Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Hát sajnos, a Telekomosoknak a mai napig laggol, de gondolom, ezt már tudod, mondták a klánodban....  Én nem mondtam, hogy CSAK a Telekomosoknak laggolhat, de most valami másról van szó, ezt érstd meg...

  Itt a leírás, teszteld meg, nyilván azzal kis meló van, és csak panaszkodni mindig egyszerűbb... Ide is beteheted a képet akár.
   
 2. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Kedves Játékosok!


  Örömmel jelentjük be a legtöbb csillagaranyat összegyűjtött győzteseket a Csillagarany esemény során!

  A Drakensang Online csapata köszöni a részvételt, és gratulál a nyerteseknek!
  SG_2021.png
   
 3. Bundin

  Bundin Padavan

  Ah nem mondod sajna laggol a méréseket megcsináltam beküldtem. A szolgáltató váltig állítja, hogy minden ok VPN nálam nem jöhet szóba mert nem akarok egy VPN szolgáltatásra befizetni tesztverzió meg már lefutott, remélem a cég tud lépni valamit a Telekom felé hogy javuljon a helyzet... de ehhez kell, hogy mindeki beküldje a BP-nek a winMTR-es mérést.
  A vicc az hogyha a telómról osztom a netet akkor nincs lagg, csak nagy ritkán, pedig az is Telekomos szóval akinek van mobilján net, az próbálja meg azzal is, várhatóan jobb lesz mint normállal.
   

Share This Page