Sular üstündeki atlantis

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by darq123, Oct 31, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. darq123

darq123 Forum Greenhorn

Merhabalar,

geçmişin gölgeleri görevini yaparken sular üstündeki atlantise girmem gerekiyor. daha önceden açmama rağmen bu haritaya erişemiyorum. asrın melodisi diye bir giriş parçası istiyor. fakat mapa girişte kilit kısmı normalde kırmızı olurken bende mavi. mavi olmasına ragmen giriş yapamıyorum. parça istiyor. dedim görevini alayım tekrardan yapayım. daha önceden de soranlar olmus yanıtlamıssınız. asharaya daki tüm görevleri tekrardan yaptım. yabancı forumdan da bakıyorum. önceden yaptıgım bir görev oldugu icin J-Ibal ncp si bir daha aynı görevi vermiyor. tekrarlanan bir görev degil cünkü. ne yapmam lazım? şimdiden teşekkür ederim.

2. Arthur

Arthur S-Moderator Team Drakensang Online

Merhaba darq123,

Haritaya farklı zorluk modlarında giriş yapmayı denediniz mi ? Eğer farklı modlarda da giriş yapamıyorsanız görevlerinizin incelenmesi ve bir hata varsa bunun çözüme ulaştırılabilmesi adına destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz.

3. darq123

darq123 Forum Greenhorn

Merhabalar, öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Support ile iletişime geçtim, bana Zamanın arp’ı görevinin 6.sını yapmadığımı iletti. Evet 6. Görevdeyim asharaya dan j ıbal dan 6. Görevi aldım. Zaman ucurmuna geldim heyket kadında sarı soru işareti var. Tıkladım 6.görevin ilk basamağı oldu. 2.basamağında tıkanıyorum. Çünkü 2.basamakta sular üstündeki atlantise gir ve orada da dinle diyor. Ve ben oraya giremiyorum. Benim giriş için gerekli olan asrın melodisi parçasına ihtiyacım var ve bu 6 görevden 5 ini yaptıgımda moblardan düşürdüğüm parçaları birletirip ürettiğim bi parça olacak bu. Ben o görevleri yaptığım için de bi daha görev veren ncplerden aynı görevi alamıyorum. J-ıbala geri gidip 6.görevi iptal ediyorum tekrardan baştan verirse alıp yaparım diye ama o da sadece 6. Görevi veriyor. Ve kısır döngü oluyor benim için. Bakalım ne olacak. Benim zamanın arp’ı adlı görevi sıfırdan almam gerekiyor bunun içinde tabiki var ise support tarafından sıfırlanması gerekiyor gibi geliyor bana.

Bu arada unutmuşum, hayır normal olarak giriş yaptım. Ama dediğinizi yarın bir deneyeceğim.

merhaba tekrardan. dediğiniz gibi farklı bir zorlukta girdim ve asrın melodisi parçasını istemedi.

Last edited by moderator: Nov 1, 2022
    CHAS3R likes this.
  4. Arthur

Arthur S-Moderator Team Drakensang Online

Merhaba darq123,

O halde sorunu desteğe bildirdiyseniz çözüm sağlanana kadar farklı zorluk modlarında görev nesnelerini düşürmeyi deneyebilirsiniz. Böylece, zamanda kaybetmemiş olursunuz.

İyi oyunlar dileriz.