Technical FAQ A support - A Drakensang Online ügyfélszolgálat

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 8, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  Mi az a support?
  A support nem más, mint a Drakensang Online játék ügyfélszolgálata. Ha problémátok van a játékban, panaszotok van, vagy bármi olyan jellegű kérdés, amire a fórumban nem kaptatok, nem találtatok választ, akkor vegyétek fel a kapcsolatot a supporttal.

  Milyen gyorsan válaszol a support?
  Amilyen gyorsan csak tud. A support hétköznap 9-19 óra között a legaktívabb, ebben az időszakban akár néhány percen belül is választ kaphattok.
  Azonban a supportnál is emberek dolgoznak, akik pihennek, eljárnak kikapcsolódni, szabadságra mennek, stb..., tehát hétvégén nem kerül minden kérdés, probléma azonnal megválaszolásra.
  Ilyen esetekben várjatok türelemmel, minden elküldött kérdésnek, problémának utána járunk.

  Ha nem kapok választ a supporttól, írjak új üzenetet?
  Ne! Ha ugyanazt a problémát több üzenetben is megírjátok, csak a dolgunkat nehezítitek meg, a feldolgozási időt hosszabbítjátok. Tehát kérek mindenkit, hogy amennyiben a supportnak ír, egy problémával kapcsolatban csak EGYSZER tegye azt meg. Ha pedig bármi fejlemény van az üggyel kapcsolatban, akkor az üzenet elküldése után kapott automatikus válaszra válaszoljatok és NE írjatok egy új üzenetet a kapcsolatfelvételi oldalon.

  Hogyan érem el a supportot?

  Hogy a jövőben egy jobb és gyorsabb supportot tudjunk számotokra biztosítani, egy kapcsolatfelvételi oldalt integráltunk a játékba. Ezt nagyon egyszerű megtalálni, egyszerűen jelentkezzetek be a játékba, és kattintsatok a Support feliratra. A leveleiteket csak akkor kapjuk meg, ha a kapcsolatfelvételi oldalon keresztül írtok nekünk, vagy ha egy általunk kiküldött válaszra küldtük választ.
  Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy a problémátokat a lehető legrészletesebben írjátok le, hogy már az első válaszunkban megoldást találjunk a problémátokra, és ne húzódjon felesleges levélváltásokkal az ügy. Ha a játékon belül használjátok a kapcsolatfelvételi oldalt, akkor az e-mail cím és a UserID automatikusan elküldésre kerül, ezt nem szükséges külön megadnotok.
  Ha levelet írtok, azt a megfelelő, kulturált hangnemben tegyétek. Ha a mondandótokban vulgáris, szexista, szélsőjobb illetve politikai megnyilvánulások vannak, a leveleteket ignoráljuk, a segítségünkre ne számítsatok, sőt, súlyosabb esetben a felhasználói fiók ideglenes vagy akár végleges zárolásával is szankcionáljuk a szidalmazást.
  A support tagjainak, valamint a Bigpoint GmbH bármely munkatársának sértegetése és szidalmazása szintén azonnali, akár végleges kizárást vonhat maga után!

  Figyelem!
  Kérek mindenkit, hogy csak akkor írjon, ha valóban komoly problémája van az accountjával vagy fizetéssel. Minden olyan levélre, amelynek témáját a fórumban már többször kibeszéltünk, vagy a Drakensange Online GYIK-jában le van írva részletesen, a fórumba való irányítással fogunk megválaszolni!
   
Thread Status:
Not open for further replies.