Oyuna yeniden başlarken neler yapmalıyım ?

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by TheNyx, Sep 19, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. TheNyx

    TheNyx Forum Greenhorn

    Oyunu yıllarca oynadım (5 belki daha fazla) ve birkaç sene önce bıraktım. severek oynuyordum ve geçen sene bir bakayım dedim. tekrar indirdim hesabıma girdim büyük değişiklikler olduğunu gördüm. biraz yakalamaya çalıştım ama tek başıma bir yere kadar anlayabildim. sonrasında zevk alamadığım için bıraktım yine.
    durum şu: tek bir karakterde oynuyordum o da korucuydu. ben oynadığım sıralarda beni tatmin edecek kadar güçlüydü, güzel eşyaları vardı, mücevherleri falan iyiydi. tekrar oynadığımda ise artık eskisi kadar iyi olmadığını fark ettim. benden düşük leveldeki moblarda bile sorun yaşar olmuştu. neyi nasıl düzelteceğim hakkında da bir fikrim yoktu.
    baştan başlayıp yeni bir karakteri mi kasmalıyım yoksa benim göz bebeğimi eski mutlu günlerine döndürmemin imkanı var mı? varsa nasıl ve neler yapmalıyım?
     
    CHAS3R likes this.
  2. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online


    Merhaba TheNyx,

    Öncelikle aramıza yeniden hoşgeldiniz. Karakteriniz hakkında bir ekran görüntüsü paylaşabilirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz.

    İyi oyunlar dileriz.
     
  3. TheNyx

    TheNyx Forum Greenhorn

    [​IMG]https://imgur.com/SmGsRHu

    https://imgur.com/rNHLqEN[​IMG]
    şuan buildim böyle. internetten bulduğum bir zehir buildini yapmaya çalışıyordum fakat rehber bulamadığım için biraz rastgele gittim.
     
  4. samett190318

    samett190318 Forum Greenhorn

    Hangi Server'da oynuyorsun, Heredur'da oynuyorsan büyücü olarak yardım edebilirim, nick : SleepDealer
     
  5. TheNyx

    TheNyx Forum Greenhorn

    werianda oynuyorum
     
  6. samett190318

    samett190318 Forum Greenhorn

    Orada artık oyuncu kalmadı, ben de eskiden Werian'da oynuyordum. Sıfırdan hesap kasacaksan eğer sana naçizane önerim kalabalık bir serverda oynamak olacak.
     
  7. TheNyx

    TheNyx Forum Greenhorn

    hadi bee kötü oldu öyleyse. salayım mı bu çarı? yeniden mi başlayayım?
     
  8. samett190318

    samett190318 Forum Greenhorn

    Ne kadar iyi bir hesaba sahip olduğunun bir önemi yok, serverda oynayan çok az o yüzden bir manası yok. Eğer oynamak istiyorsan kalabalık serverda oyna ki keyif al
     
  9. TheNyx

    TheNyx Forum Greenhorn

    o zaman heredurda sıfırdan başlama zamanı diyelim .d