Payment FAQ Rendelés: Paypal

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 7, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Drakensang Online

  Paypal fizetési mód

  A Paypal az egyik legrégebbi szolgáltató, amely az internetes fizetést hivatott megkönnyíteni. Eredetileg a Vaterához hasonló börze oldalak miatt jött létre, hogy a vásárlásban résztvevő feleknek ne kelljen egymás számlaszámait kiadniuk, csupán a paypal azonosítójukat, és így tudjanak egymásnak pénzt küldeni. Használatához szükségünk van egy paypal fiókra. Kétféle használati módja is van:
  • Egyrészt létezik egy virtuális paypal egyenleg, amelyet a hagyományos számlánkról banki átutalással tölthetünk fel, majd ezt az egyenleget tudjuk elkölteni. Ilyenkor figyelni kell arra, hogy mindig legyen elegendő összeg az egyenlegen vásárlás előtt.
  • A másik lehetőség a bankkártyánk (VISA, MasterCard, Maestro stb.) becsatolása a paypal rendszerébe. Ha ezt megtesszük, akkor korlátlanul tudunk vásárolni, és a vásárlásaink összege a kártyánkra lesz terhelve. Ez kvázi megegyezik a hagyományos kártyás vásárlási lehetőséggel.
  Részletesebb információkhoz, illetve fiók létrehozásához keresd fel a Paypal weboldalát.

  Vásárlás menete

  1) Először ki kell választani a vásárolandó játékelemet és a 'Fizetés' gombot kell választani.


  DSO_bank1.png

  2) Ezután a fizetési módok között található 'Paypal' lehetőséget kell választani, és a 'Tovább: Paypal' gombra kell kattintani. Ekkor megjelenik egy lenyíló ablakban az értesítés a Fastpay lehetőségről. Ha a pipát bent hagyjuk, akkor a belépési adatok elmentésre kerülnek, így időt spórolhatunk meg a jövőbeni vásárlásoknál. A hitelkártyás vásárlással ellentétben az elmentett Paypal adatokkal történő vásárlásnál NEM jár 10% bónusz! Ha eldöntöttük a Fastpay sorsát, ismét a 'Tovább: Paypal' gombra kell kattintani.


  DSO_bank2_paypal.png

  3) A következő ablakban meg kell adni a paypal felhasználónevünket, ami általában egy e-mail cím. Ezután a 'Next' gombra nyomva léphetünk tovább.


  DSO_bank3_paypal.png

  4) A következő lépés a jelszó megadása. Opcionálisan kiválaszthatjuk a 'Stay logged in to pay faster' jelölőnégyzetet, ez esetben a jövőben nem fog bejelentkezési adatokat kérni a rendszer Bigpointos vásárlásnál. Ha ez megvolt, akkor a 'Log in' lehetőséget kell választani.

  DSO_bank4_paypal.png
  5) Végezetül egy áttekintő oldalra kerülünk, ahol kiválasztható a számlázási cím, illetve a fizetéshez használt bankkártya vagy paypal egyenleg, amelyet korábban már beállítottunk a paypal rendszerében. A fizetés véglegesítéséhez az 'Elfogadás és folytatás' gombra kell kattintani.

  DSO_bank5_paypal.png

  Előnyei:

  • Gyors, egyszerű fizetés
  • Biztonságos
  • A vásárolt elem néhány percen belül rendelkezésedre áll.
  FONTOS, hogy soha ne add ki a Paypal belépési adataidat a chatben, vagy bármilyen más üzenőprogramon keresztül, kizárólag a Bigpoint oldalán tudsz biztonságban vásárolni játékpénzt és prémium szolgáltatást!!! Ügyelj arra is, hogy fiókodhoz senki ne férhessen hozzá rajtad kívül, ugyanis pl. elmentett fizetési adatokkal az illetéktelenek megterhelhetik a kártyádat! Nekünk nem áll módunkban ilyen esetben pénzt visszaszolgáltatni!

  Az elmentett Paypal belépési adatok bármikor törölhetőek a klasszikus bankolási oldal 'Állapot és felmondás' menüjében.


  DSO_allapot.png
  DSO_allapot_paypal.png

  Copyright © 2019 Magyar DSO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page