Game FAQ A küldetések alapjai

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  Küldetések

  Segítségedért cserébe Duria lakói bőkezű jutalommal látnak el. Itt az ideje a harcoknak és a győzelemnek!

  A küldetések alapjai:

  Feladatokat a felkiáltójelek alatti NPC-től vállalhattok el, maga a felkiáltójel jelzi, hogy kitől kaphatsz küldetéseket. Különböző feladatokat kaphattok (pl. ölj meg x számú ellenséget, beszélj más NPC-vel, gyűjts különböző tárgyakat, stb.) A feladat elvállalása után az NPC-k felett egy kérdőjel jelenik meg, ha végeztél a vállalt feladatoddal, vissza kell térnetek hozzájuk, hogy begyűjtsétek a megérdemelt jutalmakat. A lehetséges jutalmak a következők: pénzérmék, andermant, egyedi tárgyak, és a 40-es szint alatt tapasztalatpontok.

  [​IMG]

  Miután a küldetést elvégeztétek az üres négyzetekbe pipák kerülnek, így, ha elfelejtődne valami, ott megnézhetitek mi hiányzik. (Abban az esetben, ha x számú tárgyat kell összeszednetek, akkor azt is, hogy mennyit kell megszerezni és mennyi van meg belőle)

  [​IMG]

  Egyszerre maximum 10 küldetést vállalhatok el, a felvett küldetéseket a küldetések menüpontban találhatjátok meg ("Q" billentyű)

  Küldetések és Mini Térkép

  A mini térkép ("M" billentyű) jelzi az összes küldetési lehetőséget (? És !). A kérdőjel a mini térképen új küldetéseket jelent, valamint annak az NPC-nek a helyét mutatja, akinél a feladatot felveheted, valamint leadhatod. Ha egy másik NPC-vel kell beszélned, vagy egy adott helyről lévő tárgyat kell begyűjtened, elég csak rákattintanod és ezzel el is végzed a feladatot.

  [​IMG]

  Miért vannak néhány helyen kék felkiáltójelek?

  Egyes küldetések többször is megismételhetők, ezeket jelzik a kék felkiáltójelek. Fontos azonban, hogy ezek már nem adnak plusz bónuszokat vagy andermantot, csak érméket. Tehát a fejlődést nem különösebben segítik elő , viszont pénzgyűjtésre ideális.

  Miért fordulhat elő az, hogy nincs több új elérhető küldetés számomra?

  A küldetések szintekhez kötöttek, így, ha egy bizonyos szinten elfogytak a küldetéseket, a maradék tapasztalati pontot önerőből kell növelnetek. Ennek a legegyszerűbb módja, ha nagyjából azonos szintű szörnyeket öltök, vagy csoportban elindultok megvívni a szinteteknek legjobban megfelelő főbossal.

  Hogyan szabadulhatok meg a küldetéstárgyaktól a tárhelyemben?

  Ha egy küldetést mégsem akartok elvégezni, de már felvettétek, nyomjátok meg a Küldetés menüt ("Q" billentyű), ezután a kuka jellel törölhetitek a küldetést. Amint egy feladat törlésre kerül, a hozzá tartozó tárgyak is eltűnnek a tárhelyből.

  Mit kell tennem, ha négy tárgyat kell összeillesztenem a feladat szerint?

  Annyi a teendőtök, hogy a tárgyakat elviszitek a munkapadhoz és összekovácsoljátok, mintha pl. négy mágikus gyűrűt raknátok össze.

  A küldetés szerint fel kell vennem egy tárgyat, de az adott területen nem látok kérdőjelet. Mi lehet a baj?

  Semmi. Több küldetésnél előfordul, hogy az összegyűjtendő tárgyakat nem a földről kell megszerezni, hanem bizonyos fajta szörnyektől kapod meg, miután megölted őket. Ezeket a szörnyeket a térkép nem jelzi, magatoknak kell megkeresni, azonban a küldetés menüablakában megnézhetitek azt a fő területet, ahol a szörnyek találhatóak.

  Mi változik a küldetésekben, ha csoportosan teljesítjük őket?

  Lényegében a kivitelezésben semmi. A feladat ugyanaz marad, de csoportban könnyebb teljesíteni. A csoport összes tagja megkapja a jutalmat és egyedileg mindenki megkapja a feladatból járó tapasztalati pontokat is, azonban a szörnyek után járó tapasztalatpont elosztódik a csoport tagjai között.
  Ha x számú szörnyet kell megölni, bárki öli meg a csoportból, a csapat összes tagjának számolja a feladat teljesítéséhez.
  Ha egy bosst kell legyőznötök, akkor is egyedileg beleszámolja a küldetésbe, tehát úgy veszi a program, mintha egyedül győztétek volna le, csak a szörnyből járó tapasztalatpont osztódik.

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Thread Status:
Not open for further replies.