Technical FAQ Account és karaktertörlés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  Karakter törlése

  Minden felhasználónak legfeljebb 5 karaktere lehet accountonként. Az accountok száma nincs korlátozva egy felhasználónál. Ha törölni szeretnétek valamelyiket a következőt kell tennetek:, kattintsatok a törlendő karakter nevére, majd nyomjatok rá a törlés ikonra. A karakter ebben az esetben minden egyes tulajdonságával, tárgyával törlődik. A karakterek törlése már ingyenes.

  [​IMG]

  [​IMG]


  Fiók törlése:

  Ha csak új fiókot akartok létrehozni, azt a már megszokott módon megtehetitek. Azonban, ha nem csak a karaktert, hanem az accountot is törölni szeretnétek, akkor azt levélben kell elküldeni a Support számára.

  Ha valami oknál fogva töröltetek egy karaktert, amit aztán később szeretnétek visszakapni, akkor is a supportnak kell intézni egy levelet bejelentkezve böngészőből a fiókból.


  SUPPORT MEGJEGYZÉS: Egy accounton (az összes karaktert beszámítva) maximum 2 alkalommal áll módunkban karaktert visszaállítani, amennyiben a kérelem a karakter törlésétől számított egy hónapon belül beérkezett hozzánk.

  Minden esetet, ahol a maximális visszaállítások száma megvolt, vagy túllépte az egy hónapot, a support nem fog tudni segíteni.


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Thread Status:
Not open for further replies.