Event FAQ Telihold

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 7, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Drakensang Online

  TELIHOLD EVENT – HIVATALOS ÚTMUTATÓ


  -HIÁNYZÓ KÉP-


  Rövid áttekintés:

  Szükséges szint:10–55.
  Időtartam:Mindig 2 nap, havonta egyszer.
  Fontos megjegyzés:

  A Telihold event bizonyos küldetéseit csak akkor teljesítheted, ha a Varholm térkép nappali és éjszakai verzióján is játszol. Ez azt jelenti, hogy a történetszál adott küldetését csak több event alatt tudod teljesíteni, és amikor először játszol, még nem férhetsz hozzá a Véres hold Varholm felett nevű új térképhez.
  Ha egyszer már bejutottál a Véres hold Varholm felett térképre, attól kezdve bármikor nyithatsz egy odavezető portált: mindössze Vargulfot kell megölnöd hozzá, nem szükséges újra teljesítened az egész küldetésszálat.


  Mit érdemes előre gyűjteni az eventhez?

  Ezüst eszenciákat. Nappali Varholm idején (tehát mikor épp nincs telihold event) lehetséges, amelyekkel sebezni tudod az éjszakai Varholm területen lévő szörnyeket, hogy event haladást szerezhess. (Ha nem gyűjtöttél eleget az eventre, még van lehetőséged a holdezüst bányában szerezni még aktív eventkor is.) Más eszenciák önmagukban hatástalanok ellenük, kivéve, ha használsz ezüst erő tekercset.

  Az ezüst erő tekercse ezüsttel ötvözi a támadásaid, mint ha csak ezüst eszenciákat használnál, amelyek ezáltal meg tudják sebezni az éjszakai Varholm fenevadjait. Ez azt jelenti, hogy bármilyen eszenciát használhatsz ellenük, amíg a tekercs aktív. Két félét vásárolhatsz, 5 perceset és egy órásat,

  -HIÁNYZÓ KÉP-

  de szerezhetsz 5 perces tekercset ismétlődő küldetésből Gyanús Jonnál is

  -HIÁNYZÓ KÉP-

  Fontos még: Az ezüst erő tekercse hatástalan a Véres hold Varholm feletti terület szörnyetegei ellen! Csak csillogó ezüst eszenciákkal tudsz nekik ártani.

  Két event haladás növelő buff is tartozik a játékhoz, melyeket ismétlődő küldetésben kapható ládából kaphatsz vagy vásárolhatsz a kereskedőnél.

  -HIÁNYZÓ KÉP-
  Plusz 5 eventhaladást ad
  -HIÁNYZÓ KÉP-
  Plusz 2 eventhaladást ad


  Hogyan haladj az event teljesítésével, amikor aktív?


  Éjszakai Varholm idején

  Menj el Kingshillbe, beszélj Thabóval, és vállald el „A telihold érkezése” feladatot! Az event Varholm szigetén játszódik, ahová a szférák útján juthatsz el 10 szféraszilánk fejében. Ha odaértél, keresd Rubinát, aki egy csomó megoldásra váró problémához kéri majd a segítségedet. Ha teljesíted a megbízásait, hihetetlen jutalmakat szerezhetsz a hősöd számára.


  Az event haladást szedve egy max ötszörösen halmozódó hatást kapsz 5 percre


  -HIÁNYZÓ KÉP-

  Rubina különleges küldetései


  -HIÁNYZÓ KÉP-

  „A telihold érkezése” küldetés végén meg kell ölnöd Vargulfot, az ősvérfarkast. Úgy hívhatod őt elő, ha egy vérfarkasvérrel teli fiola tartalmát az áldozati kőlapra öntöd.


  -HIÁNYZÓ KÉP-

  -HIÁNYZÓ KÉP-


  Ne feledkezz meg a térkép felső részén a hajóroncs mellett található ládáról sem! Ha kinyitod, megkapod a múlt tekercsét és néhány jelenet erejéig megelevenedik előtted a múlt, és megnyílik számodra „A múlt víziói” küldetéssorozat! Itt egy kicsit többet is megtudhatsz Vargulf történetéről. E küldetés teljesítése nélkül nem tudsz bejutni a második pályára.


  Jon Sunlair különleges küldetései


  -HIÁNYZÓ KÉP-

  Miután teljesítettél néhány feladatot Rubina megbízásából, megérkezik a településre Jon Sunlair. Ha beszélsz vele, aktiválhatod „Az átok” küldetésszálat. Ezt a konkrét küldetést úgy teljesítheted, ha megvárod a Telihold event végét, aztán belépsz a nappali Varholm térképére (lásd alább).

  Miután beszéltél Jonnal és társaival, egy következő Telihold eventen folytathatod a küldetést. Ezüstkavicsokra is szükséged lesz, amelyeket a Holdezüst bányából kell majd megszerezned. Mielőtt a bányába merészkedsz, készülj fel alaposan, mert onnan már nem mehetsz vissza Varholmba!


  -HIÁNYZÓ KÉP-

  Az ezüstkavicsokat a hordókban a piros pontok jelölik


  -HIÁNYZÓ KÉP-  A Véres hold különleges küldetésszála


  Miután leadtad az összes ezüstkavicsot Jonnak, és segítettél Clarence, Pearl és Ace NPC-ken, ismét a nappali Varholmba vezet az utad. Ha megérkeztél, keresd fel Rubinát, akinél megkezdheted a Véres hold küldetést. Varholm számtalan titkot rejt, és a környéket nem csak Vargulf tartja rettegésben...

  Ezután térj vissza az éjszakai Varholmba, hogy teljesítsd Jon Sunlair utolsó küldetéseit. Ha ezzel megvagy, még vár rád Rubina és a küldetés utolsó része, amellyel bejuthatsz a Véres hold Varholm felett területre. Ha a végigjátszás során egyszer már megjelent a portál, attól kezdve a hősöd mindig hozzáférhet, miután megöli Vargulfot (vagyis nem kell hozzá megismételnie az összes küldetést).  -HIÁNYZÓ KÉP-

  De vigyázz: itt erős ellenfelekkel találod szembe magad, akiknek szinte minden sebzése vérzés formájában tovább sebez. A térképen piros koponya jelzi a három vezért, Simurrt, Floshammt és Fezirwt.
  -HIÁNYZÓ KÉP-

  Ha legyőzted a három vezért, akkor jelenik meg a vérmágus, aki már nehezebb ellenfél. Négy képességgel rendelkezik.

  Követőket idéz le maga köré, melyek közül a vérszülöttek halálukkor vértócsát hagynak maguk után. Ha a vértócsa a vérmágus alá kerül, lassan regenerálja a életerejét.

  Odateleportál ahol épp vagy és egy vérzés hatást tesz rád, amely folyamatosan sebez. Ez a hatás leszedhető megszabadító képességgel.

  Véres hullámot idéz meg, amely mindenkit megsebez egy háromszög alakú hatókörben.


  -HIÁNYZÓ KÉP-

  Vörös köddel (aurával) borítja be azt az ellenfelet, akit épp támad, pár másodpercen belül pedig a vérmágus életereje 75%-al visszatölt, ha az aurába burkolt ellenfél a közelében tartózkodik. érdemes ez idő alatt elfutni a közeléből és csak imádkozz, hogy nem pont akkor teleportál rád mikor menekülnél, néha előfordul.


  -HIÁNYZÓ KÉP-


  A vérmágus sárkánymagot hagy maga után, amely fontos alapanyag az eventekről az eventes tárgyak fejlesztéséhez.


  -HIÁNYZÓ KÉP-

  A Véres hold Varholm felett területre csak akkor juthatsz be, ha már teljesítetted Jon Sunlair és Rubina összes megbízatását.


  A különleges ellenfelekhez néhány új szörnyvarázslatot rendeltünk.  IkonNévHatás
  -HIÁNYZÓ KÉP-HoldüvöltőHozzáadott képesség: a játékos képességforrásának lemerítése
  -HIÁNYZÓ KÉP-HoldgyógyítóHozzáadott képesség: gyógyítás
  -HIÁNYZÓ KÉP-HoldhívóHozzáadott képesség: farkas megidézése

  Az összes amfóratípus és tartalmuk

  Amfóra típusaNév és jellemzőkKöltség
  -HIÁNYZÓ KÉP-Elátkozott amfóra
  5% eséllyel jelenik meg az éjszakai és a nappali Varholmban, valamint a Véres hold térképen.Egy különleges szörny jelenik meg, amelyet 30 másodpercen belül le kell győznöd, ha meg akarod szerezni a zsákmányt.
  Akár a fekete farkas hátast is megtalálhatod bennük, sok más fantasztikus zsákmány mellett!
  Ingyen kinyitható!
  -HIÁNYZÓ KÉP-Ünnepi amfóra
  Tartalma: sok-sok remek zsákmány!
  1 amfórakulcs
  -HIÁNYZÓ KÉP-Formás amfóra
  Tartalma: sok-sok remek zsákmány!
  Ingyen kinyitható!
  Az event haladásjelző sávjából nyerhető főbb jutalmak


  Az eventhez szükséges tárgyak és használatuk

  IkonNévHol szerezhető meg?Mire használható az eventen?
  -HIÁNYZÓ KÉP-VérfarkasvérVérfarkasok hagyják hátra Varholmban és a Véres hold Varholm felett térképen.Az event haladási sávjának teljesítéséhez van rá szükség.
  -HIÁNYZÓ KÉP-Vérfarkasvérrel teli fiola+ az event általános haladási sávjából
  + teljesített küldetések jutalmaként
  + napi kihívások jutalmaként
  + napi egyszer veheted Jon Sunlairnél
  Öntsd ki a Szent kőkörben, így hívhatod elő Vargulfot, az ősvérfarkast.
  -HIÁNYZÓ KÉP-EzüstkavicsA Holdezüst bányában zsákmányolható.Sok kell belőle, hogy segíthess Jon Sunlairnek és néhány varholmi lakosnak.
  -HIÁNYZÓ KÉP-Ezüst eszencia+ szörnyek hagyják hátra Varholmban
  + teljesített küldetések jutalmaként
  + az üzletben és Gyanús Jonnál
  Ez teszi sebezhetővé a vérfarkasokat az éjszakai Varholmban.
  -HIÁNYZÓ KÉP-Csillogó ezüst eszencia+ teljesített küldetések jutalmaként (ismételhető)
  + az üzletben és Jon Sunlairnél
  Ez teszi sebezhetővé a vérfarkasokat a Véres hold Varholm felett térképen.
  100%-kal több sebzés

  (FIGYELEM: átlagos varholmi vérfarkasok ellen is működik, de jobban jársz, ha félreteszed a Véres hold vérfarkasai elleni küzdelemre!)
  -HIÁNYZÓ KÉP-Az ezüst erő tekercse+ az üzletben és Gyanús JonnálAz ezüst eszencia erejét kölcsönzi a fegyverednek (5 perces és 1 órás változatban kapható)
  Újabb jutalmak erre az eventre

  IkonNévHatásHol szerezhető meg?
  Fekete farkas Utazd be Dracaniát stílusosan!Az elátkozott amfórákból és a teliholdas jutalomládából szerezhető némi szerencsével.
  Véres örvény (dekoratív hatás)Egy látványos effekt a hősödnek!Teliholdas jutalomládából szerezhető némi szerencsével.
  A telihold event tárgyjutalmai


  Véres rúna szett

  Ezt a vadonatúj szettet a Vérmágus hagyhatja hátra (a Véres hold Varholm felett térképen), de teliholdas jutalomládában is rejtőzhet. 1–7. rangú változatban létezik, és ugyanúgy fejleszthető, ahogy a játék egyéb, ranggal rendelkező tárgyai (Dragan-gyűjtemény, stb.).

  Véres rúna amulett


  -HIÁNYZÓ KÉP-  Véres rúna öv  -HIÁNYZÓ KÉP-


  Véres rúna kard (sárkányharcos)


  -HIÁNYZÓ KÉP-


  Véres rúna íj (kalandvadász)


  -HIÁNYZÓ KÉP-


  Véres rúna bot (körmágus)


  -HIÁNYZÓ KÉP-


  Véres rúna karabély (törpemester)
  -HIÁNYZÓ KÉP-  A véres rúna szett szettbónusza


  (1) +1000 életerőpont (szintfüggő)
  (2) Amikor felveszed a gyógyítás szféráit, 10 másodpercen keresztül az életerőd 2%-a regenerálódik másodpercenként.
  (3) +20% támadási sebesség, amíg az életerőd 33% fölött van
  (4) Minden legyőzött ellenféllel a maximális életerőd 2%-át regenerálod.

  Egyéb teliholdas tárgyak

  IkonNévHol szerezhető meg?Megjegyzések
  -HIÁNYZÓ KÉP-Vörös vadászruhaVargulf hagyhatja hátraKosztüm
  -HIÁNYZÓ KÉP-A farkasvadász harci bunkójaVargulf hagyhatja hátraMost 10. rangig fejleszthető
  -HIÁNYZÓ KÉP-A farkasvadász pajzsaVargulf hagyhatja hátraMost 10. rangig fejleszthető
  -HIÁNYZÓ KÉP-A farkasvadász vesszőjeVargulf hagyhatja hátraMost 10. rangig fejleszthető
  -HIÁNYZÓ KÉP-A farkasvadász könyveVargulf hagyhatja hátraMost 10. rangig fejleszthető
  -HIÁNYZÓ KÉP-A farkasvadász íjaVargulf hagyhatja hátraMost 10. rangig fejleszthető
  -HIÁNYZÓ KÉP-A farkasvadász tegezeVargulf hagyhatja hátraMost 10. rangig fejleszthető
  -HIÁNYZÓ KÉP-A farkasvadász lőfegyvereVargulf hagyhatja hátraMost 10. rangig fejleszthető
  -HIÁNYZÓ KÉP-A farkasvadász elnyelőjeVargulf hagyhatja hátraMost 10. rangig fejleszthető
  -HIÁNYZÓ KÉP-A farkasvadász sisakjaVargulf hagyhatja hátraMost 10. rangig fejleszthető
  -HIÁNYZÓ KÉP-A farkasvadász láncaVargulf hagyhatja hátraMost 10. rangig fejleszthető


  Az event jutalmai


  50Vérfarkasvérrel teli fiola
  10020 sárkánypénz
  1301 Ritka felszerelés
  240Vérfarkasvérrel teli fiola
  3402 Ritka felszerelés
  44030 sárkánypénz
  570Vérfarkasvérrel teli fiola
  740Egyszerű drágakövek tára
  91040 sárkánypénz
  1130Vérfarkasvérrel teli fiola
  1400Teliholdas jutalomláda
  1640A gyorsaság kicsiny rúnája
  167050 sárkánypénz
  2000Vérfarkasvérrel teli fiola
  24004 ritka felszerelés
  280060 sárkánypénz
  32802 Vérfarkasvérrel teli fiola
  3500100 sárkánypénz
  37704 ritka felszerelés
  43402 Drágakövek tára
  5000Csillogó teliholdas jutalomláda
  Az eventen elérhető küldetések

  • A múlt víziói (itt hasznos a küldetésnavigáció használata)

  1/4. Keresd meg a hajóroncsnál a ládát.
  2/4. Keress a lebegő hordókban egy 2. tekercset.
  3/4. Keress a tekercsben nyomokat (majdnem a bejáratnál)
  4/4. Szerezd meg a következő tekercset vérfarkasoktól. (telihold idején)

  • A telihold érkezése
  1/5. Beszélj Thabo szféramágussal és adj neki 10 szféraszilánkot.
  2/5. Utazz el Varholm szigetére és beszélj Rubinával.
  3/5. Szerezz 3500 ezüst eszenciát és add oda Rubinának.
  4/5. Győzz le 300 vérfarkast (telihold idején)
  5/5. Győzd le Vargulfot, az ősvérfarkast (telihold idején)

  • Az átok

  1/4. Beszélj Ace, Pearl és Crarence kereskedővel Varholmban (nem telihold idején)
  2/4. Keresd meg azt a helyet, ahol Ace-t megtámadta és megfertőzte egy vérfarkas (telihold idején), szerezd meg a bestia fogát, szerezz 90 ezüstkavicsot, majd ezeket add le Jon Sunlairnek. Végül beszélj Ace-el (nem telihold idején)
  3/4. Keresd meg azt a helyet, ahol Pearl-t megtámadta és megfertőzte egy vérfarkas (telihold idején), szerezd meg a bestia fogát, szerezz 90 ezüstkavicsot, majd ezeket add le Jon Sunlairnek. Végül beszélj Pearl-el (nem telihold idején)
  4/4. Keresd meg azt a helyet, ahol Clarence-t megtámadta és megfertőzte egy vérfarkas (telihold idején), szerezd meg a bestia fogát, szerezz 90 ezüstkavicsot, majd ezeket add le Jon Sunlairnek. Végül beszélj Clarence-el (nem telihold idején)

  Ezen küldetések mindegyikének elvégzése szükséges a véres hold varholm feletti területre való belépéshez.  Ismétlődő küldetésben szerezhetsz csillogó ezüst eszenciákat Jon Sunlairnál, de vásárolhatsz is a kereskedőben

  -HIÁNYZÓ KÉP-

  Gyanús Jon kereskedő kínálata

  -HIÁNYZÓ KÉP-
  -HIÁNYZÓ KÉP-


  Jon Sunlair kínálata

  -HIÁNYZÓ KÉP-
  Megjegyzés: a vérfarkasvérrel teli fiolát csak napi egyszer tudod megvenni, utána kiszürkül a képe.
  -HIÁNYZÓ KÉP-

  Itt egy kis segítség, hogy mit hol találtok a pályákon.


  -HIÁNYZÓ KÉP-

  Zöld: farkasgyom
  Piros: ünnepi amfóra
  Lila: Elátkozott amfóra
  Fehér: formás amfóra (ingyenes)
  Sárga: arany ünnepi amfóra

  Véres hold varholm felett területen található tárgyak

  View attachment 12674

  Piros: ünnepi amfóra
  Lila: elátkozott amfóra
  Sárga: arany ünnepi amfóra
  Fehér: formás amfóra (ingyenes)


  Rövid összegzés az event menetéről, mikor már minden küldetésed kész:

  -Nappali (eventen kívül) Varholmban gyűjtesz ezüst eszenciákat.
  -Éjszakai (eventkor) Varholmban legyőzöd a holdimádókat event haladásért, majd Vargulfot, az ősvérfarkast, hogy megnyíljon a portál kapu véres hold varholm feletti területre
  -Átváltasz csillogó ezüst eszenciákra sima ezüst eszenciákról. Legyőzöd a három vezért, majd a vérmágust.


  Copyright © 2017 Magyar DSO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page