Yeni oyuncu soruları

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Alduin, Mar 2, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Alduin

    Alduin Forum Greenhorn

    Herkese merhabalar, oyunu çok öncelerden oynamışlığım vardı. Fakat çok uzun sürmedi ne var ki tekrar karşıma çıktı ve oynama hevesim doğdu, ancak her oyuncu gibi aklıma takılan birkaç soru var öncelikle oyuna 0'dan başlarsam gelişebilir miyim? Ne kadar gelişebilirim. Oyun çok uzun yıllardan beridir aktif bir eğilim gösteriyor. Bu kadar uzun bir süredir oynayan insanlarla aramda yeni başladığım karekterle ne kadar bir fark olur yada ne kadar sürede kendimi toparlarım. İyi bir karekter oluşturmam kaç ay kaç sene sürer bunları öğrenmek istiyorum. Oyunun detaylarını oynamaya başladığım da öğrenebilirim ek bilgi vermenize gerek yoktur.
    Şimdiden teşekkürler...
     
    Last edited: Mar 2, 2021
    gameako3 likes this.
  2. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Oyuna yeni gelen içerik güncellemesi olan Dark Legacy, ile birlikte bir çok değişiklik oldu. Yeniliklere, ulaşmak için bu bağlantıya bakabilirsiniz. Gelişim süreciniz size bağlı olmakla birlikte eski bir oyuncu olmanızdan da yola çıkarak daha kolay kat edeceğinizi düşünüyorum. Son gelen yama yeni oyuncularında bence gelişmesine kolaylık sağlıyor.

    Bunun dışında merak ettiklerinizi sormaktan çekinmeyin. Aramıza tekrar hoşgeldiniz.

    İyi oyunlar dilerim.
     
    Arthemis TR likes this.
  3. Selsavuran

    Selsavuran Forum Apprentice

    0dan başlarsan gelisemezsin , 55 levele gelip tikanirsin materi kasamazsin , kure kasamazsin , TP zor geliyor slotları kısmışlar 55-100 ölüm gibi birşey olur , materi isteyen görevler için burada yakinirsin fakat seni asla anlamazlar çünkü bu oyuncuların çoğunun tuzu kuru eski carlarinda 15 20k olan rahat sende olmayacağı için eziyet cekeceksin, bilgin gelismeyecek drop rezalet , boss kesemeyeceksin aşırı güçlü olacak senin için en fazla normal kesersin onuda özle, canın çekebilir hobi olarak oyna 5 10dk gir çık para yatırma ateşe at yak isinirsin en azından , DSo kendini duzeltmedikce emek verme
     
    Nothanks! likes this.
  4. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Geliştiriciler oyuna yeni başlayacak oyuncular için çalışmalarını sürdürüyor. Nitekim şuanda haritalardaki seviyelerin çok yükselmesi hem yeni oyuncuların hem de eski oyuncuların avantajına bir durum yüksek seviyeli oyuncular düşük seviyeli oyuncularla aynı haritalara girerlerse seviyenin ortamalasını alıyor dolayısıyla iki tarafında geliştirmesi amaçlanıyor. Oyun geliştiricilerinde tam olarak yapmak istedikleri bu diye tahmin ediyorum. Sn.Selsavuran werian serverında yardım konusunda çok iyi olmamasına rağmen lütfen bütün oyuncuları da aynı kefeye koyarak değerlendirmeyiniz. Drop konusuna gelecek olursak bir önceki yamada gizemli küp dropları düzeltildi. Yeni ve büyük yamalarda böyle durumlar olasıdır. Eskiye oranla taş dropları artırıldı rünler artık yerden de toplanabilyor. Eşsiz itemlerdeki durumda bu dengenin bir parçası olarak düşünülüyor olabilir.

    Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

    İyi oyunlar dilerim.
     
  5. Selsavuran

    Selsavuran Forum Apprentice

    Küp ve taş artırılmış onuda artirmayin oyuncu kalmasın werian kelimesini dememistim bile nereden aklına geldiyse diğer serverlerde de oynadim az çok , oyunun yaptığı şey iyi olanı kaldırmak sonra yine aynı şekilde getirip oyunu geliştiriyoruz demek , taş droplari kup droplari 55lv varken iyiydi düşürdunuz , geri açtınız oranı ne anladik ?
    Göz boyama yaptığınız , yukarıda dediğim gibi oyun duzeltmedikce başlamayın.
     
  6. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Sn. Selsavuran buradaki konu yeniden oyuna başlamak isteyen bir oyuncunun oyun hakkında fikir alabilmesi, sizse konuyu sabote ediyorsunuz. Yeni içerikler ile ilgili görüşlerinizi geri bildirim başlığına yapmanız bizlere sizin düşüncenizi daha kolay bir biçimde geliştiricilere ulaştırma imkanı verir. Lütfen bu başlıkta sorunlarınızı paylaşınız. Konuyu gereksiz tartışma ortamına çevirmeyiniz.

    İyi oyunlar dilerim.
     
  7. Selsavuran

    Selsavuran Forum Apprentice

    Kusura bakmayın söylediklerim için yazmasam bile oyuna başlayınca arkadaş görecekti zaten :D
     
  8. gameako3

    gameako3 Padavan

    Öncelikle hoşgeldin.
    1. Görevleri ayırtetmeksizin yaparsan hem oyunu öğrenir hem de bol bol anderment ve taş kasarsın.
    2.Karakter hangisiyle başladın bilmiyorum ancak hızlı gelişen karakterler var savaşçı gibi yavaş ve zaman isteyen karakterler var. O yüzden acele etmene hiç gerek yok sıkıldığında hemen oyunu kapat başka bir işle ilgilen.
    3. Asla ama asla sosyal medyada video paylaşan 7 8 yıllık karakterlere bakıp kendini onlarla yarıştırma.
    4. Seviye atladıkça becerilerin hangisini iyi buluyorsan onlarla oyna unutma herkesin oyun stili farklıdır.
    5. Etkinlikleri asla kaçırma bitirmek için değil öğrenmek için oyna etkinlikleri. Bunlar dışında ek bilgiye ihtiyacın olursa yaz bu konudan yardımcı olan çok olur.
    6. Asla yüksek levellerle grup girip kasmaya çalışma çünkü bu şekilde yaparsan grup bulamadığında sıkılır ve oynamak istemezsin.
     
  9. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba Selsavuran,

    Anlayışınız için teşekkürler. Yeni gelen yamaların bütün oyuncuları etkilediği bir gerçek ancak geri bildirimlerinizi uygun başlıklara yapmanız bizlerinde işini kolaylaştırıyor. Bu vesileyle konuyu tatlıya bağladığımıza sevindim.

    Sn.gameako3 vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederiz.

    İyi oyunlar dilerim.
     
  10. Nothanks!

    Nothanks! Someday Author

    45 lvl ol yaltepiden hiraja yi aç orda 90 lvl ol seni kasacaklar orda sonra geri don ve kalan gorevlerini yap hem andermant kasacaksin hem tp kasacaksin. 100 levele kadar en seri boyle kasarsin.gorevlerden gelen anderle maymuncuk alicaksin kangolunde kutu açacaksın 140 lvl item atar kangolunde he ben milleten kangolunde pt dilenirim onlar bana keser diyosan o anderle kasada açabilirsin bu arada .uzerini full efso yapip kendi basina bisiler yapcak seviyeyye gelirsin
    Ama eski bir oyuncuyu yakalaman zor rün tozu ve bilgi çok sıkıntılı şuan.
     
    Last edited: Mar 2, 2021
  11. ρøωεƦωølŦ

    ρøωεƦωølŦ Junior Expert

    Sana hamuluku izlemeni tavsiye ederim herşeyi anlatıyor ona göre başlarsın linkini veriyorum