Huge bugs in Werian Server after the Server Migration

Discussion in 'General Forum' started by Veysula007, Aug 11, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Veysula007

    Veysula007 Someday Author

    Hello, everyone! I was farming arena chip with egg openers, even used one buff where you get +2 stack each Crystals of Truth drop but once I refreshed the map I lost my buff and everything i had in the inventory. This problem must be solved ASAP, otherwise, no one is going to play...
    [​IMG]
     
  2. Veysula007

    Veysula007 Someday Author

  3. trakilaki

    trakilaki Living Forum Legend

    Sounds like completely normal situation XD ... Adopt to the "new normal" because they won't fix it in the near future ... if at all.
     
    Dzungla likes this.
  4. Veysula007

    Veysula007 Someday Author

    I remember when they were adding 50 level, I went to play 5v5 and after using 1 blade dance, I was in the enemy team base with their flag so yeah, I can imagine...
     
  5. Dzungla

    Dzungla Forum Pro

    Unfortunately, that sounds like a rollback if you lost just recent drop from inv and that don't sound SO strange due current actions.

    You quoted post partially and got another bug! :D (buff & pet (^everything)
     
    trakilaki likes this.
  6. cigarbennett

    cigarbennett Padavan

    yea they did the Tegan migration a week or so ago. Now it is full of bugs and glitch's. Higher MS then before, huge MS spikes. Maps take for ever to load now screen freezes. Bigpoint doesn't care.
     
  7. dkarl

    dkarl Forum Master

    I was noticing this on the test server for several days, maybe a couple weeks, then it started to crop up on Tegan, though not as bad.

    They aren't pre-loading the entire dataset; when you log into the client, it goes through it's check to see if it needs to load anything, then says the game is ready to play. I keep both the live and the test server folders in %TEMP%, relabeling them in between logging into the two different datasets. I would log into -stablebuild, wait for the ready-to-play message, then check the contents: live servers %TEMP% folder has ~1GB, but the test server %TEMP% folder had only about 500MB.

    For me, the symptoms are extremely slowly build up of the visual layers when first entering a new area, and multiple-minute freezing when trying to accept a completed task for the first time in that given playing session.
     

Share This Page