Rün takımdan kaybolan rünlerim

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by gameako3, Feb 26, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gameako3

    gameako3 Padavan

    Herkese merhaba dün yaşadığım ilginç olayı yazacağım.18:35 te benim rün takımdan güya hız hasar kritik ve sağlık rünlerim tek tek çıkarılıp yere atılmış ve ben de 18:49 da oyundan çıkmışım. Yine güya bunu ben yapmışım!
    Takıdan rün çıkarmak için bir şehire ki o da yetmez bir mücevherciye gitmek lazım biliyorsunuz. Sorun şu ki ben tam o saatlerde bir grup ile kangölü brigavikte hem harita temizleyip hem de anı arıyordum ve bunu şehre gitmeden ışınlanarak yapıyorduk.
    Gelelim soruya benim rünlerimi ben oyundayken üstelik sürekli hareket halindeyken kim nasıl çıkarıp da yere attı. Bunu ya da benzerini yaşayan başka birileri var mı?
    Not: saat bilgileri destekten gelen mesajlardan alıntıdır.
     
  2. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Konunun maksadı nedir tam olarak? Support birimi bu işlemlerin saatlerine kadar size iletmiş anladığım kadarıyla, şu an forumda bu sorununuzu nasıl çözmeyi planlıyorsunuz? Forum görevlilerinin hesap inceleme yetkisi bulunmuyor ve siz eğer incelemenin yeniden yapılmasını istiyorsanız yine bilet atmak durumundasınız. Ben de dahil, yanlışlıkla rün eriten ya da atan başka oyuncularımız da mutlaka vardır. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
     
    Beta and gameako3 like this.
  3. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Akla gelen tek şey var çantandaki rün takılarını, üzerinde rün takılı olan rün takısı ile (çift tıklama yolu ile) değiştirip sonra da çantanda yer açmak isterken yere atmış olabilir misin?
     
    gameako3 likes this.
  4. gameako3

    gameako3 Padavan

    Yardımcı olacak bir durum yok sayın Artemis ben sadece bunun nasıl olabileceğini ve daha önce bunu yaşayan biri var mı onu merak ettiğim için konuyu açtım ve paylaştım.
    Dediğini düşündüm ancak öyle olsaydı takı 10 slot açılmış olmazdı.
     
    Arthemis TR likes this.
  5. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Ozaman ya charına başka biri giriyor. Ya da bi ara burada paylaşıldı, şehre gidince taş ve rünlerin çantaya geri girdiğini söylediler. Tabi bu esnada senin çantan full dolu olabilir ve yere gitmiş olabilir ama bu 2.dediğim çok zor. Bu eğer oyundan kaynaklı bir hata ise bulunması çok zor.
    Çünkü ısrarla yere senin attığını söyleyecekler. Ve bu uzayıp giderken sen kaybettiğin rünlerinle kalacaksın.
    İnş efso filan değildir de kısa zamanda telafi edersin
     
  6. gameako3

    gameako3 Padavan

    Karaktere başka biri giremez çünkü söyledikleri saatte benim oyunda olduğumu kabul ediyorlar ben de kabul ediyorum. İşte benim merak ettiğim buydu daha önce bir durum var mı benzer galiba varmış . Ancak benim çantam tam dolu değildi. O yüzden envantere gelecek olsaydı dururdu. İşin ilginç tarafı envanterimde beklettiğini yedek sadece yıkım rünlerim de kaybolmuş ki bunu da benim yere attığımı ısrarla söylediler. Kısacası benim yapmadığım bir şeyi sürekli benim yaptığımı yazdı destek ekibi ve maalesef bu kaybolan 20 ründen 6 tanesi efsanevi geri kalanları sıradışı. Merkez ekipten gelecek habere göre davranacaklarını söylediler enson ben de oyuna girmeden bekliyorum çünkü oynanacak gibi değil karakter.
     
  7. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Forumdaki yetkililerin, hesabınızı inceleme yetkisi bulunmadığını Sn. Arthemis TR yukarıdaki cevabında zaten size belirtmişti. Eğer hala sorun yaşadığınızı düşünüyorsanız lütfen bunu destek ekibimiz ile paylaşınız. Maalesef forum platformunda bizlerin sizin için yapabileceği bir şey yok.

    İyi oyunlar dilerim.
     
    gameako3 and Arthemis TR like this.
  8. gameako3

    gameako3 Padavan

    Teşekkür ederim. Ben durumu başka yaşayan var mı diye merak ederek açmıştım. Konu kilitlenebilir.
     
    Menekşe likes this.
  9. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Rica ederiz, forumda bu tür sorunları çözemiyoruz ne yazık ki. Eğer yapılan incelemenin tekrarlanmasını isterseniz ya da detaylı sorularınız varsa, yeniden supporta başvurmanızı tavsiye ederiz. Tüm bu süreç hakkında size en sağlıklı ve net cevapları destek birimi verebilir.

    İyi eğlenceler diliyoruz.
     
Thread Status:
Not open for further replies.