Technical FAQ Chrome Internetes Áruház - Áthelyezési útmutató

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  Kedves Játékosok!

  Háttér

  A Chrome Internetes Áruház integrációja egyfajta hibrid megoldás, amelynek segítségével a felhasználók regisztrálhatnak vagy bejelentkezhetnek akár szokványos Bigpoint-fiókjukkal, akár egyes harmadik feleknél fenntartott fiókjukkal (single-sign-on, azaz egyszeri bejelentkezés).

  Például: http://darkorbit.bigpoint.com/cws?aid=3306

  [​IMG]

  A Bigpoint hamarosan megszünteti az egyéb hitelesítő szolgáltatók használatának lehetőségét a Chrome Internetes Áruházban. Ezért az ezeket használó játékosok adatait át kell helyezni a Bigpoint felhasználói fiókra oly módon, hogy megadnak egy érvényes e-mail címet, és megváltoztatják a jelszavukat.

  Érintett játékok
  • Battlestar Galactica Online
  • DarkOrbit
  • Farmerama
  • Pirate Storm
  • Drakensang Online
  • Rising Cities
  • Zoomumba
  • Skyrama
  • Seafight
  Üzenet a felhasználóknak

  Azoknak a felhasználóknak, akiknek már van SSO-fiókjuk a Yahoonál, Google-nél stb.:

  Kedves [USERNAME]!

  Sajnos a [GAMENAME] többé nem támogatja a hitelesítést az általad választott szolgáltatón keresztül. Egyelőre nincs miért aggódnod – a felhasználói fiókodat továbbra is használhatod. Mindössze annyi a teendőd, hogy megadod az érvényes e-mail címedet, és készíthetsz egy új jelszót a fiókodhoz. Figyelem: a fiókodat CSAK érvényes e-mail címmel aktiválhatod újra! További információt és segítséget a hivatalos fórumon találhatsz, itt.

  [​IMG]

  Azoknak a felhasználóknak, akik egy SSO-fiókon keresztül próbálnak regisztrálni:


  Kedves [USERNAME]!

  Sajnos a [GAMENAME] többé nem támogatja a hitelesítést az általad választott szolgáltatón keresztül. Nincs még felhasználói fiókod a játékhoz, de szeretnél játszani? Kattints a következő linkre, amely a játék teljes verziójához vezet: [GAME NAME|link]. Egy kattintással már regisztrálhatsz is, aztán indulhat a játék! Várunk szeretettel!

  [​IMG]

  Hogyan kell a már létező SSO-fiókot áthelyezni (lépésről lépésre)


  1. lépés: Mindössze egy érvényes e-mail címet kell megadnod. Nagyon fontos, hogy a megadott e-mail cím valóban érvényes legyen, erre ugyanis szükséged lesz a következő lépések végrehajtásához és a jelszóváltoztatás megerősítéséhez.

  [​IMG]

  [​IMG]

  A linket követve a fiókközpontba jutsz, a jelszóváltoztatáshoz.

  2. lépés: Kövesd lépésről lépésre a jelszó-visszaállítás utasításait. A felhasználónév már előre ki lesz töltve. Miután megnyomod a „Következő” gombot, kapsz egy e-mailt a megadott e-mail címedre, benne egy linkkel, amelynek segítségével visszaállíthatod a jelszavadat.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  3. lépés: Ha megadtad az új jelszavadat, kapsz egy újabb e-mailt, amelynek segítségével megerősítheted a módosításokat.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  A megerősítő link visszavezet a fiókközpontba.

  [​IMG]

  A „Vissza” gomb megnyomásával pedig a játékfiókodba jutsz. Ettől kezdve bejelentkezhetsz a játék hivatalos webhelyén keresztül: [gamename].com.

  Köszönjük a figyelmeteket!

  A Bigpoint Csapata
   
Thread Status:
Not open for further replies.