Payment FAQ Rendelés díjbeszedéssel (Trustly, Rapid Transfer)

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Aug 29, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Drakensang Online

  Díjbeszedéses fizetési mód

  A díjbeszedés az átutaláshoz hasonló fizetési mód, amelyhez bankszámlára szükség van, de bankkártyára nincs. A normál átutalás azonban problémás lenne ilyen célokra, ugyanis ennek az átfutási ideje több nap is lehet külföldre, ráadásul este és hétvégén is állnak a pénzek. Épp ezért szükség van egy közbenső szolgáltatóra, aki azonnali hatállyal "megelőlegezi" számunkra az összeget, hogy látszólag azonnali fizetést hajthassunk végre, ők pedig csak később kapják meg a pénzünket (ez a számlánkon zárolásra kerül).

  Jelenleg két szolgálató is rendelkezésre áll ilyen fizetésre (Trustly, Rapid Transfer), de sajnos mindkettőhöz szükségünk van internetbankos azonosítóra a továbblépéshez, tehát a számlaszám ismerete nem elég. Elvileg minden magyar bank rendelkezik netbankkal, amihez hozzáférés kérvényezhető a bankfiókokban. Ugyanakkor nem minden bank érhető el a fizetési módoknál, csak egyes kiválasztott bankok, tehát eszerint kell mindenkinek döntenie egyik vagy másik mellett. Az elérhető bankok listája:

  • OTP Bank (Trustly, Rapid Transfer)
  • MKB Bank (Trustly, Rapid Transfer)
  • K&H Bank (Trustly, Rapid Transfer)
  • Raiffeisen Bank (Trustly, Rapid Transfer)
  • UniCredit Bank (Trustly)
  • Budapest Bank (Trustly)
  • Erste Bank (Rapid Transfer)
  Trustly (Banki fizetés)

  1) Először ki kell választani a vásárolandó játékelemet és a 'Fizetés' gombot kell választani.


  DSO_bank1.png

  2) Ezután a fizetési módok között található 'Banki fizetés' lehetőséget kell választani, és a 'Tovább: Banki fizetés' gombra kell kattintani.


  DSO_bank2_Trustly.png

  3) Ekkor egy felugró ablak nyílik meg (a felugró ablakokat engedélyezni kell). Itt láthatjuk a szolgáltatóval szerződésben levő bankokat. Csak akkor tudunk tovább haladni, ha a képen látható bankok valamelyikénél vezetjük a számlánkat. A megfelelő bank nevét tartalmazó ikonra kell kattintani.


  DSO_bank3_Trustly.png
  4) Ezt követően megjelenik a felület, ahol a netbank azonosítónkat és jelszavunkat megadhatjuk. Ennek kinézete bankonként eltérő lehet. A bank kérhet tőlünk további jóváhagyást (például SMS visszaigazoló kód megadása, engedélyezés mobilapplikációban), ezt a bankok sokfélesége miatt itt részletezni nincs lehetőségünk. Ha mindent sikeresen megadtunk, akkor a játékelemeket azonnal meg kell kapnunk.

  DSO_bank4_Trustly.png

  Előnyei:
  • Gyors, egyszerű fizetés
  • Hitelesített, biztonságos szolgáltató (a netbankos adatainkkal visszaélni nem tudnak)
  • A vásárolt elem néhány percen belül rendelkezésedre áll.
  Rapid Transfer

  1) Először ki kell választani a vásárolandó játékelemet és a 'Fizetés' gombot kell választani.


  DSO_bank1.png

  2) Ezután a fizetési módok között található 'Rapid Transfer' lehetőséget kell választani, és a 'Tovább: Rapid Transfer' gombra kell kattintani.


  DSO_bank2_Rapid.png

  3) Ekkor egy felugró ablak nyílik meg (a felugró ablakokat engedélyezni kell). Itt meg kell adnunk a számlatulajdonos nevét Utónév - Vezetéknév formátumban, majd a 'Proceed to Rapid Transfer' lehetőséget kell választani.

  DSO_bank3_Rapid.png

  4) A következő ablakban láthatjuk a szolgáltatóval szerződésben levő bankokat. Csak akkor tudunk tovább haladni, ha a képen látható bankok valamelyikénél vezetjük a számlánkat. A megfelelő bank nevét tartalmazó ikonra kell kattintani.


  DSO_bank4_Rapid.png
  5) Ezt követően megjelenik a felület, ahol a netbank azonosítónkat és jelszavunkat megadhatjuk. Ennek kinézete bankonként eltérő lehet. A bank kérhet tőlünk további jóváhagyást (például SMS visszaigazoló kód megadása, engedélyezés mobilapplikációban), ezt a bankok sokfélesége miatt itt részletezni nincs lehetőségünk. Ha mindent sikeresen megadtunk, akkor a játékelemeket azonnal meg kell kapnunk.

  DSO_bank5_Rapid.png

  Előnyei:
  • Gyors, egyszerű fizetés
  • Hitelesített, biztonságos szolgáltató (a netbankos adatainkkal visszaélni nem tudnak)
  • A vásárolt elem néhány percen belül rendelkezésedre áll.
  FONTOS, hogy soha ne add ki a netbank belépési adatait a chatben, vagy bármilyen más üzenőprogramon keresztül, kizárólag a Bigpoint oldalán tudsz biztonságban vásárolni!

  Copyright © 2019 Magyar DSO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  jesper_hamburg likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page