Technical FAQ Hírlevél beállítása (bónuszkód miatt :) )

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 12, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  Üdv!

  Hírlevél beállítását (engedélyezését) szeretném néhány képen bemutatni. Ez főleg akkor érdekes, ha nem kapsz bónuszkódos emailt.

  Fontos: Ha az alábbiak nem segítenek, akkor kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, lehet ugyanis, hogy a rendszer valamiért az email címedet fekete listára tette! Továbbá, sajnos a freemail és a citromail ingyenes emailszolgáltatókkal is lehet probléma, néha náluk nem jelennek meg a kiküldött levelek... (Javasolt a gmail.com vagy az outlook (hotmail) szintén ingyenes emailszolgáltatók használata!)

  Tehát első teendő, hogy elnavigálsz a www.drakensang.com weboldalra, majd vagy a Belépésre, vagy a Játssz most-ra kattintasz:


  View attachment 12416


  Regisztrált játékosként belépsz:


  View attachment 12417


  Belépve a jobb felső sarokban, az ID szám melletti kis háromszögre egerezve (esetleg kattintva) megjelenik a Fiók kezelése, erre kell kattintani!


  View attachment 12419


  A megjelenő fiók ablakban, bal oldalon a "Hírlevélre" kattintasz! (Megjegyzés: Itt a Jelszó fülön lehet a játékba belépéshez szükséges jelszót megváltoztatni, ezt időnként erősen javasolt megtenni!)


  A "Hírlevelet kap" legyen "Igen" beállításon, majd a "Mentés" gombra kattintás!

  View attachment 12420
   
Thread Status:
Not open for further replies.