Game FAQ Tárgyak fejlesztése és beolvasztása

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 9, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Board Administrator Team Drakensang Online

  Tárgyak fejlesztése és beolvasztása
  A játékban található erő rúnájával tudjátok fejleszteni a tárgyaitokat. Ezeket tárgyak beolvasztásával tudtok a leginkább szerezni, de emellett andermantból és küldetésből is kaphattok. A különböző fajtájú és szintű tárgyaknak (, mágikus, ritka, legendás, egyedi) eltérő a beolvasztási értéke. A fehér tárgyaknak nincs beolvasztási értékük, ezért beolvasztani sem tudod. A tárgyak rangja nem befolyásolja a beolvasztási értéket. A tárgyaidat legfeljebb az aktuális legnagyobb szintnél 5-el tudod feljebb fejleszteni. A felhasználásra váró rúna mennyiségét a tárcában tudod megnézni. Minden egyes tárgy tulajdonságainak a leírásában szerepel a rúna értéke.

  [​IMG]


  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]


  A kovácsnál van lehetőség a tárgyak kezelésére a fejlesztéssel kapcsolatos műveletekben.

  [​IMG]

  Tárgy fejlesztése:

  Ha elegendő mennyiségű rúnával rendelkezel, fejleszthetsz a tárgyad szintjén. Ezt a felületet előhozhatod a tárgy szintjét jelző számra való kattintásal.

  [​IMG]
  Tárgy beolvasztása:

  Az olvasztani kívánt tárgyat behúzhatod a kemencébe, illetve jobb klikkel gyorsan is behelyezheted. Ez a művelet végleges és vissza nem fordítható, figyelemesen olvaszd a tárgyaidat!
  Amíg bármilyen kő van a tárgyadban, nem fogod tudni berakni az olvasztókemencébe.


  [​IMG]


  [​IMG]
  Rúna eltávolítása:

  A már tárgyba helyezett rúnát lehetőséged van eltávolítani, így újra a tárcádba kerül, hogy egy másik tárgynál ismét fel. A rúnát aranyért távolíthatod el, miközben a tárgy nem veszik el, mint a hagyományos olvasztásnál. Csak a beletett rúnát lehet eltávolítani, az alap rúnaértéket nem.

  [​IMG]
  Abban az esetben, ha egy fejlesztett tárgyat véletlenül akarnátok eladni, megjelenik egy figyelmeztetés, hogy a tárgy fejlesztve van, biztos vagy-e benne, hogy el akarod adni.
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page