Обща говорилня

Discussion in 'Българоезичен раздел' started by iZombie, Sep 1, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. VodnoKonche

  VodnoKonche Forum Apprentice

  Перс е съкращение от персонаж т.е. герой. Целия израз означава добре организиран герой - добър герой. Похвалили са те.
   
  navelko and AK47TestPlayer like this.
 2. Дарки

  Дарки Junior Expert

  Здравейте.
  Въпреки, че преди години приключих с играта, все още веднъж дваж в годината получавам мейли от голямата точка с въпроси защо спрях да играя.
  Всичко вече отдавна е минало и когато сам си зададох наскоро този въпрос... установих, че основанията вече са позабравени и поизветрели от одъртялата ми кратуна.
  Има ли с кого и къде да се играе, в случай, че се опитам да се завърна в игровия свят.
  Има ли го още онова правило, че ако не играеш с герой повече от шест месеца, той автоматично се изтрива, защото тогава моя драконов следва да е изтрит колко... поне пет пъти оттогава, помня ли...
   
  navelko likes this.
 3. mariokb

  mariokb Forum Apprentice

  Здравей @Дарки , такова правило акаунт да се изтрива след 6 месеца неактивност не е имало и ,за щастие, все още няма, но наскоро имаше вълна за изтриване на неактивни герои, факт, заради скоро излизащия "Content Expansion". Изтривани бяха герои, в които не е било влизано от 1 януари 2015г. Та относно това дали се намират хора. да ти кажа честно, намират се, да, и са си бая силнички някои.
   
  navelko and Дарки like this.
 4. Дарки

  Дарки Junior Expert

  Благодаря ти.
  Ще се опитам тогава довечера да проверя на кой от копютрите вкъщи имам играта, ще обновя клиентската версия и ще опитам да вляза. Пък ще видя какво ще ми е усещането и дали отново ще ми се прииграе, или новостите ще ме смачкат.
  Някога варварчето ми беше на добро средняшко ниво, по тогавашните разбирания, имаше си гнева на сенките и някакъв си там шлем специален и всякакви други сетове от разни ивенти, но предполагам сега ще е безобразно изостанал по редица направления.
  Лошото е по-скоро кога и как ще успея да променя игровите си навици, след като свикнах да цъкам на разни мобилки на телефона, докато правя какво ли не, и кога и как ще намирам отново време да седя до през нощите, но... поне ще опитам довечера, стига децата, жената и кучето да ми освободят половин час време.
  Одъртяхме безумно за компютърни игри вече, но защо пък да не пробвам...
   
  navelko likes this.
 5. stacker99

  stacker99 Forum Master

  Нищо не си заслужава мъката по тази игра, но понеже не си от хората играещи PvP, може и да ти е забавно да се мъчиш да си намериш групи за бой по паралелните босове, докато изкараш нужните уникати, че Дарки да стане пак онзи познат як танк. Общо взето - ако вече си се върнал, може и да цъкаш Драган, но за да възродиш танка ще са ти нужни примерно едни 12 месеца по около 2 часа/ден ...
   
  navelko likes this.
 6. chiro24476

  chiro24476 Forum Greenhorn

  Здравейте и от мен!
  Имам голям проблем със събирането на Elemental-charget перли. Играя сам и дроп рейтингите на нормал пейвфул и екскрукайшън са едни и същи 10-15 перли. Това е от читирите странични карти на основната. Ако при всяко влизане получавам максималният брой перли 15, то по мои изчисления за да събера 1803 перли трябва да вляза поне 121 пъти. Това означава да се залепя за компютъре за 1-2 седмици. Трябва да има по-бърз начин. Някой знае литакъв и би ли споделил?
  Благодаря!

  П.П. Съжалявам за английските названия, но ползвам играта на аглийски.
   
 7. navelko

  navelko Forum Apprentice

  Прави картите на по висока трудност ако можеш и отваряй амфори ако имаш ключове ;)
   
 8. jorohadji

  jorohadji Forum Greenhorn

  Кога ще я оправят таз игра чакам по 1 минута да вляза от карта в карта:mad:
   

Share This Page