Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. 5xN1

    5xN1 Forum Apprentice

    Ten plameňomet na teste má aj väčší záber do šírky, ale tú zväčšenú a posilnenú olejovku by som bral všetkými desiatimi. Nahodil som hlavu z khaly, ktorá dáva tri body do oleja a na mape je to poznať.
     
  2. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Vzdycky kdyz neco daji, tak za to neco seberou a zajimalo by me, co to bude tentokrat :)trp je na mapach traged, tohle by mohlo trochu pomoct, tak za odmenu treba pokazia krvavyho maga, aby nam ztizili bosse nebo neco takoveho cekam. Prestoze jsem musel dohanet desetitisice kritiku za q1ozdobu a hlavne q9boty, ze som nebol uplne v cici a mel vubec nejakou dmg a dalsi rance kritiku, protoze nemuzu na bosse inak nez krvavym magem, tak cekam zasah prave tam, jestli ne, bude to ok. Ostatni klasi si ten kritik nadelaj naozaj easy, jen boty z pametovky a zabax nebo mortis pet a si uplne jinde a kazdej stupen onyxov ti prida 1k, ale me jen necelych 700
    No as tou khalys helmou je to taky pekny XXX, kdyz mas ve skupinách trpa co ji nema a hodi olejovku pod neco prvni, tak ikdyz ji ja hodim pres ni, tak mam mensi dmg diky mensi redukci na plamen od jeho olejevky


    * upravil Divine
     
    Last edited by moderator: May 11, 2021
  3. 5xN1

    5xN1 Forum Apprentice

    Drop prastarých znalostí z bosov mimo medzisvet nie je garantovaný?
     
  4. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    Je garantovaný, ale nie na normale.
     
  5. 5xN1

    5xN1 Forum Apprentice

    Točil som meduzu nemilosť a teda vždy nepadli, z desiatich pokusov padli asi tak 6x.
     
  6. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    To bohužiaľ nemáš pravdu, dnes dal 5000 portov a drop znalostí je cca rovnaký, ALE padajú stále na nemilosti.
     
  7. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    ty skaces portem na bosse za klice?:D tak to se fakt vyplati:D
     
  8. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    ahoj, bol som si preverit drop prastarých znalostí MIMO medzisvet s bosov a máš pravdu s 10x mi 1x nepadli znalosti. bol som toho názoru že padaju každé kolo.
    ZEFYR1-CR
    poprím ťa nabudúce bez invektív a vysmievania sa kedže tvoja odpoveď nemá absolútne nič spoločné s odpoveďou k hráčovi môžem tvoju odpoveď vyhodnotiť ako spam. som tiež len človek, stačilo len upozorniť.
     
  9. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    Zadny spam to nebyl od zacatku bylo jasny na co se pta a po tvem prispevku sem se zeptal jestli fakt skaces bosse udivene a uprimne me to v tu chvili ta predstava pobavila proto ty smajliky :)
     
  10. ProEmy

    ProEmy Forum Greenhorn

    To by mě tedy zajimalo co teď mám dělat, když těch rohů potřebuju 100, navigace ukazuje pořád do Tetaconetlu a ani tam ani v Telepolosu prostě žádní démoničtí strážci nejsou.
     
  11. Robocop

    Robocop Forum Connoisseur

    ale ano su tam ti demoni mam to hotove. aj titul vladca mam hotovy
     
  12. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    ale jsou ale ne pokaždé a spíše vyjímečně. Jsou to ti tlusťoši co vyvolávají ty malé démonky. Na jejich farmení je nejlepší plášť který ti dává +1 do vedlejších úkolů bohužel na menší postavě ho nemám takže je to na delší dobu hraní.
     
  13. setoneto

    setoneto Forum Pro

    No a ten plast na +1 na vedlejsi ukoly seberu ted kde? Kdysi kdyz ho davali do eventu nebo kam jsem ho vyhodil a za komunitni mince uz nejde koupit, beham kvuli tomu hagastovku 2x jak sasek. Radsi to delam rovnou na krvi, obehnu bahna na 3truhly a sklidim travu na buffy, ale to solo 2x vycistit zabere pulhodinu a to je docela ztrata casu, kdyz k tomu pripoctu klikani dennich vyzev, tak jsem hodinu nepouzitelnej. To je asi ta podpora skupinoveho hrani, ty denni vyzvy :) nemohl by to nekdo z odborniku v bp alespon srovnat, jakoze treba regionalni bossove od normalu po krev a pak q bossove? Stejne kazdej den davam 5/10mini + 3xboss q za pekelny a rad bych u toho prestal velmi sproste nadavat. No a za rok dva treba pridat neco tak pokrocileho jako rozdelit to jeste na predvolbu pekla sf goldy, ze by nekdy hra pochopila me oblibene volby a ty mi nabizela prednostne... :) Cekal jsem, pri draganovi nebo cem byly plaste v postupu, ze by mohl nektery z nich byt +1 ale to jaksi neklaplo, tak dikes za tipy :)
     
  14. Cotopaxi78

    Cotopaxi78 Forum Pro

    Jsem nějak zmatený z těch plánovaných změnách skillů. Jestli jsem to dobře pochopil, tak pak nebudu vědět zda dřív skákat jak jojo nebo jezdit výpadem sem a tam, abych si zvedl škody anebo nalamovat zbroj přes tři skilly a mezitím u té první varianty mi vyprší čas, takže můžu začít znova. A liška se skilly má furt 5 slotů, takže co do ní narvat. Jak jste to warové pochopili?
     
  15. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    no co sem se na to dival tak z dalky nezkousel sem kombinovat ale vypada to strasne dobre pro wary az se mi tomu ani nechce verit:)

    treba draci kuze bude na max lecit 48% a trvat 18s to je fakt prehnany :) ne ztekly svih na max redukce zraneni od nepratel 45% to uz muzu stat fakt uplne vsude na kazde obtiznosti:)


    no ted sem si testoval vsechny klasy a musim rict jestli uz to tak nechaji tak jak sem nikdy nechtel hrat za vice postav ted bych si klidne zahral zkousel sem regeneraci rangera maga a trpaslika a pecka uzasny :) libi se mi to prepracovani:)
     
    Last edited: May 18, 2021
  16. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    Ahojte, mám pre vás informáciu Vážení hrdinovia,
    Zajtra, 27. mája, servery vypadnú a bude nasadených vydanie 250. Toto vydanie prinesie niekoľko zmien vyváženia schopností a zručností.
    Grima NPC a jej obchod sa vracajú! Určite navštívte výstavisko v Kingshill
    Začnite odpočítavať
    08:30 hod
    Spustite údržbu
    09:00 hod
    Údržba dokončená
    10:00 hod
    všetky časy sú vo formáte SEČ
    Podrobné patchnoty nájdete na vašom DC a fórach!
    Váš tím Drakensang online
     
    micuna13 and -Touchwood- like this.
  17. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

  18. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    micuna13, *Dal*, Radec and 4 others like this.
  19. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    Ďakujeme ti ;)
     
  20. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Paráda Ampíku díky.