Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Három új bónuszkód:


  kod_2020.03.jpg
   
  Last edited: Mar 25, 2020
  bibere likes this.
 2. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

 3. Hentes0

  Hentes0 Forum Apprentice

  Nem mondom ez a pvp kör nagyon bejött (és már el is kezdődőt), gondolom mondanom se kel hogy a piros oldalon álltam :) Nagyon ráférne valami változás a pvp-re.

  [​IMG]
   
 4. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Modtársammal esett meg az alábbi, az ő mosolya se volt őszinte...


  pvp.png
   
 5. Hentes0

  Hentes0 Forum Apprentice


  Azért ott kétszer annyian voltak mint nálunk. :)
   
 6. Bundin

  Bundin Advanced

  Hát kíváncsiságból lementem Morblikhez inf3-on a férgektől odafele menet 6*12 haladás vicc, morbliktől 60 haladás az se normális aki ezt kitalálta, a poén az csak az hogy ha bemegyek haláloson egy kör ad 54 haladást, inf3-ra belépni 144 kulcs, míg halálosra 48 ami azt jelenti 3 halálos kört tudsz menni, ergó 3*54=172 haladás hogy is van ez? Hamár nehezebb fokozaton meg az ember, és 3x annyi a belépő ára akkor ennek megfelelpően legyen már nagyobb az nyomorúlt zsákmány is, melyik hülye fog ilyen belépőárak mellett ezen a Morblik részen menni nehéz fokozaton?Megsúgom senki! Ja fájdalmason 6 kör jön ki ebből körönként 52 haladás szumma 312 haladás egy inf3 belépőért.
   
  Last edited: Apr 3, 2020
 7. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Active Author

  Sziasztok, erről a tavaszi fesztiválról van valahol infó? Mert az angolon nem találtam.
   
 8. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  A tavalyit tudom beidézni:


   
 9. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Active Author

  Köszi igy már eszembe jutott mi ez
   
 10. giliszta

  giliszta Regular

  nekem van 379 kamu tojásom. fel tudom majd használni a mostani eventnél?
   
 11. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Úgy gondolom, hogy igen. Bízok benne nagyon, nekem is van elspájzolva 828 db... :)
   
 12. Bundin

  Bundin Advanced

  Van 6518 db :D
   
 13. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Hmmm, de lehet, hogy el lehet adni simán, mert csak korábban számolta be eventhaladásba...

  Mindegy, nemsokára kiderül....

  :rolleyes:
   
 14. Adrienn27

  Adrienn27 Junior Expert

  Az új kis kísérőket melyik szinten érdemes farmolni a tojásszigeten, hol a leghatékonyabb?
  Kinek mi a tapasztalata?
   
 15. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  [​IMG]

  Egy játékos hívta fel rá a figyelmünket, hogy ebben a "gombakörben" állva elkezdenek jönni a szörnyek hullámokban, és haladást is dobnak. Két fajtája van. Ha 3db aranytojás is van a körben, akkor 3 troll jelenik meg csak, ha nincsenek tojások, akkor a "hagyományos" szörnyhullám indul el.
  (Esetleg megérheti hordani a Téli Event Mikulás-zsákját.)
   
  bibere likes this.
 16. Adrienn27

  Adrienn27 Junior Expert

  Igen és talán ki is egészíthetnék azzal, hogy ha belépsz a körbe és megjelenik a gombakör szélén a 3 aranytojás, várni kell kb 10mp amíg megjelenik 3db lila körös troll ha azt leverjük kapunk egy halom cuccot plusz úgy lehet csak utána rákattintani az aranytojásokra amiből szintén lehet kapni kissé nagyobb számú haladást pl. haláloson 3x25 pottyant belőlük nekem míg inf1 3x40. Mert ha lenne event leírás vagy a tavalyinak a kiegészítése mennyivel, de mennyivel egyszerűbb lenne, nem is értem régen mindig volt leírás, hogy ez mostanság miért vándorolt a hanyagolás irányába gőzöm sincs.
   
  Hugger and bibere like this.
 17. Finstandantilus

  Finstandantilus Someday Author

 18. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  Sajnos már nem kapunk fordításokat mivel, a BP nem fordíttatja le őket kölsős céggel, ha meg mi kezdenénk el lefordítani: az az esetek 80%-ban még nem is lenne baj, 1-2 oldal, de van amikor 10-20 oldal is simán bejön. A probléma akkor lenne, ha a játékosok felháborodnának, hogy nem fordítok(tunk) le 20 oldalt feláldozva 5-10 órát (mert ugye úgy kellene lefordítani, hogy később ne lehessen belekötni, ami a Magyaroknak nagyjából a Hobby-t jelenti), így nem fordítunk le semmit. Illetve, ez sem teljesen igaz, mivel: Ladyszabrinának le szoktuk fordítani, mikor van időnk, de azt is úgy, hogy felveszi a fordítást diktafonra és onnan begépeli. Tehát ezért van hanyagolva...
   
 19. Adrienn27

  Adrienn27 Junior Expert


  Hagy ne válaszoljak erre teljesen őszintén jó?...:D mert akkor vélhetően megint csak jönne, "hogy mi magyarok....." duma, hozzá teszem, hogy én személy szerint nehezen viselem az általánosítást, szóval ezt úgy kb itt ezen a ponton a magam részéről vissza is utasítom ill. elhatárolódok tőle.

  A leírások hiányáról csak annyit, hogy tök szipi-szupi, hogy se fordított se fordítatlan állapotban nem kerül ide ki nyilvánosságra, csak azért, mert te/ti nem akarod/akarjátok megkapni, "hogy nem tudsz/tudtok pontosan fordítani" a vicc az egészben az, hogy a te/ti félelmed/itek miatt szenved az is aki egyébként hálás lenne bármilyen leírásnak. Kössszi, annyira jóóó érzééés..o_O Imádom a végletekben gondolkozó embereket, most annyira szívembe zártalak, hogy csuda:rolleyes: Mert ugye az nem opció, hogy pl.: egy -egy fordítás után vagy elé odabiggyeszd, hogy az esetleges pontatlanságért előre is elnézést kérsz/kértek és ezt figyelembe véve olvassa mindenki. Hmm nem mi? :D röhej, hogy mindenre van szavunk és igazából ennek okán van lehetőség szépen megfogalmazni mindent, de se te se más nem él ezzel, inkább akkor semmit..:p csak azért, mert van pár hülye..:D Egyébként hagy kérdezzem már meg, szerinted máshol pl más játék kibeszélő platformon nincsenek olyanok akik panaszkodnak vagy mondok jobbat az életben sincs olyan aki egyébként ilyen? Tényleg úgy gondolod ez a megfelelő irány, csak azért, mert unod az állandó zsörtölődést? Na mindegy nem akarok ebből parázsvitát szítani, pedig nyilván még tudnék pár eget rengető kérdést feltenni ezzel a témával kapcsolatban. Tégy úgy ahogy szeretnél...:D csak, hogy ez ettől függetlenül nem mentség arra, hogy miért nincs semmilyen (az-az fordított vagy fordítatlan) leírás.
   
 20. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Tisztázzuk akkor.

  Hivatalos leírások (pl. event) nem érkeznek már. Ami hivatalos, mert a megfelelő úton érkeznek, azok csak a release leírások, mégpedig angol nyelven, abban a formában, ahogy kiadják.

  Vannak még ugye a közlemények, de ezeket megoldjuk, mint tapasztaljátok.

  De a release leírásokat, sajnáljuk, de nem tudjuk felvállalni. Javaslom ezeket google fordítozni, mert az event leírások szerepét is ezek töltik be.
   
  Malinea and Hugger like this.

Share This Page