Lor'Tac Harita Ve Hikaye Devamı İle Set Önerileri

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by mcan2006, Oct 1, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Bu Hikaye Ve Harita Önerim Olurmu Sizce Güzelmi?

1. Kesinlikle Evet

3 vote(s)
    100.0%
  2. Evet

0 vote(s)
    0.0%
  3. Belki

0 vote(s)
    0.0%
  4. Hayır

0 vote(s)
    0.0%
  5. Kesinlikle Hayır

0 vote(s)
    0.0%
  1. mcan2006

mcan2006 Forum Greenhorn

Ben oyunun eski oyuncularındanım ve şimdiki oyunun ilerleyişinden hiç memnun değilim. Size harita ve hikaye önerisinde bulunmak istiyorum. Bununla birlikte gelen set eşyaları tabiki. Şunu kesinleştirelim demişlerdiki büyük oyun avı seti ile dragan seti ve yıldönümü silahı dışında hiçbir op set olmayacak ve gelmeyecek. Buna uygun düşünerek daha güçsüz ama 100 level sonrası için efektler olsun eğlence olsun amaçlı setler gelebilir. Bunun için Lor'Tac haritasının devamını isterdim.

Pekala Şimdi Haritanın Önerisine gelelim. Bu 5 Tapınağı Aklınızda Bulundurun. Fjalnir'in Buz Beşiği , Fyrgon'un Ateş Patikası , Okeanos'un Opal Tapınağı , Hayat Beşiği Ve Ölüm Beşiği. Bu 5 Haritada geçen bir takım görevlerle birlikte Yeniden artan yozlaşmanın kaynağını öğrenmek için Ölüm Beşiğine Gidiyoruz. Kayıkçı Mortis'in Hayat Beşiğinden Yaşam Küresinin Enerjisini Kristal Kafatasına Hapsettiğini Söyler. Bu Oluncada Ejderha ve Balor'u Ölümsüzler Diyarından Kaçan Gezgin Varnok'un Yardımıyla Yeniden Canlandırmak İçin İş birliğinde Bulunur. Gezgin Varnok Anı Dünyalarına Geçebilmektedir. Panoltica Salonundan Cardhun Şehrine Atlayıp Her yeri Darmadağınık Hale Getirir Tüm Ara Dünya Portalları Kapanır. Onları Yeniden Aktif Etmek Ve Kontrolü Ele almak için oyuncular Gezgin Varnok'u Bir Kez Daha Durdurup Onun Enerjisinden Bir Parça Almak Zorundadırlar. Tüm Dünyaları Zehirleyen Kadim Materi Çiçeğinin Yeniden Kontrol Altına Alınması İçin Ammon'a Verildikten Sonra İle Tüm Ara Dünyalar Yeniden Aktif Olur Ve Cardhun'a Sızan Yozlaşma Ateşi Ortadan Kalkar. Burdaki Boss Evrimleşmiş Gezgin Varnok'tur Yeni ismini Böyle düşündüm birazdaha Ruh görünümü ve Kızılötesi ışın saçması ile değişmiş ve büyüklüğü Korkunç Sargon gibi artmıştır. Ara Dünyayı Kurtardıktan Sonra Tetaconetl'a gidiyor ve Materi Ustalarından Mortis'in Esas Amacını Öğrenmek ( Balor'u Canlandırmak İstemesi ) İçin Yardım İstiyoruz. 2 Tanesi Bize Yardım Etmek İçin Gönüllü Oluyor Bunlardan Birisi Nerina'yı Kurtarmak İçin Savaşmış Ama Başarısız Olmuş Peter Bassington'un Mortis'ten İntikam İstemesiydi. Diğer Usta İse Frederic Galley'dir. ( Bunlar Materi Muhafızları Ammon'dan Güçlerini Alanlar ) Jon Sunlair'in Yardımıyla Gölge Portalı 3.0 Yapılır Ve Ara Dünyadan Ander Dünyasına Geçiş Sağlanır. Portaldan geçtiğimiz anda Hayat Beşiğinde Saldırıya Uğruyoruz. Bir sürü Yozlaşmış Sülük Canavarı Bizlere Saldırıyor. Bizlere Diyorum Çünkü 3 Kişiyiz. Ekip Çalışması İle Peter Bassington , Frederic Galley ile biz canavarların üstesinden geliyoruz. Koşarak Artayanın Muhafızından Giriş Alıyor Ve Artayanın Odasına Gidiyoruz. Yaşan Tanrıçası Artaya Yarı Yozlaşmış Ve Yaralı Biçimdedir. Onu İyileştirmek İçin Bilge Iztac'a Gidiyoruz Ve Lor'Tactaki Asıl Görevimiz Burda Başlıyor. Bilge Iztac'ın Konuşması Şöyledir: Ne dedin? YAŞAM TANRIÇASI ARTAYA Yaralımı? Bu Nasıl Mümkün Olabilir? Ve Sana Saldıran Sülük Canavarlarımı? Olamaz Yaşam Tanrıçası Artaya Yaralı Olduğu Sürece Dracania Güvende Değil Özelliklede Yaşam Küresinin Orda Olmaması! ( görevin ismini şöyle uydurdum : Terör İttifakının Geri Dönüşü ) Gelelim aklınızda tuttuğunuz o 5 Tapınağa. Ölüm Beşiğini Ve Hayat Beşiğindeki Tüm Düşmanları Temizliyoruz Ve Her İkisindede Bir Tapınak Muhafızı Doğuyor. Onları Öldürüp İki Haritaya Ait Gizli Odaların Anahtarlarını Alıyoruz Ve Nahuatlan'ın Mahzenine İniyoruz. Burda Çok Sayıda Yozlaşmış Çamur ve Ander Büyüsü Muhafızı Var. Onları Yeniyoruz Ve Korkunç Sargon'u Mahzenin Sonundaki Kütüphanede Yakalıyoruz. Korkunç Sargon Mortis'in İhanetine Uğramış Ve Dragan Gibi İkinci Kez Arkasından Bıçaklanmıştır. Mortis'i yok etmenin yolunu burda arıyordur. Onunla Konuşuyoruz Ve Bir İş Birliği Teklif Ediyoruz. Korkunç Sargon Kabul Ediyor. Onunla Birlikte Tüm Kütüphaneyi Saran Materi Yarıklarını Ve Ara Dünyadan Sızmış Olan Bossları Teker Teker Alt Ediyoruz. En Sonunda Khalys Tekrar Gelir Ve Bizden İntikam İster. Biz Tam İşimiz Bitecek İken Korkunç Sargon Yozlaşmış Ruh Khalys'i Öldürür Ve Bizi Kurtarır. Arada yine ufak bir konuşma geçer. ( Görev ismi şöyle uydurdum : LorTac'ın Derinliklerinde Kaybolmak ) Korkunç Sargon Orda Kalır Ve Kütüphane Yakınındaki Kapının Dengede Durması İçin Tapınak Muhafızlarına Yardım Eder. ( Görev konuşmasını uydurdum : Eski düşmanım demişlerki Düşmanımın Düşmanı Benim En Yakın Dostumdur. Teşekkür Ederim. Burda kalıp kapıyı korumaları için yardım etmeliyim yoksa Mortis kütüphaneye girdiğimizi öğrenecektir. ( Lortac'ın Derinliklerinde Kaybolmak 3/5 ) --> Okeanos, Fjalnir Ve Fyrgon 'un Tapınaklarına Git Onlardan Yardım İste Bu Evrimleştirme Küresini Al Ve Onlardan Kapının Tüm Boyutlara Erişimini Engellemesini Sağlaması İçin Agathon'un Korumasını İste. Mortis'in Ara Dünyadan Geçişini Engelleyecektir. Ve Bizde Bu Tapınaklara Gidiyoruz Oralarda Darmadağınık haldedir. Eski Dostumuz Okeanos'un Opal Tapınağı Muhafızının Yardımı İle Tüm Yozlaşmış Suyu Temizleyip Okeanos'a Gidiyoruz. Opal Tapınağının Alt Katındaki Gölün Yanında Okeanos'u buluruz. Okeanos sapa sağlam haldedir ama denizin kirlenmeye başladığını söyler. Verdiği Kutsama İle Opal Tapınağının Kanalizasyon Borularını Temizleriz. Ve Kirlilik Ortadan Kalkar. Okeanos Bize Yardım Eder Ve Okyanus'un Gözünü Verir. Sıradaki Hedefimiz Fjalnir'in Buz Beşiğidir. Yüksek Rahip Arzlan İçeri Girdiğimizde Sigrismarr İle Savaşmaktadır Ona Yardım Edip Evrimleşmiş Buzpençe Sigrismarr'ı Yok Ederiz. Fjalnir Merdivenlerden İnip Bize Yardım Edeceğini Söyler. Fakat Lütfen Buz Beşiğinin Küresine Eski Gücünü Yeniden Kazandır Der. Bunun İçin Gün Batımına Gidip Küreleri Kontrol Ediyoruz Tüm Düşmanları Öldürdükten Sonra 3 Küreyide Alıp Yeniden Tapınaklara Götürüyoruz. ( Gün Batımındaki Artan Yozlaşmada Küreler Gücünü Yavaşça Kaybetmektedir. Şampiyonlar bunu söyler ve tapınaklarına götürmemizi isterler. Hani Gün batımında bu tapınak girişlerine bekleyen korumalar. Onlar işte. Fjalnir Küreyi Götürdükten Sonra Bize Donmuş Rüya Kalbini Verir. Kalan Son Bir Tapınak Vardır Oda Fyrgon'un Ateş Patikasında Yer Alır. İçeri Girdiğimizde Tüm LorTac Kabileleri İsyan Çıkartmıştır Yakınlardaki Çocuklardan Birisi Bize Tapınakta Ateşten Muhafızların Tapınağı Yok Etmeye Çalıştığını Söyler. Hemen Tapınağın En üstüne çıkıp Tüm Muhafızları İyileştirmek İçin Fyrgon'un Ateş Küresini Sunağa Yerleştiririz. Fyrgon Gelip Tüm Tapınak Muhafızlarının Kalplerini Yeniler. Ve Öfkesini Tüm Patikaya yayar. ( Görev ismi: Öfke Kontrolü ) ve görev konuşması şöyle uydurdum : Ben Fyrgon. Düşmanlarımı Ortadan Kaldırmaya Yardım Ettiğin İçin Teşekkür Ederim. Gırrr! Hala Çok Öfkeliyim. O da ne öyle Gün batımından sesler geliyor! Hemen Kapıyı Kontrol Et Tapınağın Ateşlerini Yakıp Bakmaya Geliyorum! Gün Batımının Yakınında Bilge Iztac Ve Çırağı Ander büyüsü yaratıklarının tapınağa girmesini engellemek için Savaşmaktadır. Artık Tüm Yaltepetl Bu Savaş İçin Yardım Etmeye Hazırdır. Fyrgon Etkilenir ve Bize Öfkeli Ateşin bir parçasını yerdeki gümüş bir kadehle verir. Artık 3 Kadim Tanrının Nesneleri Bizimle Birliktedir. Sıradaki Amaç İse Fyrgon'un konuşmasında Nahuatlan'a Geri Dön Ve Kapıyı Kilitle Der Ve Öfkesini Tüm Gün Batımındaki Artan Canavarlara Verir. Yolumuzu Açar. Nahuatlan Koruyucusu Kapıdadır Ve Bizimle Kütüphaneye Kadar Gelmemizi Söyler. Ve Ardından Kütüphanenin Sonunda bize ihanet eder. Bize saldırır ve yenilir. Ondan Bir Not Alırız. Notta Şu Yazar : Ölüm Tanrısı Mortis, Nerinanın Gücünü Kullanarak Tüm Dracania'yı Yok Edecek. Bunun İçin Ander Dünyasının Yeni Koruyucusunu Öldürmelisin. Balor'u Canlandırmak Artık An Meselesi... Yazan Kişi ise notu yani Mortis'in Yüksek Rahibidir. Kapıyı Kilitleriz Ve Girişler Sadece Artık Bizim Tarafımızdan Yapılabilir Ander Dünyasının Yeni Koruyucusu Artık Biziz. Ve Tüm Tanrılar Bize Güveniyor. Mortis'i Durdur Tüm Ölüm Krallığına Git VE ÖFKEYE ÖFKEYLE KARŞILIK VER! der Agathon. ( Kapıyı Gittiğimizde Korumak İçin Agathon Gelmiştir ) Büyük bir ejderha. Ve Mavi Renkte Balora Kıyasla. Çok daha farklı olmasını isterim modelinin. Önceden planlanmışsa ordanda yola çıkılabilir. Şimdi Gelelim Bu Kapının Ne İşe Yarayacağına. Kütüphanede Yer Alan Bu Kapı İstenen 3 Farklı Noktaya Işınlayabilir: Kemik Denizi , Qaizah'ın Kırık Kulesi ve Rüya Mantarı Ormanı'dır. Bizim Görevimiz Artık Mortis'i Durdurmak Ve Ejderhanın Oğlu Balor'un Yeniden Canlanmasını Engellemektir. ( 3 Farklı Boss a Karşı Koymamız Gerekiyor. 3 Tane Set Olacak )
    Ölüm Krallığına Kemik Denizi'ne Gitmekle Başlıyoruz Ve Düşmanlar Son Gidişimize Göre Çok Daha Güçlüdür %80 zırhımız ve direnç değerlerimiz azaltılmıştır. Bu Her Zorlukta Böyledir Neredeyse Sadece Bir Zorluk Vardır Fakat Bosslarda. Oda Yozlaştırılmış'tır. Düşmanların hasarı %3000 Arttırılmıştır. Hpleri ise %5000 kadar Artmıştır. Direnç Ve Zırh Değerlerimiz %90 Azaltılmıştır. Eskiden olduğu Gibi Önce Kemik Denizi'ne Gidiyoruz Fakat Bu Sefer Ölüm Mahzenine İnip Mortis'in Mahkeme Salonuna Farklı Yoldan Girmemiz Gerekmektedir. Çünkü Tüm Kapılar Lanetlenmiştir Tam Ölüm Koridorlarına Gideceğimiz Sırada Kayıkçı Bizi Durdurup Ölüm Mahzeninden Girilmesi Gerektiğini Söyler. Kayıkçı Artık Bizim Tarafımızdandır. Mortis Onun Lanetler Ve Laneti Kaldırmamız İçin Bize Yardım Eder. Kayıkçı Eski Günlerine Dönmek İstemektedir Ve Mortis'in Emirlerinden Sıkılmış Ve Ondan Ceza Almıştır. Bu Şekilde Ölüm Mahzenine İneriz Çok Sayıda Yine Düşman Vardır Mortis'in Yüksek Rahibini Öldürüp Herhangi Bir Zorlukta Mortis'i Durdururuz. ( Yozlaştırılmış Zorluğu Sadece Ejderhanın Oğlu Balor İçin Geçerlidir. ) Buda Balor'un Yeniden Canlanıp Mortis'ten Bile Çok Güçleneceği Son Evredir. Mortis'i Durduruz Fakat Mortis Kötü Kara Cücelerin Yardımı İle Kapıyı Yeniden Etkinleştirmiştir.

Qaizah'ın Kırık Kulesinde Görevimiz Devam Etmektedir.
    Materi Manipulasyonu Asasını Yeniden Yapıp Yaralanmış Asar'ı İyileştirmek İçin Tüm Kuledeki Düşmanları Zayıflatmamız Gerekiyor. Buradaki Olay Basit. Tüm Haritadaki Kayalar Yıkılıyor Ve 4 Yozlaşmış Koruyucu Yok Oluyor Kayaların Yağmuru Etkisi İle Kulenin Kapısı Önünde. Bu Şekilde Yozlaşmış Koruyuculardan Aldığımız Kalpleri Yakınlardaki Vazo İçindeki Suda Temizleyip Koruyuculara Yeniden Veriyoruz. Onlar Asarı İyileştiriyor Ve Yeniden Qaizah Kurtuluyor. Fakat burda bir boss beliriyor bunu anlayıp Bu Bossun İsmi Antik Tapınağın Haini Ujar. Ben Uydurdum İsmi Bu Adam Qaizah'ın Kırık Kulesinde Adı geçen bir suçluydu. Qaizah'ı Yok Etmek İçin Balor Tarafından Gönderilmişti. Onu Yeniyoruz Ve Kum Fırtınası Yeniden Duruyor. Ardından Asar Qaizah'ın Sütünunu Tamir Edip Kum Fırtınalarının Bir Daha Oluşmamasını Sağlıyor.

Son Savaş Rüya Mantarı Ormanında Olacaktır. Balor Burda Canlanmış Ve Korkunç Sargon , Bilge Iztac ve Çırağı , Kayıkçı , Tapınak Koruyucuları , Fjalnir , Fyrgon , Okeanos Ve Son Olarak Artaya'yı Hapseder Onları Zayıflatıp Kendisini Güçlendirmek İçin Kullanır. Burda Aramızda Bir Konuşma Geçer. Balor : Seni Hain Ne Cüretle Bana Karşı Gelirsin NE CÜRETLE BENİ KATLEDERSİN! Seni Ve Dünyanı Tarihe Gömeceğim Mortis Benimle Gurur Duyacak! Der. Bizde Asıl Tarihe Gömülecek Olan Sensin Seni Sefil Solucan Deriz! Balor İle Asıl Savaş Başlar! ( YOZLAŞTIRICI ZORLUK SEVIYESI SADECE VARDIR BU HARITADA BAŞKA HİÇBİR ZORLUK YOKTUR. OYUNUN EN ZOR BOSSU BU OLUCAKTIR BGH VE DRAGAN SETI BILE ONA KOLAY KOLAY KARŞI KOYAMAYACAKTIR. 2 Milyon Hasar Bile Yetersiz Kalacaktır. ) RÜYA KAPANI İKSİRİ ADINDA BİR İKSİR UYDURDUM. BU İKSİR 10x RÜYA MANTARLARI VE 1x İBLİS İÇKİSİ + 5x EJDERHA KEMİĞİ İLE YAPILIR. Böylece Balor Hasar Alacak Fakat Uydurduğum Gibi Bu Zorluk Oyunun En Zoru Olacak. Ejderha'nın Oğlu Balor'un Hayat Puanı Çok Çılgın Seviyeye Gelecek. Balor Yenildikten Sonra İki Hayalet Belirir. Balor Yerde Kendini Kontrol Edemez Şekilde Acı Çığlıkları Atar. Ordaki Hayaletler İse Kardeşi Agathon Ve Annesi Nefertaridir. İnsan formuna benzer derecede bir tür yaratık modelindedir. Balor eski anılarını hatırlar ve koşarak Rüya Mantarı Ormanındaki Yozlaşma Akışını Durdurur... Bu durum Balor'un Yozlaşma Ateşinde Yanıp Kül Olmasına Neden Olur. Bizim Öldürdüğümüz Balor'un Canlandıktan Sonra İntikam Alıp Herkesi Yok Etmeye Zorunlu Hale Getirilmiş Biriken Öfke Ve İntikamın Özüydü. Balor O Formundan Çıkınca Küçüklüğündeki Gibi Bir Formunda Tekrar Ortaya Çıktı. Artık İntikam İsteği Yoktur Pişmanlık İçindedir. Külü Alırız Ve Ammon'a Götürürüz Olanları Anlatırız. Ammon Bu Kül İle Nerina'yı yeniden getirebileceğimizi söyler ve işe koyuluruz. Yolotl'a yeniden gideriz Bize Herkes Kapıyı Açar ve Dünyanın Kalbine Doğru Külü Dökeriz. Nerina Yeniden Geri Döner. Konuşmamızıda uydurdum ---> Nerina: Bir ışık gördüm ve bir ejderha benimle birlikte ışığa gitmemi söyledi ve şimdi ben burdayım... görev tamamlandıktan sonra Balor'da Geri Döner Ama Bu Sefer Ejderha Formunda Olup Tamamen iyi haldedir ve Agathon ile Bizlerden Özür Diler Ve İkiside Mortis'in Sonsuza Kadar Hapsedilmesi İçin Yeniden İki Kardeş Olarak Yaşarlar. İkiside Artık Ölümsüzdür. Nerina Dahil. Ayrıca Nerina İle Balor'un Arasında Bir Bağ Oluşur Balor İstediği Zaman Nerina İle İletişime Geçebilir. Bizde Artık Ander Dünyasının Yeni Koruyucusu Oluruz.

Sete Gelelim Aslında Sadece Bir Set Olabilir Ha. Şöyle İki Parça Yozlaşmanın Çağrısı ( Ana el ) Özelliği ise Bir düşmanı öldürdüğünde %33 ihtimalle Yozlaşma Harfleri Etrafımızı Sarar ve belirli bir çapımızdaki Tüm düşmanlara %20 daha fazla kritik hasar vermemizi sağlar ( %80 olan kritik %100 e çıkar ) bekleme süresi 15 saniye diyelim. Efektin Güzel Olmasını Öneririm Parlak Eski Şu Yolsuzluk Setinin Efekti İle Yakın Olabilir. Harfler birazdaha büyük ve parlak olsun. çember şeklinde sıralanmış şekilde. Düz değerlerede ait olabilir ama bu setin özelliğini sevmezseniz örneğin Okçudaki Hassas atış diyelim Bununla birlikte ander büyüsü direncini kırabilsin bu yay ile. ve Hassas atışın hasarını ander büyüsü hasarı olarak değiştirsin. %90 ander büyüsü direnci kırar mesela örneğin veya %70 %60 kadarda olabilir. Aynı Dediğiniz Gibi Set Diğer Bildiğimiz Setlerden Çok Daha Düşük Güce Sahip. Buna Uygun Düşünmeye Çalıştım. Modeli Yolsuzluk setiyle aynı olabilir biraz değişir sadece örneğin yani.

Dikkat! Bu Yazdıklarımda hiçbir şekilde başka kaynaklardan çalmadım ve daima kendi fikirlerimi kullandım. Yapay zeka asla kullanmadım!

Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim Umarım Tüm Geliştiricilere Ve Bigpoint Şirketine Ulaşır.

Oynadığım Sunucu: Heredur ve Oynadığım İsim ise 448a.

Ulaşmak İçin Elictryz@gmail.com adresimi bıraktım.

Umarım Hiç yoktan Hikayeyi Herkes Beğenir.