Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Ott a pont. Kellögmnek sokmindenben igazat adok én is.

    Az egészben csak az sántít hogy miért ekkora a kontraszt a játékban.. A harcos az szopóág,mondjon bárki is bármit..nem ki kell benyelni az összes sebzést,gyengítést mivel esélye nincs kikerülni.. Hogy öljön vagy csináljon bármit ha az a rohanó mob elveszi a 80%hp-t? Messziről nem tud harcolni,csak meg kell állni előtte. Még ha 2-3 ütés is lenne akkoris ràmtesz 8-12% mínuszt ami nem kevés... Ha legalább mapváltáskor levenné. De nem álljak a városban ..bakker aki ezt kitalálta.. csókoltatom az anyukáját (aki remélem minimum egy Jennifer Lawrence)...

    Solo játék és csoport között miért kell ekkora szakadék? Hmm? Csak erre kellene válasz..nem a sablon hogy keressek csopit esetleg más játékot ha nem tetszik.. A miért érdekel..mi haszna ennek a BP-nek belőle hogy szidja őket bárki egy ilyen miatt.. Egy magival csopiban (legyen bármilyen noob) szinte röhejes játszani..Egyedül meg 4-5x annyi idő megölni a bosst.. Mi a lényege azt nem értem hogy ennyire nehezítenek..
     
  2. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Úgy gondolom nem csak a tankoknak van itt problémája, hanem más kasztoknak is de őket nem látom folyton itt panaszkodni. Én teljesen meg vagyok elégedve a vadásszal most, de speciel véres latyak farmon nap mint nap találkozok olyan magikkal akik nem gyengék, de olyan kevés hp-ja van a magi kasznak hogy ha van 3-4 vérszomjas boss nem tudják ledzedi a latyakokat. Speciel a tankok sokkal stabilabban le tudják ölni aki már felerősítette a kariját mégse látom a magikat folyton erre panaszkodni. Aki nem tudná a vérszomjas boss nem figyel a megigézett mobra meg a latyak hatókörén belüli mobok imunisak a stanra és figyelemelterelésre és most az egyik legnagyobb játékelemben elég komoly mértékű hátrányuk van a magiknak. Az más kérdés hogy bossozásnál meg szuper op a magi. Még ha cuccok nélkül csak szingut pakol és fagylövedékezik is sokkal könnyebb a boss.
     
    bibere likes this.
  3. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Ne már! Ezek szerint te "csak" Mortison nem tudsz pajzsot tőrni? Mert nekem egyetlen főbosson sem müködik a pajzstőrős harcossal.
    Ezzel semmi gond Sanya, az egyetlen gond az a 30-60 perc ácsorgás a városba amig felvesznek csoportba.
    Sajnos nem, mert értelmezhető dropp , CSAK KÖZTES VILÁGBELI vérfűrdő szinten van, sima kazamatába mehetsz vérfűrdőre, lósz.r drágakővet kapsz. Most már a kulcsos ládák is lósz.r drágakővet adnak, én voltam a nagyon hűlye, hogy a rengeteg állkulcsom az első napokban nem használtam el nagy sivatagban.
    Jól mondod, játékosok fele igy is tett. :D
    Hát te fejelgetheted a bosst, merthogy harcos pajzstőrése hatástalan a bossokra. Már. CE után még müködött a pajzstőrés bosson, aztán egy releaseben megszüntették. Korrekt.
    Te a harcosból indulsz ki. :D Mágussal most is lehet szólózni. Nézd meg, hány egyszemélyes csoportot látsz vérfűrdön csoportkeresőben, annak 70%-a mágus, harcos meg 0%. :D
    De többször olvastam saját klánom csetjén:
    Mágus: - Valaki Brigavik véres szettfarm?
    Többiek: - Sorry, most nem.
    Mágus: - Ok, akkor megyek egyedül.
    Azért látod a harcosokat panaszkodni, mert nekik van mire. Pont. Aki ezt nem hiszi, játszon harcossal.
    Vadásszal meg is lehetsz elégedve, mert mágussal együtt szépen buffolták őket CE után. Haj, ha nekem lenne olyan élettőltésem mint a vadásznak. :rolleyes:
    Tőrpét jól megnerfelték CE után, itt is hagyta a játékot egy csomó tőrpe, de ez legyen a BP gondja.
    Harcos a CE előtt is a leggyengébb volt, de már a CE előtt is csak az elvetemültek játszottak vele. CE után teljesen jól lehet vele játszani, ha betartod azt a szabályt, hogy nem mész közel vele a szörnyekhez. :D
    Mágusnak kevés az élete? Hagyjuk már, papiron a harcosnak van a legtöbb élete, mégis többször lehal mint a kegkevesebb élettel rendelkező mágus. Mágus sebződik a legkevesebbet, egy törpével vagy vadásszal is közelebb kell menni a szörnyekhez.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  4. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Farmoltam már nem egy olyan magival aki birodalmi kövekkel rendelkezik amivel a mostani karikhoz képest erősnek mondható nem pedig a fullosakhoz. Rendszeresen lehaltak amikor jött pár vérszomjas boss. Emellett ugyanilyen tankokkal is farmoltam amiből 1x láttam csak lehalni egyiküket és a 3-as oldalt simán hozták halál nélkül ami a nehezebb ráadásul.
     
  5. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Ott volt a válaszomban konkrét példákkal, hogy mit lehet csinálni csoport nélkül, egyedül. Tehát, aki fáradt, nehéz napja volt, vagy csak egyszerűen nincs kedve csoportban mozogni, az farmoljon kisebb szinten, amit bír. A top szintek meg csoportnak valók. Jelenleg még, aztán fog ez szerintem változni, ahogy eddig mindig...


    Így van, én is veszteségnek élem meg, s tisztában vagy azzal is, hogy én is sok mindenben egyet értettem Kellögemmel. A stílussal viszont nem. S mivel ez egy moderált fórum szabályokkal, a kereteket tartsuk már be. A Lady Szabrinán is voltak keretek pl, amiket sikerült túllépnie, onnan is ki lett tessékelve, ha visszaemlékszel.

    S itt nincs kitíltva, én szeretném a legjobban, hogy ne is kelljen odáig eljutni, mert nekem lesz csak a munkám vele, ezért lett ez szóvá téve, semmilyen joghátrány alkalmazása nélkül.
     
  6. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Akkor ugye kérdéses, hogy mit is nevezünk pajzstörésnek.

    A régi alapelvekhez mérten az amikor gyakorlatilag nincs védelme a bossznak.
    Régen erre a harcosnak volt a fejelése, aztán az egyedül jó volt, örült neki!

    Most minden bossz több milliós pajzzsal indít. Azt szerintem nem töri meg semmi.
    Vagyis olyat még nem láttam, hogy azt leszedte volna bárki. Azt leütjük minden extra nélkül.
    Aztán lehet elvenni róla a védelmeket.
    Erre jelenleg a harcos 3 képességet használ kimaxolva. Ezekkel teljesen le tudja nullázni elvileg a védelmét. Még minuszolja is.
    Talajtörő -30 % Kitörés -15 % Vas homlok -60 % (ha mindhárom ki van maxolva alapesetben)
    Ez 105 % tehát ha mindhárom rajta van akkor pikk pakk nagyokat sebződik!
    Ha erre még rákerül a szingu az már akkor szuper.
    Ha nincs kimaxolva a 3 védelem csökkentő akkor azt nem nevezném pajzstörésnek! Ez így működik jól jelenleg!
    Ami röhejes, hogy 3 képességet kimaxoljak csak erre, de ha nem akkor nem sebzek értelmesen!
    Ezt nevezem most pajzstörésnek!

    Miután megszűnik a szuper pajzsa a bossznak, ki is írja, hogy eltört a pajzsa.
    Utána mehet rá a 3 védelem csökkentés és akkor már lehet értelmesen sebezni!
    Ekkor jöhet a mágus ha van és a végletekig belassítja és annyi volt.
    Ha meg egyedül van a harcos akkor folyamatosan nyomatja rá a 3 képességét amivel "pajzstöri" lemínuszolja a védelmét és akkor sebzi rá a nagyokat.

    Ha sokáig ütöd persze megint felrakja a törhetetlen pajzsát amit szimplán lehet leütni.
    Biztos közbe elment a boltba és vett másikat!

    Én úgy vettem észre a bosszok így működnek.

    És ha van olyan harcos, aki használja a bosszra a 3 képességét akkor az szerintem igen is nagy előny! Érdemes ezért harcost vinni. Mint ahogy mágust vinni a szinguért, meg a fagyasztásáért. Persze ha a harcos nem maxolta ki a 3 védelem csökkentőjét, akkor felesleges a csapatban!

    Mortisnál pedig hiába a védelem csökkentés az nem hat rá! Tehát úgy kell ütnöd mintha végig a szuper pajzsa rajta lenne. És ez szívás!

    Én így láttam, de ha valaki másképp látja, akkor írja meg, hátha van jobb módszer is....

    A Lady Szabrinán pedig szimplán személyes okokból kerültem kizárásra nem más miatt! Nem ecsetelném ezt most részletesen de semmi köze nem volt a stílusomhoz!

    Sanya pedig remekül ismeri a harcos kasztot tehát pont, hogy ő az a személy, aki javasolhatná a kaszt problémáinak a megoldását! Már az is sokat segítene ha a 80% életpont mínuszolást kivennék a játékból! Mert ez jelenleg csak a harcosnak hátrány. És ez igencsak igazságtalan! Sok helyen az 5 millió életponttal sem tud megállni!
     
    Last edited: Feb 24, 2021
  7. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    AZ ÉRDEKES a cég dönti el hogy én hol játszak, ha szólózni akarsz akkor ott a bohóc pálya nehogy már szólóban jó cuccokat tudj szerezni :) Többen is irták NINCS értelmes csopi vagy 30-40 perc mire találsz egyet , vagy akik együtt csopiznak nem vesznek be vagy /csak ritkán/ ismeretleneket. A játékot nem az a maroknyi ember tartja el akik napi szinten játszanak hanem részben mi is akik 2-3 naponta kikapcsolódásból játszunk, DEEE ha nem kapok semmit a pénzemért /vagyis nem fejlőhetek normálisan szólóban is / akkor egyre kevesebben fogunk prémet ,királyit venni. És amikor majd elfogyunk a hobbisták :) akkor lesz a csodálkozás hova lettek a játékosok???? Mert hidd el nem fogok/fogunk havi 10 ezrekért andert venni hogy a követ vegyek amit porrá őröljük hogy 0,02 %-al nőjön valamelyik statunk és szólóban is legyen esélyem jobb cuccot szerezni. Tudod ez kicsit olyan mintha kimennél a vidámparkba hogy hullámvasutazz de oda CSAK csopiban ülhetsz fel de EGYEDÜL felülhetsz a körfogó lovacskára :) Az ÉLMÉNY A LÉNYEG ugye??? :)
     
  8. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert


    Igen ott volt a válaszodban, hogy mit lehet csinálni és akkor most álljon mindenki vigyázzba és csinálja azt amit te mondasz és még csak egy kicsit se fejezheti ki a veszteségből adódó fájdalmát, mert kvázi neked unalmas már olvasni ezt a panasz áradatot?

    De amikor te mantráztad, hogy milyen szar a sárkányharcos lét az azért rendben volt gondolom! És itt nem az számít, hogy te ezzel nem írtad tele a falat nem mérgezve ezzel az itt lévő emberek agyát, de valljuk be őszintén azért benned is elég rendesen ott van, hogy kéretlenül rázúdítod az emberre a napi, heti akár játék béli akár más jellegű gondjaidat az emberre. Szóval nekem erről elég erősen vannak emlékeim meg arról is, hogy mennyi fáradtságos energiámba került ez elől kitérnem (már ha sikerült egyáltalán, mert a te esetedben max a legtöbb esetben ezt minimalizálni tudtam de teljesen kitérni előle nem). Itt ismételten szeretném leszögezni azt, hogy nem a bántásod a cél pusztán rávilágítani szeretnék arra, hogy hát "törhetsz pálcát" itt bárki felett akár értetlenség miatt vagy azért, mert túl sokat nyávog, csak hát miért is? A saját mostani "tanácsodat"nem fogadtad meg anno("Ha van kedved ezt leküzdeni, állj bele, s ne nyafogj.") de azért más meg igen is csinálja így. (na mindegy)

    Nem azt mondom, hogy nincs benne igazság abba amit írsz csak hát így nekem kicsit visszás.


    Továbbá...

    Igen pontosan tudom, hogy mivel van a bajod, nem is vitattam ennek az ellenkezőjét. De ha nekem tisztában kell lennem, hogy miért lett kirakva onnan akkor neked is tisztában kell lenned azzal, hogy én is ezt vallom, hogy kicsit kevesebbet kéne írnia és más formában.
    Csak a kettőnk között az a különbség, hogy én már megtanultam átgörgetni a hülyeségein (kicsit messzebbről tekintek erre a dologra mint te). Plusz ettől függetlenül sem hiszem azt, hogy a végleges kitiltása, bannolása lenne a célra vezető.( rohadt embertelen lépés lenne) Azt, hogy Szabrina oldalára többet nem írhat azzal se értettem teljesen egyet, de ott nyilván sokkal zavaróbb volt mint pl. itt így ott inkább volt ennek létjogosultsága.( de ez ismét saját meglátás saját vélemény)
     
  9. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Onnan indultunk, hogy szerkeszteni kellett a hozzászólását. Nézd már vissza, hány hozzászólása volt előtte, nyugodtan leírhatta a véleményét!

    Az, meg hogy ki hova menjen, szimpla tanács volt, ezt légy szíves ne mosd össze a fenti figyelmeztetéssel. Mindenki döntse el, hogy farmolja egyedül a porokat, meg a kék színű növényeket hp potihoz mondjuk pokolin, vagy nem. Ha nem, nekem jó úgyis.




    Mint láthatod, nem fogok többet állásfoglalni sárkányharcos ügyben többet itt a fórumon. De más kasztot sem fogok védeni a fejlesztők felé - ellentétben a korábbiakkal. Hibáztam, mikor azt gondoltam, hogy ha értelmes vitában elmagyarázom a kaszt problémáit, talán sikerül megvilágítani a gondokat. De nem, ezt be kell látni, nem megy, mert mindenki közömbös erre, így próbálom kihozni a kariból amit tudok, s elfogadom a fejlesztők ilyetén döntéseit.




    Itt én a pozícióm miatt nem tehetem meg, hogy simán csak átgörgetem a hozzászólásait, ez azért fontos körülmény. Ha vét a szabályok ellen, el kell járnom. Neked ilyen kötelmeid nincsenek.
     
  10. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    A helyzet úgy áll, hogy az általad linkelt képen szereplő "Győzd le Szőrnyű Sargont!" küldetés lépés az nem a fő küldetés, hanem csak egy gyűjtögető küldi. Tehát, amikor bementél, nem hívtad le az összes fogaskereket, ami látható is a képen, az utolsó bal oldalon a 100 kulcsos ládánál van!

    Ez a küldi amúgy:


    dro_release247_12_1.jpg
     
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Ez egy ilyen játék: farmolj sokat, fejlődj fokozatosan, csináld pl. a kraftos teljesítményeket, gyűjts port, rúnaport, a küldiket, az eventeket, stb. Közben ismerkedj emberekkel. Ez pedig rajtad áll, nem a BP-n.

    Ez amúgy más játékban is úgy működik, nem a top pályára, s nem a top bossokra mennek rögtön a játékosok.

    Fogynak a játékosok? 2015. óta amúgy mindig ezt hallom, most lesz vége, elfogynak, de csak itt vagyunk... Amíg nyereséges lesz, addig lesz játék, ha majd nem lesz az, akkor lesz vége.
     
  12. tr3xtr3m

    tr3xtr3m Forum Apprentice

    jo reggelt,ma reggel be ment a jatekba es ne mondjam ki-akadtam amit lattam,egyszeruen felhaborito,mar a karaktereket is bugositjak!!!egyszeruen levetekk tobb mint 250k hp,ellenalast,resist-et,atack-speeet,krit stb...nem eleg hogy tele van a jatek buggal es laggal,mar csalnak nehogy haladj a jatekban,sot inkabb keresik ha regi jatekos vagy hagyd itt a jatekot!arra is rajottem mikor laggol a jatek 100% a dropot amugy is amit adnak a szornyek siralmas!nem azert vettem/veszek premiumot hogy naprol-napra bgugosabb a jatek,azt ne varjak ell hogy penzt rakjak bele mert egyfolytaban nyomjak vegyel altart,hat dolgozanak meg erte,mert ez a jatek total lerokant!es nem mai jatekos vagyok sot nem mindenap panaszkodok de ez mar tobb a soknal!!!!!!!irtam a support-nak de semmi valasz!egyszeruen keptelen vagyok farmolni ilyen karakterel amit most muveltek velem!!!!!!!
     
    Last edited by moderator: Feb 25, 2021
  13. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Esetleg egy screen sokat segítene.. A statodról,cuccokról.. Mert ez így elég gyerekes picsogás.. Semmit nem "vettek el".. Max degradálták a köveket és nem kárpótoltak érte megfelelően..

    Laggolás meg szinte már nincs is mióta kiürültek a szerverek..
     
  14. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Ja igen, harcossal csináld ezt farmolj életed végéig kis szinteken a semmiért, távossal meg menjél be és farmolj lazán vérfürdő szinten egy olyan statos karakterrel ami nekem van valós droppért! Sőt sokkal rosszabb statokkal is lazán játszanak, én meg megállni nem tudok! Köztesbe vérfürdőn (q5 be például), meg mondjuk akár szikrázó bércekbe is, benyomatták a kék jelölésű nagy körös aurás ellenfeleket amihez oda menni nem tudok mert egy-két ütéssel azonnal lecsap, de távos mivel nem megy a közelébe, nem megy be az aurájába lazán játszik tőle, lazán lelövi! Ugyan ez van bosszoknál is. Harcosnak bezzeg el kell venni az életpontjának 80%-át. Kb. 5 perc múlva már nincs is a pályán életpontom, távos meg itt panaszkodik, hogy ha bemegy a pályára rárohannak a lények és csökkentik az életét. Így 1-1.5 órát tud csak játszani! Röhejes! Ja igen van 1-2 pálya ami ilyen de a többség nem! Nekem 5 perc játék alatt is simán lemegy az életpontom -80 %-ra, mert engem meg fog ütni a csökkentő! Nem lelövöm azelőtt mielőtt oda érne! Szóval a harcosnak el kell venni az életpontját azt amiből egyáltalán játszani tud! Ugyan is neki ez kell a pajzsához! Jól megszivatták ezzel a kasztot!

    Ugye a véres körcsapással tudna értelmes nagyot sebezni a harcos (akár 800 %-ost is simán, de többet is lehet), amiből tölthetne életet a másik gyógyulási lehetőségével a sárkánybőrrel, de azt meg lekorlátozták, hogy másodpercenként csak egyet üthet (ékkővel nekem ennyi, amúgy 2 mp). Ami nem lenne baj, hisz krites ütéssel elvileg azonnal ütnie kéne a következőt, csak hát ez nem működik! Hiába van a körcsapás során krites ütése, nem csapja azonnal a következő körcsapást! Valószínűleg csak az első találatot nézi, hiába üt körbe vele! És így annyi sebzést kap, hogy használhatatlan! Ha normálisan működne akkor csapkodnia kéne folyamatosan vele, mert mindig van körcsapásnál krites ütés! Van is amikor csapkod (bár csak lassan nem a 6-7-es speedemmel). De többnyire nincs így ezért lehal nehezebb pályán, ha ezzel akarna gyógyulni! Szóval a harcosnál ugyan miért is kell másodperces korlátot berakni a szimpla ütő képességére? És akkor miért is nem csapkod folyamatosan ha a krites ütés csökkenti a visszatöltési időt? Ugyan is annak azonnal a használható képességre kéne váltania és csapkodnia kéne folyamatosan, mivel egy krites biztos, hogy van a körcsapásba mindig, és ha 1 mp-et mutat töltési időnek akkor miért nem csapkod gyorsan?! Úgy lenne logikus. Ha meg jó a speedje akkor gyorsan is kéne csapkodnia! Egy körbe ütésnél szinte nincs is olyan, hogy ne lenne közte krites, ami képesség töltési idő csökkentő elvileg!

    És ugyan mi lesz 2 év farm után? Felszintezem az életes köveimet 2 év játékkal és nyerek belőle még mondjuk másfél millió életpontot, amiből ugyan úgy majd csak a 80%-a marad és tök felesleges volt mert vérfürdő szinten ugyan úgy nem fogok megállni így! A távos meg amíg én ezzel kinlódtam értelmetlenül 2 évet, röhögve farmolja ki vérfürdő szinten a jobb egyedi cuccokat! És nem is érti a harcosnak mi a baja.

    Arról nem is beszélve, hogy a vadász távoskénti mértéktelen gyógyulása meg a harcossal szemben egyszerűen felháborító! Persze nem azt mondom, hogy akkor azt vegyük el tőle (mert a dso így működik, hogy a megoldások helyett akkor inkább vegyük el attól is akinek jó), de hát ez azért már elég pofátlanság!

    Egyszerűen a tény, hogy a harcos játszhatatlan kaszt nehezebb szinteken! Értelmetlem, továbbra sem óhajtották figyelembe venni, hogy neki oda kell állnia az ellenfelek elé! Évek óta ezt csinálják a játékkal, csak a távosokra fejlesztik!

    Ezzel amit írtál viszont teljesen egyet tudok érteni!:
    "Mint láthatod, nem fogok többet állásfoglalni sárkányharcos ügyben többet itt a fórumon. De más kasztot sem fogok védeni a fejlesztők felé - ellentétben a korábbiakkal. Hibáztam, mikor azt gondoltam, hogy ha értelmes vitában elmagyarázom a kaszt problémáit, talán sikerül megvilágítani a gondokat. De nem, ezt be kell látni, nem megy, mert mindenki közömbös erre, így próbálom kihozni a kariból amit tudok, s elfogadom a fejlesztők ilyetén döntéseit."

    A távosok nagy ívben tesznek rá, hogy a harcos gyakorlatilag játszhatatlan magasabb szinten! Lehet nekik tetszik a játék mert röhögve farmolják a vérfürdő bosszokat, a harcos meg megállni nem tud már egyes minibosszok előtt sem! Ha meg felemlíted a problémákat jön a pöffeszkedő válasz, hogy mit nyafogok!

    A küldetésnél igazad van ebben, viszont nézd meg a másikat úgy hogy kettőt leütsz aztán kimész megint bemész és egyet leütsz, szerintem arra beadta a sargont.... Legalább is először. Amikor eldobtam utána már leütöttem mindig a hármat akkor természetesen jó volt. Megnézni már ismét nem tudom mert erre az eventre többet biztos nem megyek így ahogy van! A dolgait is elhajigáltam.

    "Laggolás meg szinte már nincs is mióta kiürültek a szerverek.." -
    Ez nem igaz! Pályától függ! Van ahol bizony van lagolás! Sokszor néhány pályára tömörül az a pár megmaradt játékos és akkor még ennyien is leterhelik :)
    Most is bementem a nagy sivatagba és másodpercekre elakad a játék! Kifagy aztán folytatódik....

    A csökkentő hatásokat meg látom nem óhajtották valós időben lejáratúvá tenni, még másnap is ugyan úgy rajtam vannak! Nevetséges!

    Ékkövet lehet valahol farmolni? Mert nekem egy darab nem esett még sehol!?

    Hogy lehet akkor megszerezni a mágikus ékkövek teljesítményt ami a lila fejlesztéshez kéne amikor nekem minden ékkövem kék meg lila? Így konvertálták át őket! Zöld egy sincs, hogy 10-et kékre fejlesszek és megkapjam a lila fejlesztést!

    Lilára meg legendásra így nem is tudok fejleszteni! Ez így rendben van? Ha lila ékköveim vannak miért nem kaptam meg automatikusan melléjük a lila fejlesztési lehetőséget? Mert ha lilám van akkor kéne tudnom lilát csinálni!? Vagy nem????

    Szeretném fejleszt az ékköveimet de így hogy ha csak a zöld meg a kék van meg!?
     
    Last edited: Feb 25, 2021
    Viharhozo1968 likes this.
  15. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nézz körbe először karin nem te rontottál el valamit. Ha minden stat romlott gyanítom másik tudás oldalon van helyed kereskedőre ami ki se talentoztál csak az árust eladáshoz.
     
  16. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Én azt nem értem miért nem kezdesz inkább egy távos kasztot ami ilyen hiper szuperül remek. Most szinte minden kinulláztak könnyen lehet farmolni szinte mindent amitől erősíteni lehet a karit. Amúgy speciel vadásszal nem sokat érsz ha nem mész olyan közel a mini bosshoz mint a harcos mert a vadászcsapdán van pajzstörés és anélkül úgyse fog sokat sebezni és a robbanóval is ha beáll elé bármi nem fogja kapni a pajzstörést. Elhiszem hogy tankkal nem a legegyszerűbb játszani, de vannak olyanok akik érdekes mód 3 milla hp-val el tudnak tankkal farmolni és inkább sebzést építenek. Amúgy ahhoz hogy el tudd érni az 5,5 milla hp-t mégis mennyi tárgyadat kraftoltad hp-ra? 6-7 van szerintem és utána csodálkozok hogy nem tudsz sebezni.
     
  17. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Eventeken lehet ékköveket szerezni, pl. a Győzd le a legyőzhetetlennél, Kegyetlen szinten jött nekem kettő a 80 kulcsos ládákból, amit először felhúzhattam kékre, aztán mehettek pornak... Ez sajna egy hosszú távú projekt, míg meg lesz a 10 kék...
     
  18. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Ember fogalmad sincs a sárkányharcos kasztról, de akkor könyörgöm minek szólsz hozzá?????

    Új karit kezdeni nulla tudásponttal amikor minden a tudáspontra épül jelenleg a játékban???? Pokoli szinten kapok 2-10 tudáspont növekedést??? Semmi más nem ér semmit! Mi van te nem ezt a játékot játszod???? Van régi mágusom 50 tudásponttal de normal szinten sem tud már játszani! Bakker!

    Csak azért, hogy hozzá szólj valamihez, lécci a baromságoktól inkább kímélj meg!

    Ha nem szóltál volna okosabb maradtál volna!

    Amúgy meg igen 2.6 milla hp-vel van ahol játszok vérfürdő szinten, láthattad is ezeket képeken ha figyeltél! De ez közel sem jelenti azt, hogy játszható a szint, vagy a karakter ezen a szinten. Kínlódás csupán! Egy-két helyen igen tudok játszani vérfürdő szinten is a 80% mínusz hp után is!

    kb. 4.2 millió hp ból (itt még van hsználható kritem meg a sebzés is elmegy úgy ahogy) marad kb. 2.4 millió ami harcossal igen csak az alsó határa a túlélésnek vérfürdő szinten, az is csak egyes pályákon (közbe folyamatosan rajtam a tüskepajzs is meg a sárkánybőr is!)! Mi lenne ha nem életpontos cuccokban lennék!? 2 millió életpontból maradna 800 ezer? Te meg játszol alapból 1.5 millióval? Gondolkozz már csöppet ember! Fogalmad sincs a realitásról! A kaszthoz sincs semmi közöd! Egyáltalán nem ismered! Aki sebzést pakol annak nincs annyi életpontja amivel élve marad vérfürdő szinten egyedül! Kivéve ha szuper fejlett OP karaktere van (na meg Fradar). Azokról meg tudható mi a véleményem... Kár ezen pár karakterről beszélgetni is, illetve ezeket hozni példának! Mert távoshoz az értelmes vérfürdős játékhoz nem kell ilyen OP karakter!

    Kérlek csak azért, hogy nekem beszólj azért ne szólj hozzá a mondanivalómhoz, ha értelmeset nem tudsz!

    A harcos kasztnál nem úgy vagy hogy egyszer bekraftolsz egy tárgyat és aztán azt hordod mint a távosok, hanem hogy csinálsz sebzős tárgyakat csinálsz életpontos tárgyakat pokoli pályára felveszem a tiszta sebzős speedes cuccokat mert oda pályára nekem elég a kisebb életpont (bosszra nem, minden pályán változó mennyi elég, bosszoknál is változó, gorga pokolira jó a sebzős cucc is, mondjuk yolotli-ban a két bossznál meg a négymillió hp-val sem tudok értelmesen megállni pokoli szinten sem)! Nehezebb pályára meg ami minimum kell az életbe maradáshoz azt átcserélem életpontosra! Mert én nem tehetem meg, hogy mindenütt másfél millió életponttal szaladgáljak! Elhiszem, hogy fogalmad sincs az ilyen dolgokról, de akkor inkább hanyagold a témát!

    A tüskepajzs egymillió életpontnál tölt 50 ezer életet 4 millió életpontnál tölt 200 ezer életet! Tehát ha 200 ezer feletti sebzéseket kapok folyamatosan az 4 millió életpontnál is halál! Mekkora sebzéseket kapsz már vérfürdő szinten az átlagos 50-60 % védelemmel és ellenállással! És itt kell ugye -80%-olni a harcos életét! Elhiszem, hogy fogalmad sincs a számokról távosként! Na de akkor minek okoskodsz?

    "Eventeken lehet ékköveket szerezni, pl. a Győzd le a legyőzhetetlennél, Kegyetlen szinten jött nekem kettő a 80 kulcsos ládákból, amit először felhúzhattam kékre, aztán mehettek pornak... Ez sajna egy hosszú távú projekt, míg meg lesz a 10 kék..." - ok. köszi, akkor ez is értelmetlen.... Ez se lesz meg soha....
     
    Last edited: Feb 25, 2021
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Nincs szükség annyira 3 millió hp fölé menni.. Mondhatni felesleges mert lényegtelen hogy 3 vagy 6 milla. Nekem 2.7 és bőven elvagyok vele.. Bossra igyis úgyis kell csopi ha meg nincs akkor 15 milla hp is kevés lesz.. Sima mapon meg farmolhatsz vérfürdőn halál nélkül.. Pl Brigavik.. Mondjuk nem rohansz neki 5 minibossnak de kettővel simán elbírok..(ha nem vérszomjasok..akkor csak egyedül lehet) tekertem én is a hp-t egykezessel,majdnem 5 millát raktam össze de semmivel sem voltam beljebb..mondhatni az én játékstratégiámhoz kritikán aluli volt az egész.. Dobtam is ezt a lehetőséget amint kaptam egy használható 2 kezes fegyvert.. Először az Emilia jött be a szétzúzás bónusszal de a Brigavik értékesebb. 411k kritet pakoltam vele össze,így már normálisan haladok (pet + 18% buffal még mielőtt vki megvádolna hogy eladtam a lakást és vettem köveket)... köztesbe nem járok,max ha hív vki koloncnak a normális vérfürdőn meg vígan elfarmolok egyedül is(persze mindig automat csopim van,bárki jelentkezik nálam elfér.. nekem segítség ha duplán törünk pajzsot.. droppszedőket 1 körig hagyom)
     
  20. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Megnézném azért, hogy ilyen statokkal hol játszana egyedül egy harcos!
    Kb. sehol!
    Míg Prím ugye lazán játszik vérfürdő bossznál is ezzel!
    Szóval, nagyon nincs miről beszélni!
    Egyértelmű, hogy a harcos szopó ág! Jó ideje szívatják csak a kasztot.
    És már igen unalmas ez!