Oyuna yeniden başlamak

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by ρøωεƦωølŦ, Mar 6, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ρøωεƦωølŦ

    ρøωεƦωølŦ Junior Expert

    Oyuna yeniden başlayacağım.Öneriniz varmı acaba yeniden başlamaya değermi moderatörler cevap yazmasın lütfen onlar yazınca tartışma çıkıyor net bilgisi olanlar yazabilirmii saygılarımla
     
    Selsavuran likes this.
  2. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Ağır işsizsen başla :D
     
  3. Selsavuran

    Selsavuran Forum Apprentice

    Bir mesajınızda hamuluk izle herşeyi anlatıyor demişsiniz.
    Galiba izlediğiniz arkadaşın hesabı sağlam olduğu için sizinde hoşunuza gitti.
    Oyuna başladığınızda sizi iki şey karşılayacak İnsanların kendini beğenmişliği ve Oyunun saçma şekilde zorluğu
    Tanıdığınız yoksa yardımcı olabilecek bir kaç kişi bulursunuz onuda mumla ararsanız :D
    bilgelik diye bir sıkıntınız olacak çünkü düşmüyor 100 lv olursunuz 5 10 belki anca olur , izlediğimiz kişilerin 200+ bilgeliği bulunyor
    ne adam akıllı eşya düşer ne küre ne materi , ben bu forumda yazıyorum iplemiyorsunuz ya hani materi sıkıntısı diyorum birtek ben yazıp çiziyorum o işte yarın başlarsan karşına çıkacak hoşgeldin güzel kardeşim diyecek materi 1.5 2 2.5 k nerden bulacam deyip söveceksin belki de :D
    paran varsa petini ander çekip yükseltirsin yoksa o da kalır yeşil seviyede takılırsın petin ile elalem hesabını fullediğinde sen 100e anca gelirsin.
    görev kısmına geleyim 3 4 saattir saçma sapan bir görev için uğraşıyorum map çık yapmaktan sıkıntı bastı saçma şekilde zaman isteyen görevler veriyorlar
    Deluxe , Premium alacaksan arkadaş ortamın varsa sürekli takılabileceksiniz başla burada neyin ne olduğunu açıklıyorum modların zoruna gidiyor fakat yapacak birşey yok forumdan çıkıp oyuna girince söylediklerimi anlarsın modların bizlere söyledikleri kendilerini aklama başka bir şey değil
    Gel beraber oynayalım derdim fakat beni görünce çöp oldugumu anlayıp ne diye bunun yanına geldim diyebilirsin :D
     
  4. ρøωεƦωølŦ

    ρøωεƦωølŦ Junior Expert

    Doğru haklısın hep sen elestiriyorsun beraber oynayalım demişsin davet ettiğin için teşekkür ederim her zaman insanlara saygım vardır.Yinede tekrar teşekkür ederim

    Yok çalışıyorum ben sadece canım sıkıldığı için başlamak istiyorum
     
    Last edited by moderator: Mar 6, 2021
  5. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Öncelikle yanlış anlaşılan bir durum oluştuysa bunu düzeltelim. Hamuluk kanalı background'u olan birisi. Yani uzun zamandır Werian sunucunda oynamış(Savaşçı) sonra hesabını silip Heredur'da sıfırdan hesap açıp(Korucu) yoluna devam etmiştir. Videoları geriye doğru taradığında oynadığı karakterin ilk halini görebilirsin. O karaktere çok uzun yıllarını vermedi ama online süresi ve ilgisi yüksekti adam bu oyunu seviyor cidden :) Bu bağlamda videolarının önerilmesi çok normal. Amaç burada hem oyunun geçtiği evreleri görmek hem de oyunun mantığını anlamak. Çünkü oyun kendini tekrar eden bir modu var. Sürekli etkinliklerin ödülleri değişse de aynı kesiş tarzı ile hep aynı mantıkta etkinlikler. Diğer unsur ise yabancı dili olduğundan grup kurma veya çoğunlukla tercih edilen kişi olması ve kanalına destek sağlaması artı avantajı.

    Bu vesileyle yüksek seviye karakterleri izlemek daha doğru çünkü belli zaman sonra sizde o seviyeye geleceksiniz. Önceden bir rehber olmuş oluyor.

    Kara Miras yaması benimde kendi görüşüm evet kötü cidden. Yazdığın sorunların çoğuna katılırım ama oyundan çok beklentiyi bu oyun veremedi hiçbir zaman. Bir şeyler yapmaya çalışılıyor ama bazı şeyler de bozuluyor. Bunu kendileri de söylüyor zaten nedeni ise küçük işletmeyiz diyorlar. Diğer unsur ise şuan sizin şuan kasılmış bir hesabınız olsa yine bilgelik kazanamayacaksınız, Yine taş kasamayacaksınız, Yine materi kasamayacaksınız, Yine deluxe yada pre almayacaksınız çünkü grup olmadıktan sonra bunların önemi yok. Ha ben gruba girerim diyeceksiniz 1 veya 2 gün iyi sonra yine boşa çekeceksiniz. Bu mantığı kavradıktan sonra;

    Yazdığınız sorunlar da ben mesela şuan da sıfırdan başlayacak olsam ve oyunda kimseyi tanımıyorsam yardım almadan ne yapabilirim?

    *Sadece sarı görevleri yapardım. Turuncu görevleri saklardım. Bilgelik,pet,koleksiyon çantası gibi durumları çok önemsemezdim. Veya türevlerini. Gizli Tilki Servisi (GTS) en sevdiğim harita derdim. Son bosdan sonra sandık açılıyor ve içinden 20 bilgelik düşüyor. 55 lvl olunca ondan daha çok sevdiğim harita çöl olurdu. Çünkü yaratıklar durmadan yenileniyor.
    *Normal mod ana haritam olacağı için ilk hedefim itemleri c1 kesecek duruma gelmek olurdu. Uzun süre acımasız ve kangölü mapinden uzak kalırdım.
    *Oyunun zorluğu kısmında çok kasılmış bir karakterde zorlandığı için yine önemsemezdim.
    *Materi isteyen görevde materim yok, tekrar eden materi görevlerini de yapamıyorum bırakırdım o görevi yapmaz ilerleyen yamalarda düzelince yapardım. Lvl kasma işinin tamamını dünya maplerine bırakırdım. Ammon mapleri kapıları vs hiç uğraşmazdım.
    *Her ay kesin gelen Yeni Ay ve Dolunay mapinde kangölü veya acımasızda debuf yaratıkları olmayacağından bu noktada party bulmaya çalışabilirdim. Ama bulamasam da ilk c1 tecrübemi bu mapte sağlardım. Hem taş hem rün.
    *Hızlı kasmak, Bir anda tüm rünleri elde etmek bir anda tüm etkinlikleri yapmak yerine daha stabil daha kendimi yormadan giderdim. Varsın insanlar hızlı kessin, her şeyleri alsın sorun değil. Sonuçta kimseyi tanımıyorum.
    *Güncel yama duyurularını, forum haberlerini ve videoları takip eder birşeyler öğrenmeye çalışırdım.
    *Bu yamada grupsuz kasmak aşırı zor olduğu bilincinde olacağım için solo takılarak zamanı daha verimli kullarım, İlerde gelebilecek yama değişikliğinde oyunda ki değişiklikler, ödüller, etkinlikler vs zaman ilerledikçe bende yavaş bir şekilde karakterimi güçlendirirdim. Bir bakmışım partylere girip kasmışım bir bakmışsın solo normal mod hala kesiyorum vs.

    Yazdığım maddeleri aşırı daha da uzatabilirim çünkü oyunun bir çok evresi, bir çok haritası, bir çok yolu ve kombini var. Oyunu seviyorsan ve zamanın büyük bölümünü ayırmak istiyorsan bunları yaprak başlarsın zamanla gelişirsin.

    *Oyunu bilen mumla arasın sözüne gelince oyunda zamanım olunca mesaj gelirse genelde yardım ederim. Fakat bu çok süistimale açık bir durum. Bazen yardım ettiklerimden o kadar çok mesaj geliyor ki 1 saat oynayıp çıkacam modundayım sürekli mesajlardan sadece mesajlara cevap verip çıkıyorum. Oynamamış oluyorum. Diğer unsur insanların karakterini bilmeyip hemen bana kangölü kessin hemen acımasız kessin. Sağlam item düşürürüm açgözlülüğü. Yani kimse yerini, duruşunu bilmemesinden kaynaklanıyor.
    Bu yüzden zamanla bu yardım olayını bıraktım. Hatta çoğu zaman grupla bile kasmıyorum arkadaşım gelirse grubu gizliye alıp 2 miz map dönüyoruz mesala. Umarım yardımcı ve açıklayıcı bir yazı olmuştur.

    Saygılarımla
     
    Last edited: Mar 7, 2021
    aBDuLHaMiTHaN likes this.