Announcement Kitiltások avagy "Lecsapott a Ban Hammer"

Discussion in 'Magyar szekció' started by StSanya, Jun 9, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Kedves Játékosok!  A mai napon a Drakensang Online fejlesztőcsapata véglegesen kitiltott olyan felhasználókat, akik kihasználták a játék egy hibáját, hogy előnyt szerezzenek a többi felhasználóval szemben.

  Azoknak, akik önként és szándékosan visszaéltek egy hibával, hogy hihetetlen, gazdasági szempontból megsemmisítő mennyiségű értékes tárgyat szerezzenek meg, viselniük kell a felelősséget cselekedeteikért és szembe kell nézniük a következményekkel.

  Tevékenységük egyértelműen megsértette az Általános Szerződési Feltételeket:
  Továbbá, mivel a jogsértés mértéke ilyen nagy volt, ezért a végleges tiltás indokolt.

  Megtaláltunk és kitiltottunk mindenkit, aki használta a hibát? Valószínűleg nem! Azokra kellett összpontosítanunk, akik bizonyos mértékben kihasználták azt. A hiba speciális körülmények között következhetett be, valamint a beszerezhető cikkek és összegek sokfélesége miatt meg kellett győződnünk arról, hogy nem tiltjuk ki azokat a felhasználókat, akik tapasztalták ugyan a hibát, de nem használták ki azt szándékosan. Fenntartjuk azonban azt a jogunkat, hogy további felhasználókat is kitiltsunk.

  Már dolgozunk a nyomon-követés fejlesztésén, hogy a kitiltások a jövőben gyorsabban és pontosabban történjenek, bár reméljük, hogy nem lesz rá szükség!

  Köszönjük türelmeteket és megértéseteket!  Üdvözlettel,
  DSO team
   
  bibere, jackoneill1976 and Hugger like this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page