Game FAQ Fizetőeszközök a játékban

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  [​IMG]

  A játékban 8 féle fizetőeszköz létezik.


  [​IMG]Réz, [​IMG]Ezüst, [​IMG]Arany

  Ezeket a fizetőeszközöket a legegyszerűbb begyűjteni a játék során. Rengetek tárgyat kaphatunk a szörnyektől, amiket a kereskedőknél tudunk értékesíteni. A legtöbb tárgy értéke rézben van, de vannak olyan tárgyak, amelyekért ezüstöt is kaphatunk. Ha a réz mennyisége eléri a 100 darabot, akkor az automatikusan átvált 1 darab ezüstre. 100 darab ezüst esetén átvált 1 darab aranyra. Amikor vásárolunk valamit ugyanígy csökken vissza.


  [​IMG] Dicsőségérmék

  Lehetőségünk van dicsőségérmékért vásárolni különböző jó, mágikus, ritka és legendás tárgyakat is, valamint pár hátast és kosztümöt. Dicsőségérméket harcok során szerezhetünk jutalmul a dicsőségpontok mellé. Dicsőségérméért való vásárlás nem lehetséges minden kereskedőnél.

  [​IMG]Andermant

  A legnagyobb értékű fizetőeszköz az andermant, amit a játék során is tudunk gyűjteni, illetve lehetőségünk van megvásárolni is. Az andermant vásárlása többféle módon is történhet. Lehetőségünk van különféle banki átutalásokon keresztül, illetve telefonon és smsben is rendelni.

  [​IMG] Sárkánypénz

  A legritkább és a legnehezebben megszerezhető pénznem a játékban. sárkánypénzt kizárólag csak események "eventek" alkalmával szerezhettek, illetve lehet még a napi költésben jutalomként. Sárkánypénzzel az event kereskedőnél (Gnób) vásárolhattok, aki Kingshill-ben van.
  [​IMG]

  upload_2019-10-14_18-32-31.png Matéria

  Matériákat a köztes világokban szerezhetsz. Vásárolhatsz belőle felszereléseket, különféle belépőket bossokhoz, pokoljáró töredékeket.

  upload_2019-10-14_18-32-7.png Szféraszilánkok

  Méltó szörnyek hagyják maguk után. Ritkán eventek haladási sávja is adja. Thabónál vásárolhatsz belépőket bossokhoz, eventekhez.

  upload_2019-10-14_18-33-2.png Csontérmék

  Qaizában a halálos mélységben szerezhetőek. Felszereléseket vehetsz belőle Hirajában.

  upload_2019-10-14_18-32-19.png Aranyozott lóherék

  Titkos búvóhelyen szerezhetőek, valamint eventek haladási sávjából. Értékes rúnaköveket, ritka kedvenceket, hátasokat, recepteket vehetsz belőlük.


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Last edited: Oct 14, 2019
Thread Status:
Not open for further replies.