Feedback 247. Yama ile ilgili geri bildirimleri

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Menekşe, Feb 22, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Damm1tmaN

    Damm1tmaN Someday Author

    Bu oyun beni şu dönemler iyice sinir hastası yapacak ani bir sinirle karakteri silicem en sonunda. Dün bir q4 acımasız yapayım dedim tek başıma çok kesebileceğimi düşünmüyordumda bakalım ne kadar dayabileceğim diye merak ettim. Q4 çok zor bir boss kabul ediyorum kolaşlaşsın demiyorumda bir izin verselerde bosa azcık vurabilsem. Bir sürü köpek çıkıyor ve bu köpekler çok hızlı şekilde dönüp sana tek atabiliyor. İlk onları keseyim diyorsun 20 buz rüzgarı stackleyecenki anca hasar verip kesebilesin demeye kalmadan yeni yeni köpekler çıkıyor bir yandanda ayının baskılaması işi daha zor hale getiriyor. Köpekler zaten göze karşı bağışıklı bir yukardan bir aşağıdan ateş ediyorlar. Benim kısa süreliğinede olsa bunların dikkatini başka yere dağıtmam lazım yapamıyorum. Bizim bekçimizi hangi akla hizmet bu kadar pasif hale getiriyorlar? Bekçinin defans bakımından güçlenip, etrafındaki canavarları kışkırtıp ilaveten büyücüye hp basmasını istesek şu durumda hiç de abartılı olmaz.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  2. AyyaşBey

    AyyaşBey Someday Author

    Herkes saniyorki büyücü tekillik rüzgar atıp 4-5m vuruyor o iş öyle değil işte tekilligi Atıcan rüzgarı stackleyeceksin üstüne Nova atacaksin dibine gidip oda gidebilirsen tek yemeden yada olmeden sonra bu comboyu süre geçirmeden devam ettirceksin 2 sn duraklasan tekrar sil baştan baslican.herkes farm yaparken biz grup bul bekleki seni biri gruba alsa göz at diceksin atsam ne olacak özellikle uzaktan spam yapan canavarların olduğu haritada goz bir işe yaramıyor uzaktan bir şekilde vuruyolar zaten canın gidiyor yada oluyorsun
    Birde herkeste HP skili var HP basıyor bütün karakterler ayıp olmasin diye buyucuyede koymuşlar ama skil evlere şenlik yediğin hasar skili kullanınca aldığın hp den daha fazla bir işe yaramiyor yani .
    Yani ne desek anlatamayız o yüzden şunu diyeyim belki anlarsaniz kardeşim YouTuber değiliz biz 10-20-30 m vuramiyoruz.
     
    Damm1tmaN and aBDuLHaMiTHaN like this.
  3. HüseyinB

    HüseyinB Forum Greenhorn

    Valla bioyunda yönetici olsam ve oyuncular bana bu akdar şikayette bulunsa utanırdım ama bu oyunun yöneticilerinde o duygu yok galiba çünkü antik bilge diye birşey kasılmıyor harita farmlarken 5dkde 1 küp düşürüyorsun ondada 4veya 5 tanesinde bir 26 17 bilge çıkıyor yer drobunu söylemiyorum bile bi keresinde 4 tane almıştım %100 bonusla düşünün yeni başlayacak oyuncuların tamamen önü kesildi düşük bilgelikli hesaplar artık hesap bile sayılmıyor acaba bir antik bilgi kasma taktiği varda ben mi bilmiyorum biri açıklasın lütfen
     
    navelko likes this.
  4. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Oyunda adımlar çok yavaş atıldığı için şuan bilgelik kasmak uzun süreli bir iş haline geldi. Rün'lerin % si ile ilgili bir problem mevcut ve yine aynı zamanda maplere göre artan ölçekli bilgelik damla sorunu mevcut. Tahminimce 250. yamada herhalde bilgelik sorununa el atacaklar.
    Şuan 248. yama test sunucuna açılmış. Şaun İtem dropları ile ilgili gelişme mevcut. Sanırım ammon maplerinden normal itemin yanında birde o itemin parçası toplanacak böylece itemlerin seviyesi yükseltilebilecek. 135 lvl acımasız ittemi 145 lvl kangölü itemine çekme gibi.

    Aynı zamanda acımasız ve kangölü maplerinde rün'ler mavi ve yeşil atma olasılığı eklemiş. Günlük 250 küre parçası görevi ekleneceğini biliyorduk. Bunun yanında günlük görevlerdeki bilgeliği alıp npc'ye 1k günlük tekrar eden görev koysalar fena durmaz aslında. Ama şuan için bilgelik kasmak sadece küp'lerden çıkarak kasılıyor ama çok değil.

    Edit: 248. yamada bosslara 1k bilgelik eklenmiş.
     
    Last edited: Mar 3, 2021
    HüseyinB and aBDuLHaMiTHaN like this.
  5. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand



    mage hatalı çalışan skiller volume2. delici nova pasifi rastgele çalışıyor yani kafasına göre. skill açıklamasında rastgele yazıyor da çevirisi mi hatalı diye düşünüyorum ama ingilizcesinde de random çalışır diye bir ibare yok.

    mage ezmece devam....mage ölsün
     
    Taurissan and Damm1tmaN like this.
  6. leventgucluu

    leventgucluu Forum Apprentice

    Hocam Aynı sorunu bende Okçuda yaşıyorum.

    Sürekli skliller Bozuluyor Arı saldırısı ve Diken arıza veriyor
     
  7. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Merkez ekip videolara göre hareket ettiği için ben de artık hataları video ile göstermeye çalışıyorum. Sen de video çekmeye çalış
     
  8. Nothanks!

    Nothanks! Someday Author

    Av tuzaginin yari capi cok dusuk oldugu icin bosslara ve buyuk canavarlara tutmuyor birde zehir ateş vs element skilleri 50 kere birikebilir diyo ama kac biriktirdigi gözukmuyor dikkatimi çeken hatalar bunlar.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  9. AyyaşBey

    AyyaşBey Someday Author

    karakterde item- pet-bilgelik-rün vs. değiştirince anlık olarak karakter değerleri düşüyor ama bazen yukselmiyor karakter ekranına gelip tekrar oyuna girmek gerekiyor.örn direnç rünü cıkarıp yukselttim tekrar taktım rün statlara eklenmedi karakter atmak gerekiyor. bircok seyde sürekli bu sorun cıkmaya basladı 1 haftadır yada ben yeni farkettim.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  10. Nothanks!

    Nothanks! Someday Author

    %25 hiz veren çöl ayakkabısıyla hasar alinca verdigi debuff kurtulma skilleriyle temizlenmiyor legacyden once temizleniyodu.
     
  11. şahpazlı59

    şahpazlı59 Forum Apprentice

    haritanın bu değişimi çok saçma olmuş ya bence geri düzeltsinler çünkü çok saçma sadece olduğumuz bölgedeki yerlere gidebilyoruz her yere gidemiyoruz ammona bile çok uğraştırıcı olmuş

    işin kötüsü antik bilgi hala düzelmemiş ya da bana öyle geliyor

    haritanın bu değişimi çok saçma olmuş ya bence geri düzeltsinler çünkü çok saçma sadece olduğumuz bölgedeki yerlere gidebilyoruz her yere gidemiyoruz ammona bile çok uğraştırıcı olmuş

    işin kötüsü antik bilgi hala düzelmemiş ya da bana öyle geliyor
     
Thread Status:
Not open for further replies.