Game FAQ Karaktergenerálás

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 9, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Board Administrator Team Drakensang Online

  Karaktergenerálás

  Miután regisztráltál a játékba első lépésként létre kell hoznod a saját karakteredet. Ehhez fontos, hogy előbb a számodra legmegfelelőbb szervert válaszd ki. Bejelentkezés után láthatóvá válnak az elérhető szerverek. Minden szerverre csinálhatsz új karaktert, de Fontos, hogy a szerverek között nincs átjárás!


  1 - Az ablak jobb oldalán a "Játssz most" feliratra kattintva léphettek be a kiválasztott szerverre!


  Röviden a szerverekről:

  • EU szerverek: Ezeken a szervereken találkozhatsz a legtöbb magyar játékossal, főként Hereduron és Grimmagon. Így a későbbi csapatjáték megkönnyítéséért is ajánlatos ezen szerverek közül választanod.
  • USA szerverek: Magyar játékosokkal elvétve és az időzónákból adódó eltérés miatt kevesebb játékossal is találkozhatsz.
  • PvP szerverek: Jelenleg egy PvP szerver működik a játékban: Balor. Magyar játékossal itt is elvétve találkozhatsz. Ezen szerveren a városokon kívül bárhol megtámadhatnak és te is megtámadhatsz bárkit.
  Kezdő lépések

  Miután betöltött a játék az alábbi felülettel találkozunk:

  1 - Az ablak felső részén a 4 választható kasztot találjuk. Ezek közül tudjuk kiválasztani a számunkra leginkább szimpatikusat.

  2 - Az ablak jobb oldalán tudjuk személyre szabni a karakterünk kinézetét! Nem, Bőrszín, Haj és Szakáll változtatásra van lehetőségünk. FIGYELEM! A későbbiekben ingyenesen nem változtathatunk rajta!

  3 - Az ablak alsó részén kell megadnunk a készített karakter nevét. FIGYELEM! A későbbiekben ingyenesen nem változtathatunk rajta!

  4 - Az ablak bal oldalán a játék felajánl nekünk pár kezdő csomagot, aminek a megvásárlásával megkönnyíthetjük a kezdeteket, kosztümöket és különböző hátasokat kaphatunk!


  Röviden a karakterosztályokról:

  • Sárkányharcos: Ahogy megszokhattátok más játékokban, ez egy közelharci karakter nagy védelemmel és élettel, erőssége még ezek mellett a bénítás.
  • Körmágus: Ez a kaszt kizárólag távolsági harcra alkalmas, így az élete és a védelme is alacsonyabb a másik két karakterosztálynál. Hatalmas sebzésű területvarázslatai vannak és megtud idézni egy őrt is segítőtársnak.
  • Kalandvadász: Egy íjásztól kizárólag távolsági képességeket várnánk, de ennél a karakterosztálynál megjelennek a közelharci képességek is, emellett két idézőképessége is van. Életét és védelmét tekintve a két karakterosztály között helyezkedik el.
  • Törpemester: A lőfegyverek és a technika nagy barátja! Egyedülálló harcmodort képvisel Dúria világában! Nehezen irányítható, nagy odafigyelést igénylő karakter.
  Multi-account rendszer

  Egy szerveren belül a multi-account rendszernek hála lehetőségünk van 4 karaktert létrehozni tetszőlegesen, akár 4 egyforma karakterosztályút is csinálhatunk. Ezeknek a karaktereknek közös andermant-számlájuk lesz, így már a karakterválasztó ablakban megtekinthetjük mennyi andermantunk is van.
  1 - Ezzel a gombbal törölhetjük azt a karaktert amit jelenleg megtekintünk.

  2 - Ezzel a gombbal az előző képen látható karakter készítés felületre juthatunk.


  Egyszerre mindig csak 1 karakterrel tudunk játékban lenni.
  Fontos, hogy a kezdő 600 andermantot egy szerveren belül csak az első karakternél kapjuk meg.

  A "Játékkezdés" gombra kattintva elkezdhetjük kalandunkat Dúria világában!
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page