Discussion Ötletbörze

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Bundin

    Bundin Regular

    Amúgy játékban megléphetnék, azt hogy leviszik az összes statot, mert a túlterheltség egy része biztos hogy abból is ered, hogy a szerver brutális számokkal kell számoljon, amikor kevés az ember fenn, akkor nem probléma ezek a hatalmas összegek, de amikor mindenki is feljönne, akkor brutális számítási kapacitás kell ezekhez a brutális értékekhez, ez okozott már problémát más nagyobb MMO-nál is.
    Annó még lvl 50-en 12k sebzés volt a max, többen tolták akkor mint most és mégse volt gond, aztán lvl 55-ön felment 100000-ig is a sebzés, lvl 100-on meg most 0.5M-1M és ez csak az alapsebzés nem a kiosztott. És akkor csak sebzésekről beszéltünk, HP, boss HP, egyébb statok is nőttek ez azért sok szerintem itt is szervernek, nyugodtan mindent durván lehetne osztani százzal persze tudom, a köveket is akkor újra kell balanszolni, de mindenkinek jobb lenne, ha flottul futna a szerver....
     
    Last edited: May 10, 2023
    bibere likes this.
  2. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Evvel egyetértek én is. Az utolsó 4 számot le lehetne venni mindenről. Minek az a sok nulla.
     
    Bundin likes this.
  3. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Szerintem elég komikus, hogy egy friss 2 hónapos karival már a legnehezebb "Habfűrdő" nehézségi szintet szólózzák a játékosok. Igy lehet sejteni, mennyire élvezetes a játék egy fullos karakternek.
    Jó lenne ha bevezetnék most már a Habfűrdő II. szintet ahol II. rangú tárgyak esnének. Mint régen.
    Habfűrdő II.-ben nem lehetne portolni, (akinek kell az menjen végig map 1-2-ön) brutál nehéz lenne még fullos kariknak is, zöld pokoli tőredékkel lehetne bemenni, amit csak Habfűrdő I. szinten lehetne gyűjteni.
    És droppoljon nagyon kevés tárgyat (zöld-kék ne is essen) és a lényeg, hogy egyedit tényleg nagyon ritkán dobjon, az legyen igazi unikum. Természetesen a munkapadon se lehessen II. rangú egyedit összerakni, azt kérem kifarmolni lehessen csak.
    Ez lenne az én ötletem, igazán nem nagy fejlesztői munkát igényelne és máris lehetőséget és célt adna az unatkozó fullos kariknak. Köszi.
     
  4. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent


    szerintem meg mindegy csak működjön. már az is nagy kihívás ennek a kotla játéknak.
     
    Bundin likes this.
  5. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Hello. Látom tesztszerveren megjelentek új ékkövek. Nekem már most is tele van mind a 3 ékkőmedál, olyan kövekkel amit nem lehet nélkülözni. Akkor mit kezdjek majd az új ékkövekkel, ha nincs hely ahova berakjam?
     
    opos2012 likes this.