Payment FAQ Rendelési (Payment) Support

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Drakensang Online

  Payment Support

  Amennyiben a vásárlásaink során bármilyen problémánk adódik, akkor nem a "műszaki" supporthoz kell fordulnunk; hanem a rendelési / bankolási, ún. Payment Supporthoz. Ilyen probléma lehet bármi, ami valós pénzért történő, már lezajlott rendelésünkkel kapcsolatos. Például a pénz levonásra került, de nem kaptunk semmit, vagy nem azt kaptuk amit szerettünk volna, nem annyit kaptunk, nem annyiba került mint gondoltuk stb.

  Új ügy nyitása


  A Payment Supportot többféleképpen is elérhetjük:

  • Böngészőből a belépési főoldal alján vagy tetején a "Support" gombra kattintva, illetve játék közben nem teljes képernyős módban az ablak alján a "Gondod akadt a játékkal? Fordulj bátran a supporthoz!" feliratra kattintva, majd a probléma típusánál a "Megrendelés" lehetőséget választva.
  DSO_paymentsupp_1.1.png
  DSO_paymentsupp_3.png
  DSO_paymentsupp_1-2.3.png
  • Kliensből a belépési főoldal alján a "Support" gombra kattintva, illetve játék közben a kilépési főmenüben a "Support" gombra kattintva, majd a probléma típusánál a "Megrendelés" lehetőséget választva.
  DSO_paymentsupp_2.1.png
  DSO_paymentsupp_2.2.png
  DSO_paymentsupp_1-2.3.png
  • Kliensből vagy böngészőből a klasszikus bankolási felületen a "Supporthoz" gombra kattintva.
  DSO_paymentsupp_1.2.png
  Mindegyik esetben megjelenik egy új ablak. (A felugró ablakok engedélyezése szükséges lehet!) Az új ablakban töltsétek ki a szükséges mezőket értelemszerűen. Fontos, hogy minden kért adatot megadjatok. Célszerű a supportot a játékba belépve megnyitni, ekkor ugyanis több adatot a rendszer előre kitölt.

  DSO_paymentsupp_new.png

  Az alábbi fizetési módok közül lehet választani, majd az adatokat értelemszerűen kell kitölteni. Szöveges üzenet megadására nincs lehetőség.

  • SMS
  • Telefon
  • Díjbeszedés (Ez Magyarországon nem létezik, ezt ne válasszátok!)
  • Hitelkártya (MasterCard, Visa, Maestro)
  • Paypal
  • Paysafecard
  • E-Pin (Ez Magyarországon nem létezik, ezt ne válasszátok!)
  • Egyéb (pl. Trustly, RapidTransfer)
  • Bigpoint Gamecard
  Szükség esetén fájl csatolható a "Fájlok csatolása" lehetőséget választva. Az engedélyezett fájltípusok: .png, .jpg, .gif, .pdf; a maximális fájlméret 2 MB.

  DSO_paymentsupp_new_attach.jpg

  Ha minden készen áll, klikkeljetek a "Küldés" gomba. Ekkor a payment csapat megkapja az üzeneteket és néhány órán belül (ünnepnapokon és hétvégén előfordulhat késés, ilyenkor várjatok türelemmel) megkapjátok a választ. Fontos azonban, hogy minden kérdést csak egyszer küldjetek el. Ezzel nagyban segítitek a munkánkat.

  Support válaszának megtekintése

  A Payment Support a részletes választ soha nem küldi ki az e-mail címetekre. Az e-mailben egy kódot küld és egy linket. A linkre kattintva a Payment Support oldalára kerültök, ahol a "Saját ügyek" címszó alatt tudtok belépni a kapott kóddal és megtekinteni a válaszukat.

  DSO_paymentsupp_old.png

  Ha a levélben kapott link nem működne megfelelően, akkor az előző pontban leírt módon is beléphettek a Payment Support oldalára és átkattinthattok a "Saját ügyek" részre, ahol szintén be tudtok lépni a kapott kóddal.


  Copyright © 2019 Magyar DSO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Thread Status:
Not open for further replies.