Karakterim kayboldu gözükmüyor

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by _Ḕulalia_, May 22, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. _Ḕulalia_

    _Ḕulalia_ Forum Greenhorn

    Merhabalar, ben oyuna yeni kaydoldum da istemciden girmeye çalışıyorum 32 lvl Korucu hesabım vardı xEulalia nicki Grimmag serverında ama facebook ile oturum aç dediğimde boş çıkıyor karakter oluştur yeri çıkıyor. Karakterim gözükmüyor emeklerim boşa mı gitti yeni vip almıştım kullanamıyorum giremiyorum sildim kaldırdım tekrar indirdim istemciyi yine aynı şekilde gözükmüyor ne yapacağım lütfen en kısa sürede yardımcı olur musunuz.
     
  2. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba Sn._Ḕulalia_,

    Yaptığımız incelemelerde Grimmag sunusunda xEulalia nickinde herhangi bir karakter bulunmadığını teyit etmiş olduk. Başka bir sunucuda oynamadığınıza emin misiniz ? Karakterinizi açtığınızda facebook hesabınız üzerinden mi kayıt olmuştunuz ? Yoksa e-posta üzerinden mi kayıt yaptırdınız ? Konu ile ilgili daha detaylı bilgiyi destek ekibimizle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Ayrıca hesabınızda satın aldığınız ürünlerin fatura ve dekont gibi bilgileri de bilet atarken eklemeniz sorunu tespit etmemizi kolaylaştıracaktır.

    İyi oyunlar dilerim.