Feedback 247. Yama ile ilgili geri bildirimleri

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Menekşe, Feb 22, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online

    Sevgili Dracania kahramanları,

    Yeni sürüm ile ilgili görüş ve düşüncelerini bu konu başlığında paylaşabilirsiniz.

    Drakensang Online Takımınız

    247. Yama Notları
     
  2. gameako3

    gameako3 Padavan

    Bir büyücü yek bir element ile oynamaya neden bu kadar mecbur bırakılıyor .buz dışında yüksek hasar verebilecek beceri bulunmuyor. Hadi diyelim buzla oynadık acaba harita temizlemek için ne kadar süre geçiyor farkında mıyız? Bugün denedim arachna acımasız 1 dk sürmüyor ancak gizli oda temizlemek tam yarım saat sürdü. Böyle oynanmaz ki fikri olan lütfen cevap versin.
    Donmuş küre tıpkı dark legacy öncesi gibi olursa bir nebze rahatlarız.
     
    enesx1234 and 4NormaL like this.
  3. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    burada yorum yapan arkadaş vardı ne oldu neden yorumu kaldırıldı? gerçekleri konuştuğu için mi? ben yeri gelir modları savunurum yeri gelir oyuncuları.. ama bu yaptığınız yanlış. sanırım menekşe nicki altında foruma yeni bir mod alınmış. üslubundan bunu anlayabiliyorum. bırakın insanlar sıkıntılarını anlatsınlar burda, kimseye hakaret edilmediği sürece elbette
     
    enesx1234 and buzmavi501 like this.
  4. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Sevgili @Menekşe bu konuda masum:). Yanılmıyorsam bahsettiğiniz konunun başlığı uygun olmadığı için başlık düzenlemesi yaptım. Konu kaldırılmadı hala burada . O konudaki mesajları bu yeni başlığa aktardığımızda da tarih ve saat diğer konuda eski olduğu için mesaj sıralaması bozuluyor ne yazık ki. Forumda arama yapıldığında eğer başlık içeriğe uygun değilse, aranan bilgiye ulaşmak zor oluyor. Bu sebeple bu tür düzenlemeleri hem genel düzeni korumak hem de kullanım kolaylığı sağlamak amacıyla yapıyoruz.

    İyi eğlenceler dileriz.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  5. Selsavuran

    Selsavuran Forum Apprentice

    Yamada beğendiğim kısımlar var gelişmeye gidiyor fakat oyun bir yerden sürekli kaybediyor yeni oyuncular.
    Materi konusuna değinilmeli eski oyuncular açacakları haritaları açtılar yeni insanlar harita açarken zorlanıyor. örneğin 1.5 k materi istiyor harita başına 2 gün ,Günlükdeki 1.sırayı 3 kez yapacağız ki 2günün sonunda haritayı açalım. 3 5 Görev yaptıkdan sonra yeni harita açmak için materi istiyor, bu da bir yere kadar tabii ki örneğin 1.5 k isteyen haritaları 2günde açarken 2.000 Materi isteyen haritayı 3 günde açabileceğiz Diyecek olacak daha fazla materi veren görevleri alın, onları alırsak slotları kesemiyoruz 58 levelim şuanda cehennem de 300 slot kes 300 materi diyor ,yüksek level ile ammon girince düşük levele atmıyor birşeyler yapılması gerek bu konuda
     
  6. gameako3

    gameako3 Padavan

    Arkadaş kurcaladıkça magenin yeteneklerini hep sorun hep sorun.
    1. Buzlu rüzgar ile ilgili 20 ye kadar birikme sınırı nerde yazıyor madem hiçbir yerde yazmıyor neden 20 sınırı var?
    2.Zincir şimşek saldırıları 50 ye kadar birikir yazıyor ancak 50 biriktiğini gören lütfen beri gelsin de biz de öğrenelim.
    3. Alev bekçisi nihayetinde bir buhar teknisyeni otokulesi gibi değil mi oyunda ?Peki neden saldırı hızım arttıkça onun da artmıyor.
    4. Kan büyücüsü pasif yeteneğindeki yazan yaratık öldürdükçe kanama etkisi neden azalmıyor.Doğal olarak soru şu neden ölmek için bir yetenek seçmeliyim ya da neden tasarlanmış bu pasif?
    5. Hiçbir sınıfta dibindeki yaratığa hasar verememe neden magede oluyor ? Hasar alıyorum ama vuramıyorum?
    6. Alev topu kullanırken neden arada sanki isabet etmiyormuş gibi oluyor.
    Daha da çoğaltılabilecek bir ton sorun neden hepsi magede mevcut ?
    Ya da ben mi anlamıyorum?
     
  7. 4NormaL

    4NormaL Junior Expert

    Normal mod haritalardan boss odalarına girerken zorluk derecesi seçememe olayını düzeltmeleri lazım hem harita için hem boss odası için geçit istiyor gir çık boss kesemiyoruz birde bu sorun başka saçma sorunlara neden oluyor örnek Ölüm koridorlarına kangölü girmek istediğimizde hem cennet haritası için hem de ölüm koridorları için geçit istiyor. Cennet haritası bom boş bir harita bir mantığı yok geçit istemesinin.
     
    gameako3 and enesx1234 like this.
  8. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    [​IMG]
    bunun bir son bulması gerek. merkeze iletiniz lütfen. mage zaten üflesen ölüyor. bir de üstüne bu debufflarla oyun çileye dönüşüyor
     
    Damm1tmaN and 4NormaL like this.
  9. voldibey71

    voldibey71 Forum Greenhorn

    eski bi oyuncu olarak oyuna yeniden başlamaya karar verdim fakat başladığımdan bu yana yaklaşık 1 hafta oldu ve bazı eleştirilerim var burada dikkate alınması dileğiyle bildirecem. 1- Yetenek sistemi çok kötü hale getirilmiş 55 sev. yamasındaki yetenek sistemi çok güzeldi ve bozulmaması gerekirdi 2-zindanlar aşırı güçlü hale getirilmiş fakat bunun tam tersi olarak düşen itemler yok denecek kadar azaltılmış ve zindanların ilerleyen seviyeleri çok güçlü hale getirilmiş bir haritayı temizlemek bazen 20-25 dk sürüyor karşılığında hiç bir itemde düşmüyor ee bu durumdada yeni başlayan birisinin kasılma ihtimali çok zorlaşmış yani iş tamamen pay2win gibi gözüküyor!!! Genel olarak toparlamak gerekirse 1 haftadır eski tadı alarak oyun oynayamadım her şey gereksiz şekilde zorlaştırılmış güçlenmek için alternatiflerin hepsi kapatılmış benim mantığıma göre oyuna yeni oyuncuları oyuna çekmenin hedeflenmesi gerekirken kolaylıklar sunulması gerekirken yeni oyuncuları ezmek üzerine çalışılmış bir yama olarak gördüm umarım yeni gelen yamalarda bu konular dikkate alınır ve düzeltilir :)
     
    4NormaL, Damm1tmaN and aBDuLHaMiTHaN like this.
  10. Damm1tmaN

    Damm1tmaN Someday Author

    Bu oyuna +5 lvl getirip 60 lvl yapsalardı, yetenek sistemine dokunmayıp sadece ufak tefek iyileştirmeler yapsalardı ve pvp yi eski güzel zamanlardaki haline göre yapsalardı bırak bu kadar oyuncu kaybetmeyi aksine eski oyuncularda geri dönerdi. Zaten 2 sene bize saçma sapan bir pvp sistemi dayatıldı böyle bir saçmalığı nasıl yaparlar onu anlamamışken şimdi beterin daha beteri oldu.

    Dark Legacy öncesi kanlı asa ile max hız yapıp mana ile sınırsız donmuş küre atarak oynuyordum. Şuan oyunda hiçbirşeyin bana bu keyfi verebileceğini sanmıyorum. Donmuş küreden sonra şimdi buz mermisine mecbur kalmak oyunu bana hepten daha sıkıcı hale getirdi. Diğer karakterlerin durumuda öyle örneğin korucunun ardı ardına attığı patlayan oklardan sonra şimdi hassas atış yapması da pek zevkli gelmiyor bana.

    Savaşcı harici karakterlerin uzaktan oynaması lazım şimdi savaşcıdan ne farkımız kaldı? Buzlu rüzgarı 20 kere biriktirmezsek hasar vuramıyoruz doğru düzgün o ayrı dert. Cehennem parçası dert, küre toplamak dert, bir etkinlik geliyor etkinliğe girmek illa ıvır zıvır kasmak zorundasın. Grupla oynamak zorunda kalmak benim için hepten eziyet ben eskiden birkaç şey hariç herşeyi kendim yapardım. Arka planda müzikten çok youtubede bazı programları dinlerdim hatta sesli kitap bile dinlediğim oluyordu. Grupla oynarken o tür şeylere dikkatini veremiyorsun. Hevesim kalmadığı için sargon etkinliğini yapmakla uğraşmadım youtubeden biraz bakayım etkinlik nasılmış dedim eventten çok taş gem kasma videoları çıkıyor önüme. Artık zaten o çekişmeli pvp videoalarına dair eser kalmadı pvp videosu atan yok. Umarım bir gün düzelir bu oyun.
     
    4NormaL, aBDuLHaMiTHaN and voldibey71 like this.
  11. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand



    don hücumu skili ile alakalı geri bildirimde bulunmak isterim. ne zaman ki kalabalık bir slotta kullanırsam bu skili, daha ben yere konmadan yani daha havada uçarken bütün moblar bana dönerek (çok seri dönüyorlar) hasar veriyorlar. yani skili kullanarak SÖZDE hp alacaz derken bütün hasarı paratoner gibi üstüne çekiyor. hatta videoda görünen uzakçı mobların verdiği hasar büyüleri ben havada iken yön değiştirip bi şekilde beni bulup hasar vermekte. halbuki ben skili kullandığımda yerim değişmiş oluyor ama ne hikmetse skut füzesi gibi hedefi bir şekilde bulduruyorlar ve hasar alıyorum.

    2. bir sıkıntı ise yine bu skille alakalı, bazen skili kullanıyorsun ama bir bakmışsın olduğun yere geri atmış seni ve tabi bütün hasar yine üstünde... bu skilin mekaniğinin geliştirilmesi lazım bu şekilde çok kullanışsız. sürekli atıfta bulunduğum sınıf üstüne alınmasın ama biz hp basalım derken bir ton hasar alırken adamlar kıpırdamadan kurtlarla sürekli hp yeniliyorlar.

    magenin canı az....okçunun fazla
    mage hp basamaz...okçu basar
    mage skill temel hasarı az.......okçu fazla
    mage tekillik kısıtlı alanda ve süresi olan skill...okçu sürekli zırh kırma+hasar verebilme
    mage stack biriktirmeyle uğraşır...okçu uğraşmaz direk bam bam!

    bugün videoları izlerseniz okçunun rahatlıkla 2m hp ile kangölü kan sandığı açabildiğini (yeşil özle) görebilirsiniz. bkz. hamuluk videoları

    denge gelecek mi merak ediyorum oyuna(geleceğine inanmıyorum). %olarak aynı zırha sahip okçu savaşçı ve mageye aynı mob hasar verse en çok hasarı gene mage alır.
     
    4NormaL and Damm1tmaN like this.
  12. Damm1tmaN

    Damm1tmaN Someday Author

    %100 katılıyorum özellikle hangi kafayla bizi şu stack biriktirmeye mahkum ettiler anlamıyorum.
     
    4NormaL and aBDuLHaMiTHaN like this.
  13. Kristal

    Kristal Forum Greenhorn

    Oyunu 9,5 yıl kadardır oynuyorum, bu oyuna benzer oyunları da yıllarca oynadım ama hayatımda bu kadar özenilmemiş ve saçma bir içerik genişletmesi görmedim. Oyun yapımcıları buhar teknisyeni oynayanlar için resmen karakterinizi silin demiş, bütün buhar teknisyeni karanterine sahip oyuncuların emeğini hiçe saymış. Eskiden maksimum taş türü kraliyetti ve 3 kraliyet taşından oluşan prizma taşlardı. Şimdi bu kraliyetin üstüne yaklaşık 8-9 tane tür eklenmiş (opallerle birlikte). Eklenmiş eklenmesine de benim hesabım full yeşil-mavi kraliyet taşlara sahipti ve şu an bu kraliyet taşları yerden düşüyor, ne kadar güzel değil mi oyuna yeni başlayan biri 100 level olunca yüksek mod girince kraliyet taşı yerden toplayabiliyor, biz eski oyuncular ise bir kraliyet taşı elde edebilmek için bir yıl boyunca etkinlikler yaptık lider bosslar keserek kusurlu - parçalanmış taş düşmesi için saatlerimizi harcadık, 3 tane taşımız olacak da birleştirip bir üstünü yapacağız diye aylarımızı yıllarımızı harcadık ama sonuç ne? Bizim aylarca uğraştığımız kraliyet taşını elde etmek artık 20-30 dakikalık iş, taş yükseltmek de çocuk oyuncağı haline gelmiş, eskiden bu oyunu oynayan insanlar binlerce lira para yatırırdı taşlarını yükseltmek için, yapılan tamamen emek hırsızlığı, eski oyuncuların yeni oyunculardan tek farkı antik bilgelik ama bu da başlı başına bir saçmalık çünkü antik bilgeliği oyuna yeni başlayan insanlar da farm yaparak, emek vererek ulaşabilmeli. Rün dropları oyunun ilk zamanlarında çok yüksekken şu an atsa atsa ayda yılda bir ya materi ya bilgleik rünü atıyor.

    Gelelim PvP sistemine, bu oyunu neredeyse herkes bundan 6-7 yıl önce PvP için oynuyordu, oyunun en eğlenceli kısmı PvP'ydi ve PvP'de güçlü olan oyunda da güçlü oluyordu, rütbenin önemi vardı ama artık rütbe, kasılan onca şöhret puanıyla elde edilen rütbenin hiçbir özelliği ve ağırlığı kalmadı, ha şimdi gelip bana "ama şöhretle kara ayı alınıyor, şöhret önemli" demeyin çünkü aşağıda gördüğünüz ekran görüntüsünün çok fazla örneği var, adam acemi centurio rütbesinde, acemi centurio rütbesi için gereken şöhret 140 bin ancak altında 15 milyon şöhret puanı ile satın alınan kara ayı var, tamam oyunun aşırı adaletsiz olduğunu zaten biliyoruz ama bu yapılan büyük ayıptır, birkaç kere de hiç PvP girmemiş ranksız adamda kara ayı gördüm, başarılı centurioda gördüm, şövalyede gördüm gördüm de gördüm. İnsanlar o kadar emek ediyor aylarca yıllarca şöhret kasıyor bu ayıyı alabilmek için, hiç mi emeğe saygınız yok? Bu nasıl mümkün olabiliyor oyunda da mı tanıdığı olan, torpili yaşıyor? Sanırım öyle çünkü bunun başka açıklaması yok.
    [​IMG]

    Bigpoint sağ olsun PvP'yi oyunda yok etmiş, millet PvP girmiyor, giriyor kalabalık bir loncaya, loncadakilere çayıra gelin birbirimizi 5 kere öldürelim diyorlar bir de 3996 andermanta şöhret buffı eklemişler oh ne güzel PvP girmeyin rütbe isteyen gitsin çayırda arkadaşlarıyla anlaşıp birbirini kessin, sonuç ne, kimse PvP girmiyor, dün gördüğüm fraksiyon lejyoneri bugün büyük mareşal, hayatımda gördüğüm en büyük emek hırsızlıklarını bu oyunda gördüm, şaşırmadım ama bu birinci de değil bininci de değil. PvP'ye zaten milletin girmesini engellemişler bu çayır mevzusu yüzünden, giren bir avuç insan var ancak buhar teknisyeni için PvP'yi tamamen oynanılamaz hale getirmişler, kime danıştılarsa yakın menzilli bir skill eklemişler ve bu skilli main skill olarak atamışlar, bunu PvP'de kullanmak mümkün değil, büyücü buz vermimisyle tekliyor, alev topuyla tekliyor, don novayla tekliyor, bekçisini atıyor bekçisi hem ölmüyor hem de tek atıyor, savaşçı desen deri açıp flama basıp hiddet basıyor, derisi varken vuramıyoruz, flamadaki 3 muhafız hem ölmüyor hem hasarları fazla hem de bastığı hiddet yüzünden alan daralıyor ve hiddete yakalanıp ölüyoruz dikenli kalkan süresi bitene kadar, okçu deseniz orman ruhu salıyor kurduğum mekanik kule ona kitleniyor, kurt atıyor kurtların canı yüksek ölmüyorlar ve fazla vuruyorlar, zaten okçu gelişigüzel atışla her türlü tek atıyor, maşallah hem inanılmaz menzil vermişsiniz hem de aşırı yüksek hasar vermişsiniz okçunun kurt ağaç atmasına da gerek yok
    bir tuşa basarak (gelişigüzel atış ile) rakibini hemen öldürebiliyor. Buhar teknisyeni tamamen baştan savılmış, ateşatıcı diye bi saçmalık eklemişler puan verilmemiş hali %160 hasar veriyor, hızlı güllenin puan verilmiş hali %100 hasar veriyor, puan versen %110 verecek, PvP'de de hızlı gülle yerine ateşatıcı kullanmak imkansız, millet buzlu mermiyle, gelişigüzel atışla, rahat rahat tek atabiliyorlar veya canın yarısını, çeyreğini her neyse götürebiliyorlar. Zaten savaşçıyı hiç söylemiyorum her yetenekleri tek atıyor zaten. Buhar teknisyeninin PvE'si de PvP'si de tamamen fiyasko, oyun yapımcıları resmen buhar teknisyeni oynayanlara hesabınızı silin demiş.

    Bu sözlerim forum yetkililerine değil, oyun yapımcılarıne ve bigpointe, benim gibi yazan çok var her dilden var forumu yıllardır takip ediyorum ama bu oyunun ekibi maalesef oyuncularına zerre değer vermiyor ve yapılan geri bildirimleri hiçbir şekilde umursamıyorlar. Sağ olsunlar getirdikleri kangölüne de giremiyoruz oyun yapımcıları kendileri girer artık, geçit desen düşmüyor 10 tane geçit toplamak ölüm, herkes bu oyuna para yatırıp premium almak zorunda değil, bugüne kadar premium kullanmadım, gizemli küplerden bir avuç antik bilgi ve bir avuç cehennem geçidi çıkıyor diye de kullanmam, çünkü bu oyun değil premium fiyatını, bir kuruş parayı bile hak etmiyor. Dünyanın en özenilmemiş, en baştan savılmış oyunu ama bir gün düzelir umuduyla (düzelmeyeceğini de biliyoruz) ama oynuyoruz işte senelerdir.
     
    Last edited: Feb 28, 2021
    Wolfyank, buzmavi501, 4NormaL and 3 others like this.
  14. mehmet044

    mehmet044 Forum Apprentice

    55 lv zamanında gruba ihtiyaç yokken drobu olan şeyin 100lv gelince milletin grupsuz bos kesemediği dönemde drobunun sıfırlanması ruh taşından dolayı ptye alınmayan adamlar var sözde bu yeni sistem milleti yardımlaşmaya teşvik edecek daha da beter oldu 5 kişi bosa giriyoruz 4dü ölüyo ruh taşı yok ander yok adamlar yerde yatıyor yüzüm tutmuyor yazmaya şimdi biri gelir ander var anderle al 10 k fazla anderim gitti insanlara yardım etmeyi seviyorum ama ruh taşı yardım etmemi engelliyor burdan yetkililere sesleniyorum düzelecek mi düzelmicek mi?
     
  15. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro


    Pvp olayı yeniden elden geçirilecek muhtemelen haziran ayına veya mayıs ayına yetişirse yapacaklar ve yine muhtemelen rütbe sistemini değiştirecekler sıfırlayabilirler de hiç şaşırmam. Ama bineği almayı 3996 ander ekledikten sonra kolay diye biliyorum. Eski videolarda 2,5 ay veya 3 ay içerisinde alıyorlar. Çünkü çoğu kişinin x5 yapılmasına aylardır hatta senelerdir göz yumuluyor. Hatta pvp sistemi değişince bence bu bineği almak daha da kolay olacak çünkü altı üstü binek..

    Pve'de durum ise sadece buhar teknisyeni değil tüm karakterler için geçerli, 1 veya 2 senelik hesaplar geçtiğimiz 5 ay içerisinde grup ile yoğun bir şekilde kasmışlar ise şuan 4-5 yıllık hesabı veya eskiden sağlam solo oyuncuların hesabını çoktan geçti. Muhtemelen de böyle devam edecek çünkü sosyal medya'ya daha ağırlık veriyor. Yazı ile geri bildirim almaktan ise bugün sosyal medya mecralarına kimler video yüklemiş kimler canlı yayın açmış onları takip edip ona göre bir şeyler yapmaya çalışılıyor. Grup olarak video yüklenmesi bu işlerini kolaylaştırıyor çünkü 1 videoda 1 karakterin davranışı izlemektense max5 karakterin davranışını izlemek ve fikir sahibi olmak daha kolay.

    Şu cümleye kesinlikle katılmıyorum. Çünkü düzelmesinin imkanı yok bakıldığında. Grup oynuyorsan her gün 7-8 saat ve grubunda iyiyse zaten şuan oyundan şikayet etmemek gerekir ki zaten böyle oynayanlar şikayet etmiyor.
     
  16. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Konu, son yama ile ilgili olduğundan geri bildirim başlığına taşınmıştır. Ruh taşı, ile ilgili durumun farkındayız gerekli birimlere ileteceğimizden emin olabilirsiniz.


    Merhaba,

    Konu, yeni yama ile ilgili olduğundan geri bildirim başlığına taşınmıştır. Bahsettiğiniz konulara şahsen bende katılıyorum. Sizde, eski bir oyuncu olarak daha önce de böyle büyük güncellemeler de tarz sorunların yaşandığını hatırlıyorsunuzdur eminim. Sizlerden gelen her türlü yararlı olabilecek geri bildirimlere bu yüzden ihtiyaç var ki olabildiğince çok konuyu oyun geliştiricilerine iletebilelim.

    İyi oyunlar, dilerim.
     
  17. 4NormaL

    4NormaL Junior Expert

    Karakter karşılaştırması yapmayacağım her karakterin kendine göre sorunları var ancak büyücüde çözülmesi gereken gerçekten çok sorun var umarım çözülür bu sorunlar.

    2021 Anketi gelmiş bu ankette oyundaki sorunları, oynadığınız karakterin yetenekleri ile ilgili sorunlar, yetenek antik bilgi ve grup yetenek ağaçları ile ilgili sorunları bildirebilir en son önerilerinizi bildirebilirsiniz. Ben oynadığım karakterin yetenekleri ile ilgili sorunları, oyundaki genel sorunlar en iyi şekidle bildirmeye çalıştım herkes bu ankete katılıp oyundaki ve oynadığı karakter hakkındaki sorunları bildirirse eminim bazı şeyleri oyun yapımcıları fark edecektir.
     
  18. mehmet044

    mehmet044 Forum Apprentice

    Acımasız ve kan gölü girdiginizde daha ekran gelmeden debuff vuran hayvanlar 5-6 kez dokunuyor ekran geliyor kurtulmaya çalışırken bi kaç kez daha dokunuyor bi bakıyorsun %30 40 konsantrasyon-öfke %50 hp daha haritadan ilerlemeden gücün yarı yarıya düşüyor bide süresi sıkıntı 16 x debuff yemişim bitmesine 30 sn var o anda tam kurtuldum derken arkadan bi dokunuyor 17x işin yoksa 30 dk daha bekle 2 debuff da 20x olduğunda oyun oynarken pcyi kırasım geliyor 2 ok salıyorum 3üncü oka konsantrasyon yetmiyor bu sorunla alakalı yetkililerin cevabını merak ediyorum birde şu var son yamadan sonra grup da haritaya sonradan giren adamı girişde degilde haritanın ortasına atıyor bu bos haritalarında da geçerli normal haritalarlarda zaten girişe yakın oluyo bu debuff vuran hayvanlar harita ortasında oldugun zaman hem debuff yiyorsun hem ölüyorsun premium yoksa ander gidiyor anderde oyundan pek düşmüyor günde 6-7 saat harita kesiyorum 150 ander düşüyor düşmüyor 8-9 saat aktifim oda ruh taşına gidiyor lütfen bunlara çözüm bulun yetkili kardeşlerim bi sıkıntım daha var çok yazdım ama bunuda yazmasam dert olur bana:) ara dünya eşsiz droplarını lütfen yükseltin yada bu sargon ve mortis petinde yaptıgınız gibi 1000 kangölü kesmeye bi parça eşsiz felan yapın inanın bu kadar zoruma gitmez gece gündüz a2 giriyorum hala tılsım düşmedi inanın parmaklarım kramp giriyor artık yoruldum bizimki de can bide cehennem geçiti dropları çok az bunada çözüm bulmanızı istiyorum hepsini tek seferde çözün demiyorum ama çözeceğinizin sözünü verin oda yeter bana.
     
  19. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Benimde korktuğum o. Çünkü 10 kasım 2020 tarihinde bir anket daha açıldı ve anketi ne kadar dikkate aldılar bilemem ama daha sonrasında Kara Miras yaması geldi ve sonuç malum :)
    Yine üzerime düşeni yapıp doldurdum anket ama zerre değişeceğine inancım yok. Çünkü bu zamana kadar baskıyla anca ilk pvp değişikliğinde lig'leri kaldırdılar sonra uzun süre pvp'ye dokunmadılar, yine baskı sonucu bir ban çekici atıldı. Yine baskı sonucu Dolunay ve yeni ayda drop muslukları sonuna kadar açtılar sonra bir kapaattılar kapatış o kapatış ellemediler. Geri kalan tüm olaylara kulak tıkadılar..
    Basit jesse o'barker npc'sini bile yönetemediler ki aynen bunu yazdım ve konuyu açarak canlı sunucuya beta ssunucu muamelesi yapılmasından vazgeçin demiştim.
     
    Last edited: Mar 1, 2021
  20. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand



    gerçekten artık yeter beceriksiz bir yönetim var durmadan skilleri bozuyorlar.
    daha önce de hatalı çalışıyordu bu skill sonra düzeldi neyse dedik. arkadaş bu kadar da talihsiz bir yönetim olabilir mi ya resmen bigpoint bu adamları kovup işini adam akıllı yapan, işi bilen insanlar alsın şu şirkete lütfen artık yeter.

    bakın don hücumu ile daha önce de geri bildirimde bulunmuştum. düşman başına x1 donma uygular ibaresi çalışmıyor, stack birikmiyor.

    daha nereye yazalım bilemedim?? bu yaştan sonra bana video editlemeyi öğretti jesse. iyice ezin mageyi iyice...
     
    buzmavi501 and Damm1tmaN like this.
Thread Status:
Not open for further replies.