Game FAQ Csapat, Klánalapítás

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  [​IMG]
  Csapat:

  A játék során lehetőségetek van csapatot létrehozni vagy egy meglévőhöz csatlakozni, hogy együtt harcoljatok a szörnyek hordái ellen.
  A csapatban minimum 2 maximum 5 játékos lehet.
  • Csapathoz csatlakozni úgy lehet, ha meghívnak, ekkor bal oldalt megjelenik a meghívás ikon, rá kattintva elfogadhatjuk vagy éppen vissza is utasíthatjuk a meghívást, vagy a csoport keresőben kiválasztjuk a nekünk megfelelő csoportot, csatlakozunk, ekkor az ottani csapat vezetője vagy elfogadja, vagy elutasítja a kérvényed.
  • Csapatot létrehozni úgy lehet ha meghívunk 1 vagy több játékost. A meghívás többféleképpen lehetséges. Ha látjuk a játékos, a "ctrl" gomb nyomva tartása közben a játékosra kattintunk és a megjelenő menüből kiválasztjuk a "MEGHÍVÁS CSOPORTBA" menüt. Vagy lehetőségünk van játékos megkeresésére és meghívására is. ebben az esetben válasszuk a "Játékos keresése menüt a felső menüsorból v. az "F" gomb lenyomásával hívhatjuk elő. Beírjuk a keresendő nevet, kiválasztjuk a találatok közül a nekünk megfelelőt majd alul a "JÁTÉKOS MEGHÍVÁSA CSOPORTBA" ikonra kattintva küldhetjük el a meghívót.
  Ha már tagjai vagytok egy csoportnak, kétféle pozíciót tölthettek be, tag vagy vezető. Vezetőt a játék egy csillaggal jelöli. Válasszuk a "Játékos keresése menüt a felső menüsorból v. az "F" gomb, majd válasszuk a csoport menüt itt láthatjuk a csoport tagjait, és a vezetőnek lehetősége van tag eltávolítására a csoportból, tag felvételére, vezetés átadására.

  [​IMG]
  Klán

  Csatlakozhattok vagy akár magatok is alapíthattok Klánt hogy együtt harcoljatok.
  • Klánhoz csatlakozni úgy lehet, ha meghívnak, ekkor bal oldalt megjelenik a meghívás ikon, rá kattintva elfogadhatjuk vagy éppen vissza is utasíthatjuk a meghívást.
  • Klánt alapítani a következőképpen lehet. Válasszuk a "Játékos keresése menüt a felső menüsorból v. az "F" gomb, azután a "KLÁN" menüt válasszuk. Itt Láthatjuk aklán alapítása ikont erre kattintva megjelenik egy ablak, ahol megadhatjuk a klán nevét. Már csak tagokat kel hívnunk.
  • Tagok meghívása a klánba: válasszuk a "Játékos keresése menüt a felső menüsorból v. az "F" gomb lenyomásával hívhatjuk elő. Beírjuk a keresendő nevet, kiválasztjuk a találatok közül a nekünk megfelelőt majd alul a "JÁTÉKOS MEGHÍVÁSA A KLÁNBA" ikonra kattintva küldhetjük el a meghívót.
  A Klánban 3 féle tisztséget tölthetünk be

  1. Klánmester: Kinevezhet, kirúghat, felveheti a játékosokat.
  2. Tiszt: kinevezhet, kirúghat, de csak tagokat, felveheti a játékosokat.
  3. Tag: Nem vehet fel és nem rúghat ki senkit a klánból
  Lehetőségünk van klánüzenet írására is:
  „Nap üzenete”

  Az üzenet a klán minden tagjának megjelenik, miután belépett a klán- vagy az általános csevegésbe.

  A klán vezére hozhatja létre a nap üzenetét, a következő parancsokkal:

  1. /cmotd
  • A parancs beírása után lehet megfogalmazni a nap üzenetét. Példa:
  • „/cmotd Találkozunk ma este hétkor.” A megjelenő szöveg: „Találkozunk ma este hétkor.” A nap üzenete mindaddig látható, míg egy másik üzenetet nem írnak a /cmotd paranccsal, vagy nem törlik az előző üzenetet a /dmotd paranccsal (lásd a 2. pontot).
  • A /cmotd parancsot csak a klán vezére használhatja.
  2. /dmotd
  • Ez a parancs törli a nap aktuális üzenetét. Ezzel a funkcióval a nap üzenete törlődik és addig nem lesz új üzenet látható, míg valaki nem ír egy újat a /cmotd paranccsal.
  • A /dmotd parancsot csak a klán vezére és tisztjei használhatják.
  3. /motd
  • Ezzel a funkcióval a klán tagjai megjeleníthetik a nap üzenetét a csevegésben.
  • A /motd parancsot csak a klán vezére használhatja.

  Üdvözlettel
  DSO team


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Thread Status:
Not open for further replies.