Para birimi sorunu

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Jackpete, Oct 25, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Jackpete

Jackpete Forum Greenhorn

Merhabalar. ben de bir sorun yaşıyorum. Destek bölümden derdimi anlatmaya çalıştım fakat sorunum düzelmedi. Yaklaşık 1-1,5 ay önce kredi kartımla alışveriş yapmak istediğimde "Rezervasyon başarısız" iletisi alıyordum. Bu arada Kredi kartımın limit ve yurt dışı kullanım sorunu yok. Rezervasyon başarısız iletisi alana kadar da bu oyunda kartımı çok defa kullanmıştım. Kredi kartımı kullanamayınca Neosurf yöntemiyle Deluxe üyelik satın aldım. Bu alım gerçekleşti fakat bir uyarı geldi ve sistem benim yurt dışı kullanıcısı olduğumu tespit ettiğini söyledi. Bu uyarıdan sonra ödeme ekranında Fransa bayrağı çıkıyor ve bütün ürünler € bazına dönmüş durumda. Yani 114000 Andermant eskiden 299,99 TL iken şu an 99,99€ oldu. Bu durumu düzeltmek ile ilgili bilgisi olan lütfen yardım elini uzatsın. Teşekkürler..

2. Arthur

Arthur S-Moderator Team Drakensang Online

Merhaba Jackpete,

Kartınız ile ilgili yaşadığınız sorunları çözmek bizlerin yapabileceği bir şey değil. Bu konuda bankanızdan bilgi almanızı tavsiye ederiz. Ancak, para birimi değişimi talep ediyorsanız destek ekibimizle yeniden iletişime geçmelisiniz.

İyi oyunlar dileriz.