Payment FAQ Rendelés: Paysafecard

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Aug 29, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Drakensang Online

  Paysafecard fizetési mód

  A paysafecard (PSC) egy elterjedt és kedvelt online fizetési módszer. Elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek nincs lehetőségük hitelkártyás, PayPal, vagy díjbeszedéses fizetésre, mégis szeretnének nagyobb értékben rendelni egyszerre (például egy-egy rendelési akció keretén belül), ami SMS-sel nem megoldható.

  A PSC könnyen hozzáférhető sokak számára, országosan kiterjedt partnerhálózattal rendelkezik (pl. OMV, Inmedio, Relay, Exclusive Change). Annyit kell tennünk, hogy besétálunk az egyik értékesítő pontra, majd a kívánt összeget befizetjük, ezzel feltöltve egy virtuális egyenleget, amiről egy nyugtát kapunk. A nyugtán található 16 jegyű PIN kód segítségével költhetjük el az összeget a kereskedőknél, többek között a Bigpoint játékaiban is.

  Az értékesítési pontok listáját IDE, bővebb információt IDE kattinva érhetjük el.

  Vásárlás menete


  1) Először ki kell választani a vásárolandó játékelemet és a 'Fizetés' gombot kell választani.


  DSO_bank1.png

  2) Ezután a fizetési módok között található 'Paysafecard' lehetőséget kell választani, és a 'Tovább: Paysafecard' gombra kell kattintani.


  DSO_bank2_PSC.png

  3) Ekkor egy felugró ablak nyílik meg (a felugró ablakokat engedélyezni kell). Itt meg kell adnunk a 16 jegyű PIN kódot, majd el kell fogadnunk a szerződési feltételeket, végül a 'Fizetés' gombra kattintva véglegesíthetjük a tranzakciót. A PIN kód mezejében található '+' gombra kattintva további PIN kódokat is megadhatunk.

  DSO_bank3_PSC.png

  Előnyei:
  • Gyors, egyszerű fizetés (5 percen belül lezajlik)
  • Nincs szükség hozzá bankszámlára vagy bankkártyára
  • A vásárolt elem néhány percen belül rendelkezésedre áll
  • Több PSC is kombinálható: Akár 10 paysafecard PIN-t is kombinálhatsz, így nagyobb összeget is kifizethetsz. A paysafecard PIN-ek maradék egyenlegét is így használhatod fel.
  FIGYELEM! A PSC-vel jelenleg Magyarországon csak Euró alapon lehet vásárolni. Ez azt jelenti, hogy ugyan a rendelési oldalunkon az árak forintban vannak megadva, azonban a PSC-s vásárlás során ez egy, a PSC által meghatározott árfolyam alapján átváltásra kerül EUR-ba (ez meg is jelenik a PSC-s vásárlás megnyitása után megjelenő ablakban). Mivel azonban a PSC-t magát forintban lehet megvenni, ezt az EUR árat a PSC megint átváltja forintba, így jelen esetben kétszer is történik átváltás. Jelenleg ezen mi nem tudunk változtatni sajnos, a PSC csak így teszi lehetővé a vásárlást részünkre, ez az oka annak, hogy PSC-s vásárlás esetén a végső ár akár néhány százalékkal is több lehet, mint a megjelenő ár.

  Copyright © 2019 Magyar DSO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  jesper_hamburg likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page