Şans Faktörü?

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by KaranlıkMiras, Sep 24, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. KaranlıkMiras

    KaranlıkMiras Forum Greenhorn

    Merhaba arkadaşlar, sizce oyunda şans Faktörü mü olmalı yoksa elde etmek istediğinizi kesim sayısı veya ilerleme üzerinden mi elde edilmeli.

    Genel anlamda oyuna baktığımız zaman ;

    Talih Mücevheri
    Malzeme Mücevheri
    Diğer Mücevherler
    Event Silahı

    Gibi ekstra avantaj sağlayan şeyler şans Faktörü olarak düşüyor çoğu insan da bu durumdan rahatsız.

    Şöyle bir şey olsa daha iyi olmaz mı?

    Örneğin event silahı için son sayfa ilerlemesi ara kangölü modunda 100 tur ilerlemeye denk getirilse insanlar böylece emek sarfederek alsa bu silahı.

    Malzeme mücevherinde her yüz tur hogni de bir adet verse, talih mücevheri gibi şeyler 100 k drakenle satılabilse oyun herkes için eşit olmuş olur ve çok zevk alınır inanın bu saydığım nedenlerden dolayı insanların %90 ı bu oyundan vazgeçiyor.

    Yani şimdi oturup düşünelim hiç mistik setten şikayetlenen oyuncu görmedim çünkü map oradaydı git emeğini ver yap ve senin olsun bu tamamen adildi.

    Umarım fikirlerinizi sunarsınız açıkçası yöneticilerimizin de bu konuda düşüncelerini merak ediyorum hepinize iyi oyunlar diliyorum.

    Dipnot (şahsım yukarıda saydığım tüm mücevherlere ve event silahına sahiptir, bu yazıyı yazma nedenim, altınla hakikatle ve 450 k ander harcadığı halde event silahı düşüremeyen lonca arkadaşlarımı gördüğüm için konu açma ihtiyacı hissettim.)
     
  2. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba KaranlıkMiras,

    Görüş, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyu merkez ekibimize değerlendirilebilmesi adına bildireceğiz.

    İyi oyunlar dileriz.
     
    KaranlıkMiras likes this.
  3. Xequarth

    Xequarth Forum Apprentice

    RNG muhabbeti drop olan her oyunda var ama DSO'daki bazı eşyaların düşme şansı biraz garip. mesela malzeme mücevheri için haritaya gireceksin boss çıkacak + bosstan mücevher düşecek ya da zor düşen herhangi bir unique için farm yapacaksın + güzel temel değerli olması denk gelecek... katmerli RNG var oyunda :)