Game FAQ Ismertető a dicsőségérme és dicsőségpont közötti különbségről

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  Kedves Játékosok!

  Tekintettel arra, hogy a release 155 bevezetésével a PvP talentumok is megváltoznak és a dicsőségérme és a dicsőségpont teljesen elválik egymástól az alábbi rövid ismertetőt tesszük közzé.

  A dicsőségérme egy, a játékban megszerezhető úgynevezett "fizetőeszköz". Egy PvP csata során egyszerre kaptok ugyanannyi mennyiségű dicsőségérmét és dicsőségpontot is.


  Az eddig érvényben lévő rendszerben a dicsőségérméket a PvP fátok fejlesztésére költhettétek, vagy a PvP kereskedőnél, Robert Rampagnenál válthattátok jó, mágikus, ritka vagy legendás tárgyakra, esetleg emotikonra.

  Ez a rendszer most megváltozik. Az új PvP rendszerben a dicsőségpontjaitok alapján fogtok PvP talentumokra költhető pontokat kapni, automatikusan, a dicsőségérméiteket nem kell ehhez felhasználnotok.

  Screenshot_1.png

  A dicsőségérméket az alábbi menüpontban lévő kereskedőnél költhetitek el. (jobb alsó sarok)

  Screenshot_1.png

  Itt hátasokat, emociókat, kosztümöket, jó és mágikus tárgyakat tudsz vásárolni.
  Ami még fontos, itt napi 1 titkos búvóhely áldozatot tudsz vásárolni és ha korábban megvolt egy pvp kosztüm, de a gyűjteménytáska behozatala előtt helytakarékosság miatt kidobtad, itt tudod visszavásárolni.

  Screenshot_2.png


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Last edited: Mar 15, 2020
Thread Status:
Not open for further replies.