. No koho normálneho a prečo by vôbec malo napadnúť niečo také si ukladať? Nikoho. A keď sme ešte pri tých urážkach a porušovaní pravidiel, tak kedysi tu bolo dobrým pravidlom, že je zakázané zverejňovať komunikáciu hráča s nickom. Aj na to sa zabudlo. Ale už dávno.

    Pri tom ako si mala potrebu napísať, že som napádal a urážal väčšinu dlho hrajúcich hráčov, tak to môžeš mať na mysli jedine to, o tom krochkaní blahom a nevidením toho, kam aj oni svojim nepochopením iných a nevnímaním kontextu hru tlačia. No tak nech sa páči, tu je výsledok. Napíšem to aj teraz. Hra je presne tam, kde ju svojou nadutosťou a nepochopením pomáhala tlačiť aj veľmi úzka skupina čo si uzurpovala aj na tomto fóre a inde(iné fóra mali ten istý problém) mať absolútnu pravdu a zhadzovala, zosmiešňovala akúkoľvek kritiku, sťažnosť na povedzme dostupnosť eventov pre väčšinu, atď.. To oni v prvom rade formovali spätnú väzbu. A teraz je tá hra už načisto o tom, po čom vlastne volali. A niektorí to nepochopili ani dodnes a pokračujú v tom. Nuž no. Kto mal nakoniec pravdu s tým kam hra takto neúprosne smeruje, čo som sa tu prel pred povedzme dvoma rokmi pri Stokách a iných eventoch? Vtedy ste sa tu za to po mne vozili aj s tebou a náramne sa pri tom zabávali a podporovali tento smer. Tak to proste bolo. Ale hádam už aj dosť. Je to už aj tak jedno. Pekný deň :)


    Ty nevieš čítať? Ja som nenapísal nič o tom, že si dostal trest za piňaty. Ja som písal o tom, ako ťa uzemnil iný hráč, keď si pri tých piňatach práve ty ukazoval prstom na iných.
     
    Last edited: Jan 26, 2021
    Alex-1, Inu and JEKAJE like this.
  19. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Nečekal jsem, že se tu zase budete hádat, navíc kvůli takový kktině. Je nás tu málo,tak bychom si spíš měli pomáhat, než se tady dohadovat kdo,co,kdy a s kým.
     
  20. Robocop

    Robocop Forum Connoisseur

    lenže tomuto tu nad tebou to nevysvetlíš on žije s minulostou v minulosti ešte aj keď som nehral ma musel spomínať aj spolu dalšími hráčmi. a okrem slohových prác nemá čo ponúknuť.
     
    micuna13 likes this.